Hogyan nézhetem a Game of Thrones 8. évadját online

Az HBO slágere Trónok harca A 8. évad premierje április 14-én várható, 10 epizód júniusig tart. Tervezze meg, hogy minden héten 9:00 EST / 18:00 PST-en hangol.

Hacsak még nem fizet a HBO-val, valószínűleg olyan céltalanul is elkísérel, mint egy Dothraki, amikor megpróbálja megtalálni egy jó streaming lehetőséget. Ha az Egyesült Államokban, Kanadában vagy az Egyesült Királyságban tartózkodik (vagy fizetési módja van ezeknek az országoknak), megnézheti Trónok harca A 8. évad ingyenes. Ha máshol tartózkodik, akkor is van néhány jó olcsó lehetőség, ha tudja, hol kell keresni. Megmutatjuk, hogyan.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Értjük. Senki sem akarja kihagyni a Kapott a szezon premierje, vagy az utolsó szezon bármelyike. Sajnos a számítógépes bűnözők szeretnek ragadozni Trónok harca rajongók, akik nem hivatalos streaming lehetőségekhez vagy kalózhelyekhez fordulnak.

Útmutatónk bemutatja, hogyan lehet online ingyenesen megnézni a Game of Thrones-ot jogszerű streaming oldalakon, nem csak az első részben, hanem az egész szezonban..

Trónok harca világszerte elérhető, de a legtöbb forrás régióhoz kötött. Ennek eredményeként szüksége lehet egy VPN-re, ha ingyenes vagy olcsó streaming lehetőségeket szeretne kapni, ha nem az otthoni országában tartózkodik.

Hogyan stream Trónok harca A 8. évad online közvetítésként VPN-sel

A VPN-ek teljesen legális eszközök, amelyek lehetővé teszik a régió-zárolás megkerülését. Ha VPN-hez csatlakozik, meglehetősen egyszerűen elérheti a streaming tartalmat a világ bármely pontján. mert Trónok játékának évadja A 8. ábrán a következőkre van szükséged:

 1. Először regisztráljon a kívánt VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN egy ajánlott lehetőség, de érdemes megfontolni más olcsó alternatívákat is, például a NordVPN és a CyberGhost.
 2. Ezután telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközére (Amazon Fire TV, táblagép, iOS vagy Android, Windows vagy Mac számítógép). Vegye figyelembe, hogy a legtöbb VPN alkalmazás nem fog működni játékkonzolokon vagy intelligens TV-ken.
 3. Csatlakozzon egy VPN szerverhez abban az országban, ahol a kiválasztott streaming szolgáltatás található. Szüksége van például az amerikai szerverre a HBO streaming alkalmazásához, egy kanadai szerverhez a Crave, vagy egy ausztráliai szerverre a Foxtel Now számára..
 4. Válassza ki a streaming szolgáltatást, amelyet abban az országban kínál, ahol fizetési mód van (szükséges az ingyenes próbaidőszakra történő feliratkozáshoz).
 5. Hozza létre a fiókját, és nyisson meg egy videót. Ha feliratkozhatsz és videókat játszhatsz, készen állsz! Ha be tud jelentkezni, de úgy tűnik, hogy nem játszik videókat, ürítse ki a gyorsítótárat és a sütiket, vagy zárja be a böngészőt, és töltse fel a webhelyet egy privát böngészőben vagy inkognitómódban.
  Kako gledati The Mandalorian putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Erősen javasoljuk, hogy végezze el ezeket a lépéseket a szezon premierje előtt vagy minden új epizód előtt. Ez biztosítja a VPN működését, és másnap reggel nem fogja élvezni a munkatársai tönkrement tapasztalataikat.

Óvakodj a spoilerekről is a közösségi médiában! Nyugodtan némítsa el az összes barátját, vagy ideiglenesen tiltsa le a Facebook- és a Twitter-fiókot. Nem hibáztatunk téged.

Ha ezt megtettük, vizsgáljuk meg részletesebben, hogyan nézheti meg a Game of Thrones ezt az évet online on-line módon a világ bármely pontjáról..   

Hogyan kell nézni Trónok harca A 8. évad ingyenes az Egyesült Királyságban és Írországban

uk zászló

Az Ön lehetőségei kissé korlátozottak az Egyesült Királyságban és Írországban, ha Ön ilyen Trónok harca rajongó, de nem rosszak. A Sky Atlantic az egyetlen szolgáltató, de ingyenes próbaverzióhoz juthat a Now TV-n keresztül.

 • Az Egyesült Királyság lakói a 7 napos ingyenes próbaverzió a Now TV Entertainment Pass számára (az 1. részre vonatkozik)
 • Írország lakosai a 14 napos ingyenes próbaverzió a Now TV Entertainment Pass számára (az 1. és 2. epizódra terjed ki)

Az ingyenes próbaverzió után a Sky TV havi 7,99 GBP az Egyesült Királyságban és 15,00 € havonta Írországban. A Sky azonban mindkét országban üzletet köt: 3 hónapos Now TV-t 17,99 fontért az Egyesült Királyságban (25% kedvezmény) és 20 € -t Írországért (több mint 50% kedvezmény)..

Alternatív megoldásként feliratkozhat az ingyenes próbaverzióra, törölheti és újra regisztrálhat egy másik fizetési móddal és e-mail címmel, megkönnyítve ezzel a több hetes Game of Thrones élő közvetítést költség nélkül..

Nevezetesen, a Now TV regisztrációhoz fizikai címet igényel. Ha az Egyesült Királyságon vagy Írországon kívül utazik, és rendelkezik fizikai címmel és fizetési lehetőségekkel, javasoljuk a VPN-ek használatát ingyenes próbaverzióval és pénz-visszatérítési garanciával: Az ExpressVPN a legjobb választás az ilyen típusú streaming és a region-lock bypassing esetében.. 

  Абонати на Netflix и приходи по държави

Hogyan kell nézni Trónok harca ingyenes az USA-ban

játék trónok ingyen bennünk

Tekintettel arra, hogy a HBO egy amerikai cég, és Trónok harca egy amerikai show, nem szabad meglepődnie, amikor megtudja, hogy a HBO tartalmához többféle módon is hozzáférhet..

Itt van az igazi üzlet. Iratkozzon fel a HBO hivatalos, önálló streaming szolgáltatására egy 7 napos ingyenes próbaverzióval, amely ingyenesen megnézheti a 8. évad első részét..

A HBO kiegészítőként is kapható Hulu + Élő TV, PlayStation Vue, Amazon csatornák, DirecTV Now és AT&T WatchTV. Ezen szolgáltatások többségében ingyenes próbaverzió is elérhető (az Amazon Prime Channels kivételével), majd ingyenes próbaverzióval is megkaphatja a HBO szolgáltatást, amikor feliratkozik ezekre a szolgáltatásokra..

Itt van a teljes bontás, hogyan lehet maximalizálni Trónok harca 8. évad ingyenes próbaverziók

Tartsd a sárkányaidat. Itt található egy lépésről lépésre a Game of Thrones 8. évadjának az Egyesült Államokban történő teljes megszerzéséhez az egész szezonban.

 • mert Kapott 1. rész (szezon premierje): Hozzon létre egy HBO fiókot egy 7 napos ingyenes próbaverzióval a Trónok harca A 8. évad premierje. A show vége után törölje előfizetését.
 • mert Kapott 2. rész: Iratkozzon fel a Hulu + Élő TV-re, és csatornához adjon hozzá HBO-t. Mindkettőre ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre (7 nap Hulu számára, de az HBO technikailag 30 napot biztosít a Hulu segítségével), így ingyenesen megnézheti a 2. epizódot. A show vége után törölje előfizetését.
 • mert Kapott 3. rész: Iratkozzon fel a PlayStation Vue Access csomagra, majd csatolja a HBO csatornát a csomaghoz. A PlayStation Vue 5 napos ingyenes próbaverziót kínál, míg a HBO 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, ezért ügyeljen arra, hogy ne jelentkezzen be túl korán. Ingyenesen nézheti meg a 3. epizódot. A show befejezése után mindenképpen törölje előfizetését.
 • mert Kapott 4. epizód: Iratkozzon fel a DirecTV Now Plus szolgáltatásba. Bármelyik csomag automatikusan megkapja a HBO-t, és kap egy 7 napos ingyenes próbaverziót, azaz ingyenesen nézheti meg a 4. epizódot. Mégse a show befejezése után.
 • mert Kapott 5. rész: Iratkozzon fel az AT-re&T Nézd meg a TV-t, amelyhez 7 napos ingyenes próbaverzió tartozik. Adjon hozzá HBO-t a csomaghoz az ingyenes próbaidőszak alatt, hogy ingyen nézhesse az 5. epizódot. Mégse a show befejezése után.
  Как да гледате The Flash Season 6 онлайн отвсякъде

Ez csak a szezon első felére vonatkozik Önre. Mi a helyzet a 6-10-es epizódokkal? Könnyen! Egyszerűen kövesse ugyanazt a folyamatot, mint a fenti, de használjon másik hitelkártyát és e-mail címet a feliratkozáshoz! Ily módon mindent megnézhetsz Trónok harca A 8. évad ingyenes online.

Hogyan lehet beszerezni az amerikai HBO-t és Trónok harca külföldön

Az USA HBO-ját akkor is lehet nézni, ha jelenleg egy olyan országban tartózkodsz, ahol HBO és Trónok harca nem érhető el hivatalos szerviztől. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Lépjen a My Gift Card Supply-ba, és vásároljon egy HBO Now ajándékkártyát, amely felhasználható HBO online előfizetés fizetésére. Egy 30 dolláros ajándékkártya fizet 2 hónapért
 2. Csatlakozzon egy amerikai székhelyű szerverhez ExpressVPN vagy más ajánlott VPN szolgáltatáson keresztül, majd lépjen a HBO.com oldalra
 3. Feliratkozás egy új fiókra (továbbra is ingyenes próbaverziót kapsz, ami azt jelenti, hogy egy 30 dolláros ajándékkártya fedezi Önt 9 hetes amerikai HBO hozzáférésért)
 4. Kezdje a streaming! Feltétlenül kövesse a streaming korábban felsorolt ​​lépéseit Trónok harca 8. évad VPN-vel

Hogyan kell nézni Trónok harca 8. évad ingyenes Ausztráliában

Trónok játék ingyenes online Ausztráliában

Nemrég beszéltünk Clayton Bester-rel a Flow FM (16:00 ARVO Flow) ausztrál rádióállomásról a Trónok harca kalózkodás. Ha nézni akarsz Trónok harca A 8. évad Ausztráliában van néhány olyan jogi lehetősége, amelyek nem járnak a kalózkodási webhelyekhez kapcsolódó adatvédelmi és biztonsági kockázatokkal.

Foxtel és Foxtel Now

Ausztrálul Trónok harca rajongók, a Foxtel és a Foxtel Now lehetősége nyílik a műsor élőben történő megtekintésére. Ha Foxtel ügyfél vagy, akkor már hozzáférhet az HBO tartalmához.

Ha nem Ön a Foxtel jelenlegi ügyfele, feliratkozhat a Foxtel Now szolgáltatásra. Az ára havonta 25 AUD. Iratkozzon fel ingyenes próbaverzióra a Foxtel Now Essentials csomagon keresztül.

Nem kell beírnia fizikai levelezési címet. Ez azt jelenti, hogy könnyen regisztrálhat különböző fizetési módok és e-mail címek segítségével, hogy több ingyenes próbaverziót kapjon.

Hogyan kell nézni Trónok harca A 8. évad ingyenes online Kanadában

Jó hír, kanadai Kapott rajongók! Idén nagyon könnyedén csatlakozhat a Winterfell akcióhoz. A Crave streaming szolgáltatás most már HBO-tartalmat hordoz, beleértve Trónok harca!

A Movies + HBO addonnal feliratkozhat a Crave-re havonta 20 dollárért. Ön egy hónapos ingyenes próbaverziót is kap. Ez lefedi Önt a 3 első epizódjáról Trónok harca 8. évad. Ha egész szezonban ingyen akar nézni, egyszerűen törölje az ingyenes próbaverzió befejezése előtt. Csak újból próbálkozzon új e-mail címmel és fizetési módszerrel, hogy újabb ingyenes próbaverziót kapjon.

About the author

Comments

 1. rca A 8. évadot jogszerűen és olcsón

  Az HBO nagysikerű sorozata, a Trónok harca 8. évadának premierje április 14-én várható, és 10 epizódig tart júniusig. Ha még nem fizet az HBO-nak, akkor nehéz lehet megtalálni a jó streaming lehetőséget. Azonban, ha az Egyesült Államokban, Kanadában vagy az Egyesült Királyságban tartózkodik, vagy fizetési módja van ezeknek az országoknak, akkor ingyen nézheti a Trónok harca 8. évadát. Ha máshol tartózkodik, akkor is van néhány jó olcsó lehetőség, ha tudja, hol kell keresni.

  Azonban, ha nem tartózkodik az adott országban, akkor szüksége lehet egy VPN-re, hogy elérje a streaming tartalmat. A VPN-ek teljesen legális eszközök, amelyek lehetővé teszik a régió-zárolás megkerülését. Regisztráljon a kívánt VPN-szolgáltatásra, telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközére, és csatlakozzon egy VPN szerverhez abban az országban, ahol a kiválasztott streaming szolgáltatás található. Válassza ki a streaming szolgáltatást, amelyet abban az országban kínál, ahol fizetési mód van, és hozza létre a fiókját. Ha be tud jelentkezni, készen áll a Trónok harca 8. évadának online nézésére.

  Azonban, óvakodjon a spoilerekről a közösségi médiában, és végezze el ezeket a lépéseket a szezon premierje előtt vagy minden új epizód előtt. Így biztos lehet abban, hogy élvezni fogja a Trónok harca 8. évadát online, jogszerűen és olcsón.

Comments are closed.