Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 online gratis (oriunde)

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 online

ACTUALIZATĂ 18 MAI 2024 pentru Finala GoT: Am actualizat această postare cu cele mai noi și mai bune modalități de a face ceas Urzeala tronurilor sezonul 8 Episodul 6 online, gratuit de oriunde în lume (precum și de episoade anterioare). Ca întotdeauna, vom recomanda doar surse oficiale pentru a transmite fluxul GoT.

Urzeala tronurilor sezonul 8 a avut premiera pe 14 aprilie cu un episod care a servit în cea mai mare parte pentru a reaminti telespectatorilor argumente nerezolvate din anotimpurile anterioare; a trecut peste un an, până la urmă. Noile episoade vor fi lansate în fiecare duminică la ora 18:00 PST (21:00 EST / 2AM BST), dar seria finală a emisiunii va fi, de asemenea, cea mai scurtă, cu doar șase episoade în total. Merită menționat că fiecare dintre aceste episoade va fi mai lung decât în ​​anii precedenți, însă, după cum se arată mai jos:

 • Premiera sezonului (deja difuzat): 14 aprilie la ora 18:00 PST, cu 54 de minute
 • Al doilea episod: 21 aprilie la ora 18:00 PST, cu 58 de minute
 • Al treilea episod: 28 aprilie la ora 18:00 PST, o oră și 22 de minute
 • Al patrulea episod: 5 mai la ora 18:00 PST, o oră și 18 minute
 • Al cincilea episod: 12 mai la ora 18:00 PST, o oră și 20 de minute
 • Ultimul sezon: 19 mai la ora 18:00 PST, o oră și 20 de minute

Nu vei fi acasă în timpul emisiunii? Nu intrați în panică; mai jos, vă vom explica cum să urmăriți Urzeala tronurilor online de oriunde în lume.

Acest post va recomanda doar oficial Urzeala tronurilor radiodifuzorilor. Ca un spectacol extrem de popular, aproape sigur vor fi fluxuri neautorizate, dar nu recomandăm utilizarea acestora. De regulă, sunt de regulă și de rezoluție scăzută, dar, ca spectacolul cel mai piratat din 2024, HBO este în alertă ridicată. Aceasta înseamnă că este extrem de probabil să monitorizeze forumuri, să înlăture linkurile și să elimine fluxurile care încalcă drepturile de autor la difuzare la mijloc.

Platformele de streaming populare de obicei geo-blochează conținutul lor, restricționând accesul decât dacă sunteți într-o anumită țară. Ca atare, va trebui să utilizați un VPN pentru a urmări Urzeala tronurilor la aceste servicii din străinătate.

Cel mai bun VPN pentru Game of Thrones: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Deblocarea și transmiterea HBO în străinătate este de fapt foarte simplă. Urmați pașii de mai jos pentru a face flux Urzeala tronurilor sezonul 8 oriunde

 1. În primul rând, înregistrați-vă la un furnizor VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN, dar
 2. NordVPN și CyberGhost sunt servicii excelente, low-cost, demne de luat în considerare.
 3. Descărcați și instalați versiunea corespunzătoare a aplicației pentru dispozitivul dvs..
 4. Conectați-vă la un server din țara în care se află serviciul dorit. De exemplu, va trebui să utilizați un server american pentru a debloca HBO sau unul britanic pentru Now TV..
 5. Încercați să încărcați conținut inaccesibil anterior. Ar trebui să se încarce imediat, dar, dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.

Nu uitați: dacă intenționați să vizionați TV în direct, este vital să vă testați VPN în prealabil. În acest fel, dacă întâmpinați probleme, va fi tot timpul să contactați echipa de asistență pentru clienți pentru ajutor. Urzeala tronurilor nu este un spectacol pe care doriți să-l ratați, iar testarea corespunzătoare vă asigură că nu va trebui.

Obțineți un VPN plătit GRATUIT: Dacă nu căutați decât o acoperire VPN pe termen scurt (de exemplu, dacă plecați în străinătate în vacanță), poate doriți să încercați garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. Este necesară o plată anticipată, dar puteți anula în orice moment pentru a vă primi banii înapoi. Această lună efectivă gratuită de acoperire înseamnă că puteți urmări patru dintre cele șase viitoare Urzeala tronurilor episoade din orice parte a lumii.

  Cum să vizionezi Empire sezonul 6 online de oriunde

Cum să trăiești stream Urzeala tronurilor in Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Urzeala tronurilor este unul dintre cele mai mari emisiuni din ultimii ani și, în consecință, platformele de streaming s-au defilat pentru a asigura drepturile de difuzare a acestora. Mai jos, vă vom anunța ce servicii vă permit să faceți flux Urzeala tronurilor sezoanele opt online:

HBO

HBO Go Game of Thrones

HBO produce Urzeala tronurilor, deci nu ar trebui să surprindem că este singura rețea care transmite emisiunea din SUA. Din fericire, dacă abonamentul dvs. la cablu TV include HBO, puteți să vă conectați la HBO GO și să începeți să faceți streaming imediat gratuit. Acest serviciu oferă, de asemenea, fiecare episod anterior la cerere, în cazul în care încercați să vă înscrieți înainte de premiera din sezonul opt.

Nu aveți cablu? Nu vă faceți griji. Vă puteți înscrie la HBO ACUM, un pachet de top care costă 14,99 USD USD pe lună. HBO Now oferă o bibliotecă de conținut identică, și cel mai bun dintre toate, vă permite să faceți flux Urzeala tronurilor Trăi; acest lucru este important de remarcat, deoarece mai multe platforme permit utilizatorilor fără cablu să urmărească la cerere. Acest serviciu este dotat, de asemenea, cu o probă gratuită de șapte zile, așa că, în timp ce nu puteți transmite gratuit sezonul complet, ar trebui să vedeți dacă HBO Now este potrivit pentru dvs..

HBO GO și HBO ACUM sunt blocate în regiune și sunt disponibile numai în SUA. În plus, deoarece HBO ACUM acceptă doar metode de plată legate de o adresă din SUA, este dificil pentru utilizatorii străini să se înscrie. Americanii din alte țări se pot înregistra la fel de normal și se pot uita online folosind un VPN.

DirecTV Acum

DirecTV Now Game of Thrones

DirecTV Acum a introdus recent două pachete noi, ambele incluzând HBO. Cel mai ieftin dintre acestea este de 50 USD USD pe lună și include o probă gratuită de o săptămână. Acest lucru poate părea abrupt, dar veți avea acces la mai mult de 40 de canale, așa că ar putea merita dacă intenționați să urmăriți televiziunea online în mod regulat. Mai bine încă, există o promoție în acest moment care reduce prețul cu 20 de dolari pentru primele trei luni: trebuie doar să folosiți codul „20OFF3” la finalizare (cu toate acestea, acest lucru vă împiedică să profitați de proces).

Acest serviciu de streaming este geo-blocat și poate fi urmărit doar din SUA. Pentru a-l accesa din străinătate, va trebui să vă conectați la un server VPN american.

Hulu

Hulu Game of Thrones

Deși Hulu nu include HBO standard, vă puteți înscrie la abonamentul de bază (5,99 USD USD pe lună) și să plătiți 14,99 USD în fiecare lună pentru suplimentul HBO. Hulu vine cu o perioadă de încercare de o lună și vă permite să înregistrați noi episoade de Urzeala tronurilor astfel încât să le puteți transmite din nou mai târziu.

Din păcate, Hulu este disponibil doar în SUA. Verifică de fapt dacă metoda dvs. de plată este legată de o adresă din SUA, dar, după cum puteți plăti prin carduri cadou, este posibil din punct de vedere tehnic să vă înscrieți de oriunde. Totuși, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona efectiv din străinătate.

PlayStation Vue

PlayStation Vue Game of Thrones

PlayStation Vue are o varietate de pachete TV, începând de la 49,99 USD USD pe lună. Numai cel mai scump include HBO ca standard, dar puteți adăuga acest canal la orice alt plan cu încă 15 dolari în fiecare lună. Nu aveți de fapt nevoie de un PlayStation pentru a utiliza PlayStation Vue dar cu o perioadă de încercare scurtă și costuri generale mai mari, aceasta nu este o modalitate ideală de a urmări Urzeala tronurilor dacă nu sunteți deja abonat.

  Cum să urmărești Mica Sirena în direct! online de oriunde

Pentru a accesa PlayStation Vue, trebuie să fii fie în America, fie să fii conectat la un server VPN din SUA.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video Game of Thrones

Dacă aveți un cont Amazon Prime, puteți utiliza Amazon Prime Video fără costuri suplimentare. Cu toate acestea, de obicei, această platformă vă permite doar să vizionați conținut la cerere. Cu ajutorul suplimentului HBO (14,99 USD USD lunar), veți putea transmite noi episoade cu Urzeala tronurilor Trăi. Există într-adevăr niciun avantaj pentru această metodă peste înscrierea la HBO ACUM direct, însă.

Adăugarea HBO a Amazon Prime Video este oferită numai clienților din SUA. Pentru a-l scoate în străinătate, vei avea nevoie de un VPN.

Cum să trăiești stream Urzeala tronurilor sezonul 8 în străinătate

Urzeala tronurilor este unul dintre cele mai populare emisiuni TV din jur, cu o vizibilitate constant ridicată și o urmărire internațională masivă. Ca atare, HBO a făcut extrem de simplu să urmărești emisiunea în străinătate. Aruncați o privire mai jos pentru a găsi emisiuni internaționale din țara dvs.:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

britanic Urzeala tronurilor fanii vor putea urmări noul sezon pe Sky Atlantic, un canal care este disponibil online prin Sky GO. Episoadele vor fi disponibile în același timp în care vor fi difuzate în SUA (2:00 GMT) cu replici în noaptea următoare la ora 21:00. Este demn de remarcat faptul că veți avea nevoie de un abonament Sky TV pentru a vă conecta și că este un proces lung și costisitor pentru a se înscrie clienții noi, fără a garanta că serviciul va fi gata până pe 14 aprilie..

Nu vă faceți griji: există un alt mod de a urmări. Acum TV vă permite să transmiteți în direct Sky Atlantic în direct și costă mult mai puțin, la doar 7,99 lire sterline pe lună. Acest serviciu include o probă gratuită de două săptămâni și nu te blochează într-un contract pe termen lung, ceea ce îl face ideal pentru streaming Urzeala tronurilor sezonul opt. În plus, fiecare episod va fi disponibil la cerere până la o săptămână după difuzare.

În timp ce Now TV a eliminat recent sezoanele anterioare din biblioteca sa la cerere, de atunci a anunțat că acestea vor reveni la 1 martie, lăsându-ți destul timp pentru a fi actualizat.

Sky GO și Now TV sunt ambele restricții geografice, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți fie în Marea Britanie, fie conectați la un server VPN din Marea Britanie pentru a putea urmări.

Canada

Steagul canadian

Până anul trecut, canadianilor le-a fost foarte greu să urmărească Urzeala tronurilor Trăi. Anterior, trebuia să aveți TV prin cablu și un cont TMN Go, dar acesta nu mai este cazul datorită unei fuziuni masive între The Movie Network, HBO și CraveTV. Acum, tot ce trebuie să faci pentru a curge Urzeala tronurilor este abonat la Crave și primiți pachetul Crave + HBO, care costă 19,98 USD CAD pe lună.

Aveți ceva de făcut până la începutul sezonului opt? Crave are, de asemenea, fiecare episod anterior Urzeala tronurilor, deci nu va trebui să cheltuiți o avere pentru cumpărarea sezonului unu până la șapte pe Amazon sau iTunes (deși puteți, dacă preferați să le dețineți).

Crave TV este disponibil doar în Canada. Aceasta înseamnă că va trebui să folosiți un server canadian pentru a-l accesa în străinătate.

Australia

steagul australiei

Foxtel a fost oficialul Australiei Urzeala tronurilor post de emisiune de la începutul emisiunii în 2011 și nimic nu s-a schimbat anul acesta. Dacă aveți deja un abonament la Foxtel TV, vă puteți conecta la Foxtel Du-te și începe să urmărești anotimpurile anterioare imediat, deoarece toate sunt disponibile la cerere. Dacă nu, va trebui să vă înscrieți la Foxtel Now pentru 25 USD AUD pe lună; totuși, pachetul de canale necesar este inclus în mod standard și există o încercare gratuită de 10 zile.

Biblioteca la cerere a Fetch include anotimpuri mai vechi Urzeala tronurilor, dar acest serviciu nu va afișa noi episoade, deoarece acestea sunt exclusive pentru Foxtel.

Ambele servicii sunt geo-restricționate și sunt accesibile numai din străinătate printr-un server VPN australian.

  Cum să vizionezi Fresh Off The Boat (sezonul 4) online

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Nu există o singură modalitate de a urmări Urzeala tronurilor în Franța și este pe OCS. Deși obișnuiai să te înscrii prin intermediul operatorului de telefonie mobilă, acest lucru nu mai este necesar, deoarece există acum un plan de top care costă 9,99 EUR pe lună și vine cu o probă gratuită de două săptămâni. OCS oferă, de asemenea, în fiecare sezon anterior al emisiunii la cerere.

În timp ce emisiunea va fi difuzată în engleză, OCS acoperă subtitrări în franceză care nu pot fi dezactivate. Nu este ideal, dar din moment ce nu există nicio alternativă, nu se pot face foarte multe lucruri în acest sens.

Nu uitați, dacă de obicei locuiți într-o țară cu un funcționar Urzeala tronurilor radiodifuzor și sunteți temporar în Franța, puteți utiliza în continuare un VPN pentru a accesa serviciul dvs. obișnuit.

Spania

Flag_of_Spain Spaniolă

Urzeala tronurilor sezonul opt va fi disponibil pe HBO España începând cu 15 aprilie. Acest serviciu include o probă gratuită de o lună, după care costă 7,99 EUR pe lună. Sezoanele 1-7 sunt deja disponibile la cerere, doar în caz că ai rămas în urmă.

De asemenea, puteți viziona pe Movistar atât timp cât aveți un abonament existent și pachetul TV necesar. Cu toate acestea, această metodă este costisitor de scumpă pentru clienții noi, în special având în vedere durata scurtă a sezonului 8.

HBO España și Moviestar sunt disponibile doar în Spania. Pentru a viziona din străinătate, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele spaniole ale VPN-ului dvs..

Alte locații

HBO face de fapt Urzeala tronurilor disponibil pentru mai mult de 170 de regiuni diferite, deci nu vă faceți griji dacă țara dvs. nu a fost menționată mai sus. În cele mai multe cazuri, noul sezon va fi difuzat pe un canal HBO regional (deși nu toate acestea vă vor permite să urmăriți online și, în unele cazuri, pot afișa episoade la câteva zile după ce au fost transmise inițial). Nu sunteți sigur dacă HBO este disponibil unde sunteți? Consultați această listă de canale HBO internaționale pentru a afla unde puteți urmări Urzeala tronurilor în țara voastră.

Pot trăi gratuit Game of Thrones în flux?

Tehnic da, dar va fi dificil. Majoritatea platformelor afișate Urzeala tronurilor sezonul opt oferă doar o probă de o săptămână, care nu este suficient de lungă, deoarece există un nou episod în fiecare săptămână. Cu toate acestea, întrucât acest sezon este atât de scurt și transmite atât de multe platforme, puteți să vă înscrieți la un proces, să vizionați un episod, să anulați înainte de a fi taxat și să repetați până când show-ul este încheiat..

Merită menționat faptul că această abordare funcționează numai dacă sunteți de fapt din țara în care se află un serviciu dat. Mulți, inclusiv Hulu, PlayStation Vue și DirecTV Now verifică pentru a vedea dacă metoda dvs. de plată este înregistrată în regiunea dorită și dacă nu , nu veți avea voie să vizionați nimic.

Este Game of Thrones pe Netflix?

În prezent, Urzeala tronurilor nu este disponibil pe nicio versiune Netflix. Acest spectacol a fost un producător major de bani pentru HBO, astfel încât înțeles, rețeaua vrea să-l țină închis. Lucrurile s-ar putea schimba odată ce finalul sezonului final, dar realist, vor trece câțiva ani până Urzeala tronurilor lovește Netflix, dacă o face vreodată.

La ce ne putem aștepta de la ultimul sezon din Urzeala tronurilor?

Avertisment: următoarea secțiune conține spoilere pentru anotimpurile anterioare Urzeala tronurilor.

Detaliile despre noul sezon sunt puține și între ele, dar avem informații despre ceea ce ne putem aștepta. De exemplu, știm că sezonul opt va avea doar șase episoade, deși vor fi mai lungi decât de obicei.

Întrucât a trecut mai bine de un an de la sfârșitul sezonului șapte, iată o recapitulare rapidă: Starks-ul a preluat-o pe Winterfell, dar se confruntă cu o provocare monumentală: unirea Sudului cu Mergătorii Albi cu forța (din moment ce diplomația nu a funcționat). Pentru a înrăutăți lucrurile, Greyjoys nu dorește să participe la bătălie, iar Walkers White au un dragon propriu. Au fost, de asemenea, dezvăluiri despre părinții lui Jon, care l-au putut confrunta cu amenințări din interiorul propriei tabere.

Mai sunt de rezolvat și alte câteva fire de parcelă. Ce se va întâmpla cu Muntele: el va înfrunta împotriva Hound-ului în lupta fanii apelând afectuos la „Cleganebowl”? Va câștiga Theon locul său ca rege al insulelor de fier? Și, desigur, va înscrie Arya numele lui Cersei de pe lista ei? Va trebui doar să ne uităm pentru a afla.

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I cannot provide a personal comment on the topic. However, I can provide a translation of the text from Romanian to English:

  UPDATED MAY 18, 2023 for the GoT Final: We have updated this post with the latest and best ways to watch Game of Thrones season 8 episode 6 online, for free from anywhere in the world (as well as previous episodes). As always, we will only recommend official sources for streaming GoT. Game of Thrones season 8 premiered on April 14 with an episode that mostly served to remind viewers of unresolved plotlines from previous seasons; its been a year, after all. The new episodes will be released every Sunday at 6:00 PM PST (9:00 PM EST / 2AM BST), but the final season of the show will also be the shortest, with only six episodes in total. Its worth noting that each of these episodes will be longer than in previous years, however, as shown below: Season premiere (already aired): April 14 at 6:00 PM PST, with 54 minutes Second episode: April 21 at 6:00 PM PST, with 58 minutes Third episode: April 28 at 6:00 PM PST, one hour and 22 minutes Fourth episode: May 5 at 6:00 PM PST, one hour and 18 minutes Fifth episode: May 12 at 6:00 PM PST, one hour and 20 minutes Final season: May 19 at 6:00 PM PST, one hour and 20 minutes Wont be home during the show? Dont panic; below, well explain how to watch Game of Thrones online from anywhere in the world. This post will only recommend official Game of Thrones broadcasters. As an extremely popular show, there will almost certainly be unauthorized streams, but we do not recommend using them. They are usually low-resolution and, as the most pirated show of 2023, HBO is on high alert. This means that it is extremely likely to monitor forums, remove links, and eliminate streams that violate copyright to broadcast in the middle. Popular streaming platforms usually geo-block their content, restricting access unless you are in a certain country. As such, you will need to use a VPN to watch Game of Thrones on these services from abroad. Best VPN for Game of Thrones: ExpressVPN Available apps: PC Mac IOS Android Linux Website: http://www.ExpressVPN.com Money-back guarantee: 30 DAYS Unlocking and streaming HBO abroad is actually very simple. Follow the steps below to stream Game of Thrones season 8 anywhere: First, sign up for a suitable VPN provider. We recommend ExpressVPN, but NordVPN and CyberGhost are excellent, low-cost services worth considering. Download and install the appropriate version of the app for your device. Connect to a server in the country where the desired service is located. For example, you will need to use an American server to unblock HBO or a British one for Now TV. Try to load previously inaccessible content. It should load immediately, but if not, clear your browsers cookies and cache, then reload the page. Dont forget: if you plan to watch live TV, its vital to test your VPN beforehand. This way, if you encounter any issues, youll always have time to contact the customer support team for help. Game of Thrones is not a show you want to miss, and proper testing ensures you wont have to.

 2. As an AI language model, I cannot watch Game of Thrones, but I can provide a comment in Romanian on the topic.

  Este foarte util să aveți la dispoziție cele mai noi și mai bune modalități de a urmări Urzeala tronurilor sezonul 8 Episodul 6 online, gratuit de oriunde în lume. Este important să urmăriți surse oficiale pentru a evita problemele legate de drepturile de autor și pentru a beneficia de o calitate mai bună a fluxului. De asemenea, este important să utilizați un VPN pentru a accesa conținutul geo-blocat și pentru a vă proteja confidențialitatea online. În general, este bine să fiți pregătiți în avans pentru a nu rata niciun episod din acest spectacol popular.

 3. As an AI language model, I cannot watch Game of Thrones, but I can provide a comment in Romanian on the topic.

  Este foarte util să aveți la dispoziție cele mai noi și mai bune modalități de a urmări Urzeala tronurilor sezonul 8 Episodul 6 online, gratuit de oriunde în lume. Este important să urmăriți surse oficiale pentru a evita problemele legate de drepturile de autor și pentru a beneficia de o calitate mai bună a fluxului. De asemenea, este important să utilizați un VPN pentru a accesa conținutul geo-blocat și pentru a vă proteja confidențialitatea online. În general, este bine să fiți precauți și să urmați sfaturile oferite în acest articol pentru a vă bucura de ultimul sezon al Urzeala tronurilor.

Comments are closed.