Cum să urmăriți online sezonul 6 al lui Schitt Creek (gratuit!)

Cum să urmărești online Schitt's Creek Sezonul 6

Episoade noi din Schitt’s Creek va fi difuzat în fiecare marți seară la 21:00 EST (ora 18:00 PST / 2 AM GMT). Vor fi în total paisprezece episoade, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca acest sezon să se încheie cândva în aprilie. Cu toate că cel de-al șaselea sezon a început deja, nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece mai jos, vă vom explica exact cum puteți să vă conectați și să transmiteți un flux live Schitt’s Creek din strainatate.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar oficial Schitt’s Creek radiodifuzorilor. Deși fluxurile fără licență vor fi aproape sigur disponibile, vă recomandăm să le utilizați. Nu numai că adesea oferă videoclipuri de calitate inferioară, dar pot fi, de asemenea, retrase la un moment dat pentru încălcarea drepturilor de autor. Vestea bună este că poți urmări Schitt’s Creek sezonul șase gratuit online, așa că pur și simplu nu este nevoie de fluxuri terțe.

Schitt’s Creek va fi transmis numai pe platformele de streaming blocate prin regiune. Dacă călătoriți în străinătate (și nu există nicio emițător oficial unde vă aflați), va trebui să aveți un VPN pentru a urmări noul sezon.

Cum să urmărești Creek Schitt online în străinătate

Majoritatea serviciilor blocate geo obțin locația utilizatorului de la adresa IP. Dacă sunteți conectat la o VPN, este vizibilă doar adresa IP a serverului. Acest lucru face ușor să vă răsfățați locația și să accesați platformele blocate în regiune în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca Schitt’s Creek în timpul călătoriei.

  Cum să urmărești Mica Sirena în direct! online de oriunde

Iată cum să urmăriți Schitt’s Creek sezonul 6 online gratuit de oriunde:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN de renume. Recomandăm ExpressVPN, deși CyberGhost și NordVPN sunt alte două opțiuni excelente, cu costuri reduse.
  2. În continuare, trebuie să instalați software-ul VPN. Furnizorii majori tind să aibă aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare, așa că nu ar trebui să aveți probleme aici.
  3. Conectați-vă și conectați-vă la un server canadian (orașul pe care îl alegeți nu contează).
  4. În cele din urmă, vizitați site-ul CBC Gem și încercați să urmăriți un episod din Schitt’s Creek. Ar trebui să se joace instantaneu, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile browserului și încercați din nou.

Un nou episod din Schitt’s Creek sezonul șase aeruri trăiește în fiecare săptămână, așa că vă recomandăm să luați câteva minute pentru a vă asigura că VPN-ul dvs. funcționează corect înainte de timp. Acest lucru vă oferă mai mult decât suficient timp pentru a obține ajutor cu orice probleme și vă asigură că nu va trebui să pierdeți începutul unui episod.

Cum să transmiteți gratuit streamul Schitt’s Creek gratuit la televiziunea canadiană

Steagul canadian

CBC are drepturi de radiodifuziune exclusivă la Schitt’s Creek în Canada. Acest lucru este excelent, deoarece înseamnă că fanii pot transmite online noul sezon gratuit pe CBC Gem. Veți putea urmări live noi episoade, dar nu vă faceți griji dacă aveți alte planuri, deoarece acestea vor fi adăugate la biblioteca la cerere a serviciului la câteva ore după difuzare. Mai bine, biblioteca CBC Gem oferă în prezent în fiecare sezon anterior Schitt’s Creek (deși trebuie să creați un cont gratuit pentru a urmări episoade mai vechi).

CBC Gem este blocată în regiune, așa că va trebui să vă aflați în Canada sau să utilizați un VPN pentru a-l accesa. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN include o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți transmite noul sezon fără riscuri și puteți solicita o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

  Cum să vizionezi Poldark Sezonul 4, 3, 2 sau 1 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Unde mai pot viziona online sezonul 6 al lui Schitt?

Având în vedere cât de popular este acest spectacol, ar trebui să fie o mică surpriză faptul că este difuzat în mai multe țări. Aruncați o privire mai jos pentru a afla care sunt rețelele din sezonul șase Schitt’s Creek unde ești:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Pop TV difuzează Schitt’s Creek sezonul șase în SUA. Poti Urmăriți orice episod din orice sezon gratuit la cerere dar dacă preferați să transmiteți în direct acest show în direct, va trebui să vă autentificați cu detaliile furnizorului de televiziune prin cablu.

Vrei să trăiești stream Schitt’s Creek fara cablu? Din fericire, vă puteți conecta, de asemenea, cu mai multe platforme de streaming de top. Acestea includ Hulu cu Live TV, fuboTV, AT&T TV Acum și YouTube TV. Deși fiecare dintre aceste servicii vine cu un proces gratuit, niciunul nu este suficient de lung pentru a urmări întregul al șaselea sezon, așa că dacă puteți aștepta câteva ore în plus în fiecare săptămână, va fi mult mai puțin costisitor doar să urmăriți la cerere.

Ar trebui să rețineți că toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. Cu toate acestea, este posibil să le accesăm din afara SUA folosind un server VPN american.

Alte locații

Din păcate, nu există detalii concrete cu privire la momentul în care Schitt’s Creek sezonul șase va fi lansat în afara Americii de Nord. Mai mult, programul de lansare variază de la o regiune la alta. De exemplu, sezoanele anterioare tindeau să ajungă în Marea Britanie în luna mai, dar fanii australieni nu au putut viziona decât câteva luni mai târziu.

  Cum să vizionezi online 100 sezonul 6

Schitt’s Creek sezonul 6: distribuție, zvonuri și la ce să vă așteptați

Să începem adresându-ne elefantul din cameră: da, acesta va fi sezonul final al Schitt’s Creek. Există totuși o căptușeală argintie: nu a fost anulată, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ne facem griji pentru un capăt prăjit, pe jumătate copt.

Deci, ce pot aștepta fanii în sezonul șase? Ei bine, toate distribuțiile principale se întorc, inclusiv Catherine O´Hara și Eugene Levy ca Moira și Johnny. Ba mai mult, Dan Levy a susținut că există câteva „scene de ansamblu cu adevărat mari.” Având în vedere că contul de Instagram al emisiunii a postat recent o fotografie cu inele, pare un pariu sigur să presupunem că vom ajunge în sfârșit să vedem nunta lui David și Patrick..

About the author

Comments

  1. imentară dacă nu sunteți mulțumit. Schitt’s Creek este unul dintre cele mai populare seriale de comedie din ultimii ani și este minunat să știm că putem urmări sezonul șase online gratuit. Este important să folosim doar servicii oficiale și să ne protejăm de riscurile asociate cu fluxurile fără licență. Cu ajutorul unui VPN, putem accesa platformele blocate în regiune și să ne bucurăm de episoade noi din Schitt’s Creek oriunde ne-am afla în lume.

Comments are closed.