IdentityForce áttekintés 2024

Ha személyes adatait adat megsértésével szivárogtak fel, vagy csalás áldozatává váltak, az azonosító lopás elleni védelem megvédi Önt a negatív következményektől. Az IdentityForce egy a sok ilyen szolgáltatás közül, ezért kipróbáltam magamnak, hogy kiderüljön, hogyan áll szemben a versennyel.

Az IdentityForce áttekintéshez a következőket szerettem volna megtudni:

 • Az IdentityForce megéri az árát?
 • Hogyan védi meg az IdentityForce??
 • Az IdentityForce könnyen beállítható és használható?
 • Van-e az IdentityForce jó ügyfélszolgálata??
 • Mit fedez a tagsági biztosítás??

Az IdentityForce nem szerepel a legismertebb személyazonosság-lopás-ellenes ügynökségek listáján, de minden bizonnyal megvan a maga háborúja, hogy versenyezzen mind a szolgáltatás, mind a védelem területén. A cég több mint három évtized óta működik, bár nem pontosan a jelenlegi formájában, és úgy tűnik, valódi betekintést kapott a vásárlók azon időszakába, amit akar.

VÉGREHAJTÁS: Az Identity Force ingyenes próbaverziót kínál itt. Ez magában foglalja a havi árengedményt is, ha úgy dönt, hogy folytatja.

Mennyibe kerül az IdentityForce? Melyik tervet kell kapnod??

id erő árazásA terveknek két szintje van: UltraSecure és UltraSecure + Credit.

 • Az UltraSecure havi 17,95 dollárba, vagy évente 179,50 dollárba kerül
 • Az UltraSecure + Credit havi 23,95 dollárba, vagy évente 239,50 dollárba kerül.

Ezek az árak magasabbak, mint a rivális szolgáltatásokkal szemben, amelyek gyakran havi 10 dollárt fizetnek az alapszintnél. Az UltraSecure + Credit, ahogy a neve is sugallja, a három nemzeti hitelintézet hiteljelentéseit tartalmazza. Ezek a jelentések önmagukban körülbelül 10 vagy 12 dollárba kerülnek, bár évente egy-egyet kaphat minden nagyobb irodából ingyen. Az Identity Force naponta figyeli a hitelképességét, havonta nyomon követi a pontszámot, és hitelkártya-szimulátorral érkezik.

id erő műszerfal

A hitelinformációkon kívül a két szint azonos. Minden tipikus védelmet megkap:

 • Az Identity Force fog figyelemmel kíséri a fekete piacot a személyes adatainak megtekintéséhez, hogy bárhol megvásárolják-e őket, vagy adtak el-e kereskedelmet.
 • Tevékenységi figyelmeztetések tudatja Önnel, ha valaki csalárd vásárlást hajt végre hitel- és bankkártyájával, és értesítést állíthat be, amikor a terhelés, kifizetés vagy átutalás meghalad egy bizonyos összeget.
 • Személyazonosság-lopás esetén, helyreállítási szakértők segít a papírmunkában és más bürokráciában a kártyák törlése és cseréje során.
 • Kapsz 1 millió dollár biztosítás a személyazonosság eltulajdonításából eredő károk megtérítése, ami megegyezik a tanfolyam összegével.
  Intelius Identity Protect felülvizsgálat

Azóta, amikor utoljára áttekintettem az IdentityForce-t, a társaság család- és üzleti terveket adott hozzá. Ezek árait azonban nem soroljuk fel, ezért árajánlatot kell kérdezni.

Amikor megpróbáltam feliratkozni, az online űrlap elutasította a fizetési kártyáimat, és nem menne át. Telefonon fel kellett iratkoznom, és a képviselő tájékoztatta a webhelyet, amely a „és a megrendelések beáramlása” során felmerülő problémákkal szembesül..

IdentityForce biztosítás: mi fedezi?

Az IdenityForce 1 millió dolláros biztosítási terve fedezi a zsebéből fakadó költségeket és az elveszített béreket, ha személyazonosító adata ellopták. Ön visszatéríti az Ön személyazonosságának helyreállításával kapcsolatos költségeket, például hitelinformációs jelentések megrendelését, orvosi nyilvántartásokat, jelentkezési jelentkezési díjakat, távolsági telefonhívásokat és postai küldeményeket. Ide tartozik még:

 • Hetente 1500 dollár veszteség, legfeljebb öt hét
 • 1000 dollár egy jogi konzultációért
 • 2000 dollár utazási költségek
 • 2000 dollár idősek és gyermekek gondozásának költségei
 • 1000 dollár könyvelő költségek

Különösen hiányzik ebből a listából az a pénz, amelyet valójában elloptak tőled. Ha egy bűncselekménynek sikerül pénzt ellopnia tőled, akkor a kárt nem fedezi az IdentityForce biztosítási kötvénye. Érdemes megemlíteni, hogy egyes riválisok lopott pénzeszközök visszatérítését kínálják.

Nincs követelés a követelés benyújtására.

Megfigyelés, riasztások és jelentések

Mint minden személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgáltatásnál, én is nyomon követhetem az Identity Force sok információját, például a jogosulatlan tranzakciókat. De összegyűjteni az összeset egy helyre kényelmes, és van néhány olyan dolog, amit nem tudnék megtenni egyedül, például a fekete piac felügyelete.

id erő műszerfal 2

Amit az Identity Force nagyon jól látja, sokféle információt figyel, anélkül, hogy bármire figyelmen kívül hagyna:

 • Társadalombiztosítási szám
 • Jogosítvány szám
 • Orvosi ellátások és számlák
 • Fizetésnapi kölcsönök
 • Bírósági nyilvántartások
 • Szexuális bűnelkövetők nyilvántartása
 • Címváltozás
 • Telefonszámok
 • Bankkártyák
 • bankszámlák
 • Közösségi média számlák
 • Hitel pontszám
 • Útlevél száma
 • Email cím

id erő által ellenőrzött számlák

A szolgáltatást mind banki, mind hitelkártyáimhoz, valamint az ezekhez kapcsolódó online számlákhoz köthetem. Például beírom a hitelkártya számomat, hogy megfigyelhető legyen, de összekapcsoltam az online Chase-fiókomat is. Ez kissé feleslegesnek tűnik, de lényegében az összes értesítést egy helyre helyezi, amelyet általában Chase-től kapok, az összes többi fiókommal..

  Személyazonossági statisztikák és tények: 2024 - 2024

identitás erő tranzakció története

Vegye figyelembe, hogy megengedtem, hogy a Chrome futtasson „nem biztonságos szkripteket”, hogy fiókokat adjunk hozzá a tranzakciók megfigyeléséhez. Miután engedélyt adott a webhelynek ezen szkriptek futtatására, A Chrome nem biztonságosként jelölte meg a webhely kapcsolatát. Az Identity Force az irányítópultba betölti a harmadik féltől származó bejelentkezési űrlapokat a banki és hitelkártya-számlákhoz, amelyek biztonsági rést okozhatnak. Nem enyhén szólva, bár a Microsoft Edge nem jelölte meg ugyanazt a kérdést.

Azonosító erő króm nem biztonságos

Egy másik hátránya, hogy csak a jól ismert bankokat ismeri el, így a kis hitelszövetkezetet, amelyben bankokkal működtem, nem lehetett összekapcsolni. Még mindig be tudtam adni a fiókot és az útválasztási számokat, hogy ellenõrizhessem azt.

id force e-mail figyelő riasztás

figyelmeztetések e-mailben küldjük el, és opcionálisan beállíthatom az SMS-riasztásokat. Ezen figyelmeztetések archívuma is megjelenik a webhely társított lapján.

A weboldalon egy gördülő blog is található a közelmúltban megsértett adatokkal kapcsolatban, amelyek esetlegesen veszélyeztethetik az adatait.

Amikor legutóbb áttekintettük az IdentityForce-t, a Jelentés törlése beolvassa a személyes adatokat a nyilvános webhelyeken, és lehetővé tette, hogy törölje vagy lemondjon ezen információk megosztásáról. Úgy tűnik, hogy ez a szolgáltatás nem áll rendelkezésre ezen áttekintés óta.

A közösségi média monitorozása

id force társadalmi információ

Az IdentityForce figyelemmel kíséri a Facebook-ot, a Twitter-t, az Instagram-ot és a Youtube-ot „nem megfelelő tevékenységek és olyan hozzászólások szempontjából, amelyek erőszakosnak tekinthetők, zavaró jellegűek, vagy elektronikus zaklatásnak vagy diszkriminatívnak minősíthetők.” Nem találom ezt különösen hasznosnak, de jól jöhet, ha gyermekei vannak, akiket figyelni szeretne a közösségi médián.

IdentityForce PC Protection eszközök

id force pc védelmi eszközök

Minden fiókhoz ingyenes identitáslopás-védelmi szoftver tartozik, amelyet a SentryBay, egy víruskereső szoftverfejlesztő készített. Elérhető csak Windows esetén, megakadályozza az adathalász oldalak online megnyitását, megakadályozza, hogy a rosszindulatú programok képernyőképeket készítsenek, és megakadályozza a billentyűzlogolást – egy olyan vírus típusát, amely rögzíti az összes beírt szöveget, és elküldi a hackereknek. Ez nem egy teljes víruskereső program, és csak a három fenyegetéssel foglalkozik, tehát ne dobja ki a meglévő vírusölőt. Kiegészítés, nem pótlás.

Beállítás és interfész

id force fiók beállítása
Az Identity Force a legtisztább, leg intuitívabb módon kialakított felületeivel rendelkezik minden identitáslopás-védelmi szolgáltatáshoz, amelyet még áttekintettünk. Azzal kezdtem, hogy olyan személyi azonosító számokat adtam meg, mint az SSN, a járművezetői engedély és az útlevél. Ezután átmentem a bankszámlákra, a hitelkártyákra, a közösségi médiára és még sok másra.

  Lottó csalások - Hogyan működnek?

A telepítés fájdalommentes folyamat, de nyilvánvalóan sok információ szükséges, például a routing számok és a telefonszámok. Ezt az információt később bármikor megadhatja.

id erő 2fa

Erősen bátorítom az Identity Force felhasználót kétfaktoros hitelesítés (2FA) beállítására. Ehhez be kell írnom a telefonra vagy az e-mail címre küldött PIN-kódot, amikor új eszközről jelentkezik be. Fájdalom lehet, de messzemenő a fiókom védelmében, ha a hackereknek sikerül ellopni a jelszavam.

IdentityForce mobilalkalmazás

id erő android

Az IdentityForce mobilalkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekre. Ez lehetővé teszi a figyelmeztetések, tranzakciók és hitelképesség-pontok nyomon követését útközben. Azonban nem tudok információkat hozzáadni vagy módosítani. Ehelyett mindent meg kell állítanom a weboldalon.

Vevőszolgálat

A támogatás telefon és e-mail formájában érkezik. Ha általános kérdése van a termékkel kapcsolatban, munkaidőben hétfőn kell felhívnia. A tagok számára az ID-helyreállítási szakértők 24 órán keresztül elérhetők.

Találkoztam néhány feliratkozással, és e-mailben kapcsolatba léptem az ügyfélszolgálattal annak rendezése érdekében. Telefonos ügyfélszolgálathoz irányítottak, amely csuklás nélkül megoldotta a problémámat. Az azonosító lopások elleni védelem érzékeny jellege miatt a legtöbb ügyfélszolgálati kérelmet valószínűleg telefonon kell kezelni, mivel az e-mail nem elég biztonságos.

id force hitelkártya-összehasonlító számológép

A weboldal tartalmazza a GYIK-ot, a kifejezések szótárát, valamint általános tippeket és eszközöket is javasol, hogy megvédje magát. Számos számológép is rendelkezésre áll hitelkonvertáláshoz, hitelkártya-összehasonlításhoz, automatikus lízinghez és vásárláshoz, jelzálogkonszolidációhoz és még sok máshoz. Ezek praktikusak, de nem igazán képezik a felajánlott alapvédelem részét.

A szolgáltatás spammentes, hirdetések és eladások nélkül. Több riasztást kaptam az Identity Force-tól, mint bármely más, eddig tesztelt szolgálatnál, de soha nem tűnt félelmet keltőnek vagy egyébként nem megfelelőnek.

Ítélet

Az Identity Force egy kicsit drága oldalon van, de nagyon átfogó védelmet kínál jól megtervezett felülettel. Ez nem hagyja az ügyfeleket vágyaiknak, ha hozzáadottérték-kiegészítőket rejtenek a felső polc prémium szintjén, a hiteljelentések kivételével. A hátránya, hogy a biztosítási kötvény nem kompenzálja az ellopott pénzeszközöket, és néhány problémával találkoztam a weboldalon és az irányítópulton.

Nyilvánosságra hozatal: A Comparitech az olvasót támogatja. Időnként jutalékot keresünk, ha termékeket vásárol az ezen az oldalon található linkek segítségével. További információ.Látogasson el az Identity Force oldalra

About the author

Comments

 1. ,000 dollár bűnügyi jogi védelem Az IdentityForce biztosítása nagyon kiterjedt és széles körű védelmet nyújt a személyazonosság-lopás ellen. A biztosítás magában foglalja a személyazonosság helyreállításával kapcsolatos költségeket, valamint a jogi védelmet és az utazási költségeket is. Ez nagyon fontos, mert a személyazonosság-lopás nagyon súlyos következményekkel járhat, és nagyon nehéz lehet helyreállítani. Az IdentityForce biztosítása segít Önnek megvédeni magát és családját a személyazonosság-lopás negatív hatásaitól. Az IdentityForce megéri az árát? Hogyan védi meg az IdentityForce? Az IdentityForce árát magasabbnak találhatja, mint a rivális szolgáltatások árait, de a szolgáltatások minősége és a biztosítások széles körű védelme miatt az IdentityForce megéri az árát. Az IdentityForce figyelemmel kíséri a fekete piacot, és értesíti Önt, ha személyes adatait megvásárolják vagy eladják. Az IdentityForce figyelmeztetéseket küld, ha valaki csalárd vásárlást hajt végre hitel- és bankkártyájával. Az IdentityForce helyreállítási szakértői segítenek a papírmunkában és más bürokráciában a kártyák törlése és cseréje során. Az IdentityForce könnyen beállítható és használható? Az IdentityForce nagyon könnyen beállítható és használható. Az IdentityForce mobilalkalmazása nagyon hasznos, és lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísélje a személyes adatait bárhol és bármikor. Az IdentityForce jó ügyfélszolgálata? Az IdentityForce ügyfélszolgálata nagyon jó. Az IdentityForce ügyfélszolgálata nagyon segítőkész és barátságos, és mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdésben vagy problémában. Az IdentityForce egy nagyon jó szolgáltatás, amely nagyon hatékonyan védi Önt a személyazonosság-lopás ellen. Az IdentityForce biztosítása nagyon kiterjedt és széles körű védelmet nyújt, és az IdentityForce figyelemmel kíséri a fekete piacot, és értesíti Önt, ha személyes adatait megvásárolják vagy eladják. Az IdentityForce nagyon könnyen beállítható és használható, és az IdentityForce ügyfélszolgálata nagyon jó. Az IdentityForce egy nagyon jó választás, ha meg akarja védeni magát a személyazonosság-lopás ellen.

 2. gek, ha személyazonosság-lopás miatt kell utaznia a helyreállítási folyamat során. Az IdentityForce biztosítása nagyon fontos, mert ha személyes adatait megsértik, akkor nagyon nehéz lehet helyreállítani azokat, és nagyon sok pénzbe kerülhet. Ezért nagyon ajánlott az IdentityForce szolgáltatását használni, hogy megvédje magát a személyazonosság-lopás ellen. Az IdentityForce szolgáltatása könnyen beállítható és használható, és jó ügyfélszolgálattal rendelkezik. Az IdentityForce nem szerepel a legismertebb személyazonosság-lopás-ellenes ügynökségek listáján, de nagyon hatékony védelmet nyújt a személyes adatai ellen. Az IdentityForce árát magasabbnak találhatja, mint a rivális szolgáltatások, de az ár megéri a szolgáltatás minőségét és hatékonyságát. Az IdentityForce ingyenes próbaverziót kínál, így érdemes kipróbálni, mielőtt döntést hozna. Összességében az IdentityForce nagyon jó szolgáltatás a személyazonosság-lopás elleni védelemhez, és nagyon ajánlott mindenkinek, aki fontosnak tartja a személyes adatai védelmét.

 3. ár a gyermek eltűnése esetén történő keresésre és helyreállításra 5000 dollár a bűncselekményekkel kapcsolatos jogi költségekre és jogi védelemre 5000 dollár a hitelkártya- és bankkártya-csalások miatt felmerült költségekre és veszteségekre 5000 dollár a személyazonosság-lopás miatt felmerült költségekre és veszteségekre 5000 dollár a személyazonosság-lopás miatt felmerült jogi költségekre és jogi védelemre. Megfigyelés, riasztások és jelentések Az IdentityForce figyeli a személyes adatait a fekete piacon, és értesíti Önt, ha azokat megvásárolják vagy eladják. A tevékenységi figyelmeztetések értesítik Önt, ha valaki csalárd vásárlást hajt végre hitel- és bankkártyájával, és értesítést állíthat be, amikor a terhelés, kifizetés vagy átutalás meghalad egy bizonyos összeget. A közösségi média monitorozása Az IdentityForce figyeli a közösségi média fiókjait, és értesíti Önt, ha valaki hamis fiókot hoz létre az Ön nevében, vagy ha valaki megosztja a személyes adatait a közösségi médiában. IdentityForce PC Protection eszközök Az IdentityForce PC Protection eszközök segítenek megvédeni a számítógépét a vírusoktól, a kémprogramoktól és a rosszindulatú szoftverektől. Beállítás és interfész Az IdentityForce könnyen beállítható és használható. Az interfész egyszerű és könnyen navigálható. IdentityForce mobilalkalmazás Az IdentityForce mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a személyes adatait bárhol és bármikor. Vevőszolgálat Az IdentityForce ügyfélszolgálata jó, és segítőkész. Ítélet Az IdentityForce egy jó szolgáltatás az azonosító lopás elleni védelem területén. Az árak magasabbak, mint a riválisoké, de a szolgáltatások és a védelem minősége kiváló. A 1 millió dolláros biztosítás és a helyreállítási szakértők segítenek Önnek, ha személyazonosság-lopás áldozatává válik. Az IdentityForce ingyenes próbaverziót kínál, így érdemes kipróbálni, mielőtt elkötelezné magát.

Comments are closed.