Cum să jailbreak un Firestick sau Amazon Fire TV (calea simplă)

Cum să închideți cu ușurință un amazon Fire TV sau Firestick

Ți-ar plăcea să-ți faci jailbreak-ul Amazon Firestick? În această postare, vă vom explica cum puteți să închideți rapid și cu ușurință dispozitivele Amazon Fire TV, astfel încât să puteți instala orice aplicație doriți. Vă vom arăta, de asemenea, cum să instalați o rețea virtuală virtuală (VPN) pe Firestick, astfel încât să puteți transmite în siguranță și să accesați platforme geo-blocate din străinătate.

Magazinul de aplicații Amazon Fire TV oferă o selecție decentă, dar există probabil aplicații pe care doriți să le instalați, care nu sunt disponibile. Din fericire, există modalități de a ocoli magazinul în întregime și de a instala aplicații din diferite locații. Nu vă faceți griji: acest lucru este mult mai ușor decât pare. Mai jos, vă vom parcurge întregul proces pas cu pas.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu încurajează sau împiedică folosirea aplicațiilor sideloaded sau a unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținutul acestora.

Cum să jailbreak un Amazon Firestick sau Fire TV: versiunea scurtă

 1. Activați instalarea aplicațiilor din surse necunoscute în meniul de setări.
 2. Instalați aplicația Downloader.
 3. Introduceți adresa URL a fișierului .APK pe care doriți să îl instalați.
 4. Urmați instrucțiunile pentru a instala aplicația aleasă.

Citiți pentru tutorialul detaliat care include capturi de ecran.

Important: utilizați întotdeauna un VPN pentru streaming

Știați că Furnizorul de servicii Internet (ISP) și administratorii de rețea pot vedea ce faceți online? Mai rău, unele ISP-uri au fost cunoscute pentru a limita viteza clienților care circulă prea mult. Cu toate acestea, vă puteți păstra activitățile private, să transmiteți fluxul în siguranță și să deblocați platformele geore restricționate utilizând un VPN.

stick de foc ipvanish

Vă recomandăm să utilizați IPVanish; este o VPN populară, cu securitate excelentă, suport excepțional de mai multe platforme și o rețea extinsă de servere din care să alegeți (peste 1.000 de servere care acoperă peste 60 de țări). În plus, IPVanish este foarte ușor și are o interfață prietenoasă cu controlul de la distanță, ceea ce o face o alegere puternică pentru dispozitivele Fire TV.

IPVanish permite până la zece conexiuni simultane, când majoritatea rivalilor săi permit între trei și șase. Aceasta înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele dvs. cu un singur cont. Acest serviciu este livrat chiar și cu o probă gratuită de șapte zile, așa că puteți încerca și solicita o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% din planurile IPVanish cu reducerea noastră exclusivă.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

  Cum să urmărești Harry Potter pe Netflix de oriunde în 2024

Ce este prăpădul?

Se pare că există o oarecare confuzie cu privire la ceea ce este de fapt prăpastia. În mod tradițional, jailbreaking (numit uneori rooting) este atunci când obțineți accesul administratorului la un sistem prin exploit-uri sau firmware personalizate. Acest lucru vă permite să ocoliți restricțiile și să instalați software care de obicei nu ar fi permis pe un anumit dispozitiv.

Cu excepția cazului în care doriți cu adevărat să modificați aspectul sau funcționalitatea de bază a Amazon Fire TV sau Firestick, nu este nevoie să-l înrădăcinați. În schimb, ceea ce vom face de fapt este să găsim o modalitate de a ocoli magazinul de aplicații și de a instala aplicații din surse necunoscute. Acesta este un proces numit sideloading și poate crește mult versatilitatea dispozitivului dvs. Fire TV fără riscul de a-l face inutilizabil accidental.

Cum să faceți jailbreak Firestick sau Fire TV

Pasul 1: Configurare inițială

Înainte de a putea începe, va trebui să-i spunem Firestick-ului pentru a permite instalarea aplicațiilor din surse necunoscute. Acest lucru este foarte simplu: accesați doar meniul Setări și faceți clic pe Dispozitiv.

pușcărie de foc 1

De aici, intră Opțiuni pentru dezvoltatori și activați funcția Aplicații din surse necunoscute opțiune. Deși multe alte ghiduri online vă spun să activați debugarea ADB aici, acest lucru nu este necesar decât dacă doriți să luați capturi de ecran de pe Fire TV sau Firestick.

jailbreak 2 jailbreak

Pasul 2: Instalarea aplicației Downloader

Există o aplicație disponibilă în magazinul Amazon Fire care vă permite să descărcați fișiere direct de pe internet, fără a utiliza unul dintre browserele implicite. Se numește Downloader și îl vom folosi pentru a prelua fișiere .APK (echivalentul Android al fișierelor .EXE de pe un computer sau .APP de pe un Mac).

Pentru a găsi această aplicație, țineți apăsat butonul microfonului de pe telecomandă și spuneți „Downloader”; ar trebui să fii dus direct la ea. Dacă telecomanda dvs. nu include funcționalitatea de căutare vocală, puteți să apăsați stânga pe ecranul principal și să tastați „Downloader” (fără ghilimele) în schimb.

pușcărie pușcărie 3

Acum, trebuie doar să apăsați butonul central pentru a vizualiza pagina de instalare a aplicației și faceți clic pe Descarca.

pușcărie de foc 5

Pasul 3: Utilizați Downloader pentru a instala aplicații din surse necunoscute

Odată instalat Downloader, deschideți-l. Vom arăta cât de ușor este să ocoliți magazinul de aplicații instalând o aplicație care nu este disponibilă în mod implicit: Kodi.

Veți vedea o bară de adrese cu „http: //” deja introdusă; adăugați „kodi.tv/download” (fără ghilimele) și faceți clic pe butonul Merge butonul din partea dreaptă jos a tastaturii.

Se va deschide site-ul Kodi. De aici, faceți clic pe pictograma Android și alegeți versiunea pe 32 de biți de pe următorul ecran.

pușcărie de pompieri 6

Kodi va începe descărcarea. După ce a terminat, vi se va cere să aprobați permisiunile. Dacă sunteți de acord, dați clic Instalare în jos-dreapta. Puteți alege apoi să-l deschideți imediat după instalare, dacă doriți.

pușcărie de pușcărie 7

Nu puteți instala doar Kodi: orice fișier .APK găzduit online este un joc corect. Există totuși câteva lucruri de care trebuie să aveți grijă. În primul rând, Amazon Firesticks și Fire TV folosesc o arhitectură pe 32 de biți, astfel încât aplicațiile pe 64 de biți nu vor funcționa.

În al doilea rând, trebuie să vă asigurați că vă descărcați numai din surse de renume. Există sute de site-uri care reambalează fișierele .APK existente cu propriile lor adware sau malware. De fapt, un studiu recent a arătat că din mai mult de 1.200 de eșantioane conținând malware .APK-uri, 86% se prefac că sunt versiuni legitime ale aplicațiilor existente. Dacă creatorul de aplicații nu vă permite să descărcați fișierul .APK direct de pe site-ul lor web, puteți găsi o versiune verificată, legitimă și legală găzduită pe APKMirror.com.

  Cum să urmărești gratuit Legendele de mâine din DC sezonul 5 online

Pasul 4: Instalarea aplicațiilor care nu sunt disponibile online

Să presupunem că dezvoltați o aplicație pentru Android și doriți să vedeți dacă funcționează pe dispozitivele Amazon Fire TV. De obicei, oamenii vă recomandă să instalați kitul de dezvoltare software Android (SDK) și Android Debug Bridge (ADB) pe computer.

Există câteva probleme cu această abordare. În primul rând, instalarea și configurarea instrumentelor pentru dezvoltatori Android este un proces complicat și cu mult peste zona de confort a unui utilizator începător. În al doilea rând, această abordare necesită două ecrane, ceea ce înseamnă că va trebui să vă mutați dintr-o cameră în cameră ori de câte ori trebuie să utilizați celălalt dispozitiv.

Există o modalitate mult mai simplă de a accesa aceste aplicații pe Firestick. Mai întâi, pe dispozitivul dvs. Fire TV, instalați o aplicație numită ES File Explorer. Deși această aplicație poate fi dificil de navigat, ne va duce direct la fișier în pasul următor, deci nu va fi o problemă.

Încărcați fișierul .APK al aplicației în contul dvs. Dropbox. Acesta este un serviciu gratuit de stocare în cloud, iar înregistrarea durează doar câteva minute. După ce v-ați conectat și fișierul a fost încărcat, faceți clic pe butonul Distribuie dosarul butonul din dreapta și selectați Poate vizualiza în meniul derulant. Apoi, faceți clic pe butonul Copiază legătură opțiune pentru a vedea exact ce adresă URL va trebui să introduceți în aplicația Descărcător.

pușcărie pușcărie 10

pușcărie de incendiu 12

Veți observa că linkul pe care trebuie să îl copiați este foarte lung. Aceasta este o supărare minoră, dar este mult mai rapid să introduceți acest lucru decât să configurați manual software-ul ADB. Pentru a evita să aveți nevoie să navigați pe Dropbox pe Amazon Firestick, asigurați-vă că schimbați ultima parte a adresei URL de la „dl = 0” la „dl = 1”. Când sunteți gata, faceți clic pe Merge.

Dispozitivul dvs. Fire TV va descărca fișierul aplicației și vă va spune că este stocat într-un folder numit „zip_by_token”. Dacă ES File Explorer este deja instalat, vi se va da opțiunea de a merge direct acolo. Când o faceți, faceți clic pe fișierul aplicației pentru a începe instalarea.

pușcărie pușcărie 11

Întrebări frecvente despre închidere

Legale este legal?

În realitate, există foarte puține legislații cu privire la legalitatea dispozitivelor de prindere a pușcăriei. In Statele Unite ale Americii, Digital Millennium Copyright Act vă permite să jailbreak dispozitivele dvs. pentru utilizare personală și non-comercială. Aceasta a fost provocată după ce Apple a încercat, fără succes, să conteste un apel de scutire formulat de Electronic Frontier Foundation în 2009.

În Europa, cazurile de închisoare se încadrează în Directiva 91/250 / CEE a Consiliului, care spune „o persoană care are dreptul de a utiliza un program de calculator nu trebuie împiedicată să efectueze actele necesare pentru a observa, studia sau testa testarea funcționării programului, cu condiția ca aceste acte să nu încalce drepturile de autor din program.“. Pur și simplu: atâta timp cât nu încercați să dublați sistemul de operare Fire TV sau să profitați de conținutul protejat de drepturi Amazon, este complet legal să închideți dispozitivul dvs..

  Cum să vizionezi Empire sezonul 6 online de oriunde

Declanșarea închiderii anulează garanția dispozitivului meu?

Dacă „pseudo-jailbreak” Amazon Firestick utilizează pașii de mai sus, aceasta nu va afecta garanția în niciun fel. Am instalat pur și simplu câteva aplicații din magazinul implicit, până la urmă.

Cu toate acestea, dacă decideți să modificați firmware-ul standard al unui dispozitiv folosind scripturi sau software terțe și nu îl puteți returna ulterior la starea de fabricație, este posibil să anulați garanția. Aceasta depinde în totalitate de politica de garanție a companiei, așa că este o idee bună să citiți detaliat acest lucru înainte de a încerca să rootați ceva.

Merită să-mi punem bastonul de la Fire TV?

Dacă găsiți tot ce ați dori să utilizați vreodată în magazinul de aplicații Amazon Fire, nu este necesar să urmați pașii de mai sus: puteți instala doar aplicațiile necesare și începe fluxul. Cu toate acestea, închizând dispozitivul, puteți instala aplicații de oriunde, chiar dacă acestea nu sunt disponibile în mod implicit.

Acest lucru vă lărgește în mod semnificativ alegerile și vă permite să instalați aplicații recent lansate înainte de a fi introduse chiar și în magazinul Amazon. Numai acești factori fac ca aplicația Downloader să merite instalată.

Cât durează prăbușirea unui Firestick?

Puteți trece de la activare Instalare din surse necunoscute la streaming în mai puțin de zece minute. Evident, timpul luat va crește dacă aveți o conexiune la internet deosebit de lentă sau dacă încercați să descărcați un fișier neobișnuit de mare, dar majoritatea aplicațiilor ar trebui să se descarce în cel mult două minute.

Care sunt riscurile de a mă prăpădi?

Nu există, atât timp cât urmați ghidul nostru. Dacă decideți că nu doriți niciuna dintre aplicațiile pe care le-ați instalat prin metoda noastră, puteți pur și simplu să apăsați pe Butonul meniu pe telecomandă și dezinstalați-le așa cum ați face orice altă aplicație.

În cel mai rău caz, o aplicație instalată ar putea bloca Firestick sau Fire TV. Dacă se întâmplă acest lucru, este foarte probabil ca aplicația să nu fi fost codificată corect sau să fi instalat accidental o versiune pe 64 de biți în loc de cea pe 32 de biți. Trebuie doar să reporniți dispozitivul, să dezinstalați aplicația și să reinstalați versiunea corectă și totul ar trebui să funcționeze așa cum este dorit.

Este important să rețineți că sunteți responsabil pentru verificarea aplicațiilor pe care le încărcați pe Firestick. Aplicațiile din magazinul Amazon sunt verificate pentru legitimitate, dar dacă instalați aplicații dintr-o altă sursă, nu există astfel de protecții. Puteți reduce riscul doar instalând aplicații de renume găzduite pe platforme de încredere, cum ar fi APKMirror.com.

Cum deblochează aplicațiile geore-restricționate cu un VPN

Unele platforme își pun conținutul la dispoziția oamenilor din anumite țări. Din fericire, cu un VPN puteți să vă distrugeți locația și să accesați. Iată cum:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un serviciu VPN adecvat. Am recomandat IPVanish mai sus, dar ExpressVPN ar face o alternativă excelentă.
 2. Instalați versiunea Android a clientului VPN, fie direct din magazinul de aplicații Amazon Fire TV, fie urmând procesul de mai jos.
 3. Decideți în ce aplicație doriți să deblocați și aflați în ce țări este disponibilă.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. în locația dorită.
 5. Încercați să utilizați aplicația. Ar trebui să aflați că conținutul se încarcă aproape imediat, fără nicio eroare. Rețineți că poate trebuie să reporniți aplicația și să o ștergeți mai întâi în memoria cache.

Vezi si:
Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Firestick și Fire TV
Cum se instalează un VPN pe Amazon Fire Stick / Fire TV

About the author

Comments

 1. ă instalați aplicații care nu sunt disponibile în mod normal. În cazul dispozitivelor Amazon Firestick sau Fire TV, prăpădul se referă la procesul de a activa instalarea aplicațiilor din surse necunoscute, ceea ce vă permite să instalați aplicații care nu sunt disponibile în magazinul de aplicații Amazon. Este important să rețineți că prăpădul nu este ilegal, dar poate anula garanția dispozitivului. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de riscurile de securitate și să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja activitățile online.

 2. alez aplicații care nu sunt disponibile în mod normal. În cazul dispozitivelor Amazon Firestick sau Fire TV, prăpădul se referă la procesul de a activa instalarea aplicațiilor din surse necunoscute, ceea ce vă permite să instalați aplicații care nu sunt disponibile în magazinul oficial de aplicații Amazon. Este important să rețineți că prăpădul nu este ilegal, dar poate anula garanția dispozitivului și poate exista un risc de securitate. Este important să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja activitățile online și să respectați legile țării dvs. în ceea ce privește streaming-ul de conținut.

Comments are closed.