Cum să vizionezi Coreea de Sud v Germania online gratis (FIFA World Cup 2024)

Cum să vizionezi Coreea de Sud v Germania online gratuit

Vrei să urmărești Coreea de Sud vs. Germania online și gratuit? În acest articol, vă vom explica cum puteți utiliza o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru a accesa și debloca fluxurile live ale Cupei Mondiale FIFA din Marea Britanie, SUA, Germania, Coreea de Sud sau orice altă țară din lume. Vă vom anunța, de asemenea, unde puteți viziona gratuit și în definiție înaltă fiecare meci din Cupa Mondială 2024.  

Pe 27 iunie, Coreea de Sud se va confrunta cu actualii Campioni ai Cupei Mondiale, Germania. Jocul va avea loc pe Kazan Arena, la 15:00 BST (7 AM PST / 10 AM EST). Chiar dacă Coreea de Sud câștigă, Germania va progresa probabil în runda eliminatorie, cu excepția cazului în care Suedia își câștigă jocul cu Mexicul în aceeași zi.

Din fericire, nu trebuie să ratezi nici o secundă din acțiune. Cupa Mondială FIFA este difuzată în peste 120 de țări diferite, majoritatea oferind o acoperire parțială cel puțin gratuită. Aceasta înseamnă că fanii casual de fotbal pot rămâne la curent în limba lor maternă. Iată cum să transmiteți fluxul Germania / Coreea de Sud în direct HD de înaltă calitate și gratuit.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA în direct și online

Deși de obicei există doar câteva surse pentru fiecare limbă străină, vorbitorii de engleză pot alege să urmărească pe o varietate de platforme de streaming diferite. Mai jos am inclus emisiunile oficiale pentru marile țări de limbă engleză:

 1. NE: Fox Sports
 2. Canada: TSN, CTV, RDS
 3. REGATUL UNIT: BBC, ITV
 4. Australia: SBS, Optus Sport

Deși este ușor să găsești surse gratuite pentru Cupa Mondială, acestea sunt adesea autorizate doar pentru a afișa o mică parte din programele Cupei Mondiale. Pentru a urmări întregul turneu, poate fi necesar să vă înregistrați la un serviciu sportiv premium. În plus, aceste servicii tind să ofere perioade de încercare gratuite de care puteți profita.

  Cum să vizionezi Franța vs Argentina în direct (Cupa Mondială de Rugby 2024)

Cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială 2024: ExpressVPN

cupa mondială expresvpn

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN pentru a transmite Cupa Mondială FIFA 2024 în siguranță. Este un VPN rapid, ușor de utilizat, conceput pentru a păstra informațiile personale private în timp ce utilizați internetul. ExpressVPN oferă servere de mare viteză în 94 de țări, astfel încât este suficient de rapid pentru a gestiona video HD, fără efort. Este, de asemenea, una dintre puținele VPN-uri care pot bate măsurile de blocare regională din ce în ce mai stricte ale BBC.

Înscrierea este ușoară și durează doar un minut. Pur și simplu alegeți durata abonamentului (o lună, șase luni sau 12 luni) și finalizați procesul de plată. Există o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți testa urmărind restul Cupei Mondiale. Ulterior, dacă decideți să nu continuați să utilizați ExpressVPN, puteți solicita o rambursare completă.

ÎNCERCARE FĂRĂ RISCURI: Perioada de încercare ExpressVPN vă permite să testați software-ul fără riscuri. În plus, puteți obține trei luni în plus absolut gratuit, înscriindu-vă în planul său anual.

Cum urmăriți Cupa Mondială FIFA 2024: opțiuni gratuite și plătite

Cum să urmărești Cupa Mondială din Marea Britanie

Steagul britanic - jack jack

BBC și ITV împărtășesc drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale în Marea Britanie. Fiecare are propria platformă de streaming (BBC iPlayer și ITV Hub), astfel încât să puteți urmări fiecare meci gratuit în mod gratuit pe un serviciu sau altul. Dacă preferați să nu comutați între platforme, puteți de asemenea să accesați prin TVPlayer.com, un site care găzduiește fluxuri live complet legale atât pentru BBC1 cât și pentru ITV.

Marea Britanie necesită să aveți o licență TV pentru a viziona videoclipuri în direct, deoarece este difuzat la TV. IPlayer s-ar putea să vă întrebe dacă aveți o licență TV, dar este singura dintre sursele menționate mai sus și nu există alte măsuri de verificare în vigoare..

Cum să urmărești Cupa Mondială din SUA

Steagul SUA

În SUA există o singură emisiune a Cupei Mondiale în limba engleză: Fox Sports. Se afișează în direct toate meciurile din Cupa Mondială din 2024, deși va trebui să vă autentificați cu datele de acreditare pentru un furnizor de cablu din SUA. Dacă nu aveți cablu, vă puteți abona la unul dintre următoarele servicii:

 • DirecTV Acum
 • fuboTV
 • Hulu cu TV live
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV
  Cum să urmăriți online Campionatul Mondial de Snooker online

Dacă în prezent sunteți în afara SUA, dar aveți deja un abonament la Fox Sports, un VPN vă va permite să urmăriți din străinătate. Cu toate acestea, înregistrarea este o altă poveste: acest serviciu necesită o metodă de plată înregistrată în SUA și este aproape imposibil pentru utilizatorii străini să se înregistreze.

Dacă utilizați Kodi, este posibil să preferați să urmăriți prin intermediul addonului oficial Fox Sports. Doar asigurați-vă că evitați oricare dintre suplimentele sportive neoficiale care plâng Kodi. Acestea tind să ofere fluxuri nesigure de calitate și, întrucât Cupa Mondială este disponibilă de la atâtea surse legitime, nu există cu adevărat nimic de câștigat folosindu-le.

Cum să difuzi Cupa Mondială în Canada

steagul canada

RDS, CTV și TSN oferă spectatorilor canadieni posibilitatea de a urmări fiecare meci din Cupa Mondială. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste radiodifuzoare vă solicită să vă conectați folosind detaliile furnizorului de cablu înainte de a putea urmări efectiv orice.

Cu toate acestea, nu aveți neapărat nevoie de cablu. Ambele TSN și RDS vă permit să urmăriți canalele respective pentru 24,99 USD (CAD) pe lună. Acest lucru poate părea un pic scump, dar este aproape de ceea ce costă majoritatea serviciilor sportive pentru o trecere la Cupa Mondială și poți oricând să anulezi după terminarea turneului..

Toate serviciile de mai sus au aplicații mobile care vă permit să vizionați jocuri live în timp ce mergeți.

RDS va oferi comentarii în limba franceză, în timp ce TSN și CTV vor transmite ambele acoperiri în limba engleză.

Urmărirea Cupei Mondiale FIFA din Australia

steagul australiei

Fanii austrieci de fotbal pot prinde Coreea de Sud față de Germania, precum și toate celelalte piese de grup în mod gratuit pe site-ul Jocului Mondial. Cu toate acestea, există o singură sursă pentru multe dintre meciurile de etapă ulterioară: Optus Sport.

Dacă sunteți deja un client Optus, ați putea constata că Optus Sport este inclus în pachetul dvs. mobil sau în bandă largă. Dacă nu, puteți plăti 15 USD (AUD) pe lună pentru serviciul complet. Aceasta include o probă gratuită de două săptămâni, astfel încât să puteți utiliza Jocul Mondial pentru a urmări etapele grupelor, apoi proba gratuită a lui Optus pentru a urmări toate jocurile rămase ale Cupei Mondiale..

  Cum să urmărești Ligue 1 live online de oriunde

Cum să urmărești Coreea de Sud vs. Germania dintr-o țară concurentă

Coreea de Sud

Steagul Coreei de Sud

În Coreea de Sud, Cupa Mondială este difuzată pe SBS, KBS și MBC. În timp ce KBS are un stream live bazat pe YouTube, acesta pare doar pentru conținut transmis la nivel internațional și nu va afișa niciun program al Cupei Mondiale..

MBC nu pare să ofere fluxuri online. SBS are o secțiune aparent dedicată acoperirii live a Cupei Mondiale FIFA, dar acest lucru îl orientează pe utilizator către o emisiune de discuții fotbalice de o oră. Sunt selectate aspecte marcante care pot fi vizualizate gratuit, cel puțin.

În timp ce niciunul dintre serviciile de mai sus nu are fluxuri online, acestea vor afișa meciuri ale Cupei Mondiale pe cablu coreean cu comentarii coreene.

Germania

Germania-flag

Radiodifuzorii germani ARD și ZDF împărtășesc drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale 2024. Aceasta înseamnă că fiecare joc al turneului va fi disponibil pe unul dintre aceste site-uri de streaming. Dacă doriți să urmăriți 4K, vă puteți înscrie la Sky Sports pentru 29,99 EUR pe lună sau puteți alege una dintre cele mai scurte treceri la un preț redus. DAZN arată, de asemenea, fiecare joc, dar acest lucru costă 9,99 EUR pe lună și oferă foarte puțin pentru a-l deosebi de acoperirea disponibilă gratuit oferită de ARD și ZDF.

Fiecare sursă menționată mai sus va avea comentarii germane.

Cupa Mondială FIFA 2024: Cum să te uiți din alte țări

Fiind cel mai mare eveniment al fotbalului, este firesc să se afișeze Cupa Mondială în toată lumea. Am inclus o listă scurtă de surse gratuite, în limbi străine, mai jos, dar dacă țara dvs. nu este menționată, puteți consulta lista oficială a emisorilor din Cupa Mondială aici.

 1. Franceză: TF1
 2. Arabă: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Italiană: Mediaset
 4. Portugheză: RTP, SIC
 5. Rusă: meci TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spaniolă: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Olandeză: DR, NOS
 8. Bengaleză: BTV

Amintiți-vă că, chiar dacă un flux este gratuit, trebuie să utilizați un VPN pentru a bate măsurile de georestrucție ale platformei. De exemplu, conectarea la un server american va debloca Fox Sports, dar va trebui să aveți un server francez pentru a viziona TF1. Vă recomandăm să testați VPN-ul pe video live înainte, astfel încât să știți despre orice problemă înainte de începerea jocului.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

About the author

Comments

 1. rme, puteți utiliza un VPN pentru a accesa ambele platforme de streaming. În plus, Sky Sports și BT Sport oferă, de asemenea, acoperire a Cupei Mondiale, dar acestea sunt servicii plătite.

  Cum să urmărești Cupa Mondială din SUA

  Fox Sports este emisiunea oficială a Cupei Mondiale FIFA în SUA. Puteți urmări meciurile pe site-ul lor web sau prin intermediul aplicației lor mobile. De asemenea, serviciile de streaming Sling TV, FuboTV și DirecTV Now oferă acoperire a Cupei Mondiale, dar acestea sunt servicii plătite.

  Cum să difuzi Cupa Mondială în Canada

  TSN, CTV și RDS sunt emisiunile oficiale ale Cupei Mondiale FIFA în Canada. Puteți urmări meciurile pe site-urile lor web sau prin intermediul aplicațiilor lor mobile. De asemenea, serviciile de streaming Bell TV, Rogers și Shaw oferă acoperire a Cupei Mondiale, dar acestea sunt servicii plătite.

  Urmărirea Cupei Mondiale FIFA din Australia

  SBS și Optus Sport sunt emisiunile oficiale ale Cupei Mondiale FIFA în Australia. Puteți urmări meciurile pe site-urile lor web sau prin intermediul aplicațiilor lor mobile. De asemenea, serviciul de streaming Foxtel Now oferă acoperire a Cupei Mondiale, dar este un serviciu plătit.

  Cum să urmărești Coreea de Sud vs. Germania dintr-o țară concurentă

  Dacă sunteți într-o țară care nu difuzează meciul Coreea de Sud vs. Germania, puteți utiliza un VPN pentru a accesa fluxurile live din alte țări. De exemplu, puteți utiliza un VPN pentru a accesa fluxurile live din Marea Britanie sau SUA.

  Cupa Mondială FIFA 2023: Cum să te uiți din alte țări

  Dacă sunteți într-o altă țară decât cele menționate mai sus, puteți utiliza un VPN pentru a accesa fluxurile live din alte țări. De exemplu, puteți utiliza un VPN pentru a accesa fluxurile live din Marea Britanie, SUA, Canada sau Australia. În plus, puteți căuta site-uri web care oferă fluxuri live gratuite ale Cupei Mondiale FIFA.

  În concluzie, urmărirea meciurilor din Cupa Mondială FIFA poate fi ușor accesibilă prin utilizarea unui VPN și a platformelor de streaming oficiale sau gratuite. Cu toate acestea, este important să verificați legile și reglementările privind drepturile de autor în țara dvs. înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa fluxurile live din alte țări.

Comments are closed.