5 legjobb VPN Dániában 2024-ban

5 legjobb VPN Dániában

A Dániába utazó emberek vagy az ott élő lakosok részesülhetnek a stabil virtuális magánhálózat (VPN) kapcsolat előnyeiből. Ez segíthet az internetes tevékenységek magántulajdonában tartásában, a torrent fájlok biztonságos tárolásában vagy az USA Netflix nézésében. Plusz, ha külföldre kell utaznia, a VPN lehetővé teszi az otthonhoz való mindent, beleértve a Netflix Denmark-ot, a helyi csatornákat, mint például a DR1 és a Viasat Sport, valamint a Danske és a Nordea online bankjait..

A VPN szoftver egy titkosított alagutat állít fel, amely az összes internetes forgalmat az Ön eszközére és az eszközről irányítja egy választott közvetítő kiszolgálón keresztül. Ez arra készteti a fogadó webhelyeket és alkalmazásokat, hogy feltételezzék, hogy az internetet a jelenlegi városán kívüli helyről érik el. Mint ilyen, a VPN hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, amely általában nem áll rendelkezésre Dániában, például a Netflix amerikai verziója.. A titkosítás szempontjából szinte lehetetlenné teszik a hackerek vagy a kormányhivatalok, hogy észrevegyék online viselkedését.

Kurzáltuk a Dániában az első öt legfontosabb VPN-listát, és a kiválasztásunk részleteivel foglalkozunk ha nincs ideje végiggondolni, itt van egy összefoglaló:

 1. ExpressVPN Legfontosabb ajánlásaink Dániának. Robusztus biztonság, feloldja a legtöbb olyan streaming webhelyet, mint a Netflix, és a gyors sebességet. Megbízható streaming és könnyen használható alkalmazások. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Költségvetés-barát, jó sebességgel és biztonsággal. A patak kiváló minőségű és megbízható. Könnyen kezelhető és hatalmas szerverhálózat.
 3. CyberGhost Sebesség és megbízhatóság alacsony költséggel. Nagyszerű a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek feloldásához. Könnyen telepíthető és az induláshoz.
 4. IPVanish Nagyszerű azoknak a Kodi felhasználóknak, akiknek könnyű, távirányító-barát megoldásra van szükségük. Kiváló biztonság és jó sebesség. Nem megbízható a Netflixnél.
 5. PrivateVPN A lista legújabb szolgáltatója egy kicsi, de növekvő hálózattal. Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek teljes feloldásának feloldása miatt.

A legjobb VPN-ek Dániában

A VPN-szolgáltatások manapság egy tucat dollár pénz, de nem teszik azt a hibát, hogy mindet egy kategóriába sorolják. A Dániához tartozó legjobb VPN-ek listájának felállításához a szolgáltatóknak meg kell felelniük a következő szabványoknak:

 • Széles szerverhálózattal rendelkezik az egész világon, beleértve a dániai opciókat is
 • Meglehetősen egyszerűen feloldja a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat
 • Gyors és megbízható terméket kínál minimális állásidővel
 • Szigorú titkosítási paramétereket használ, így a tartózkodási hely rejtett marad
 • Több egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé
 • Kiemelkedő ügyfélszolgálatot nyújt

Itt található a listánk a legjobb VPN-ek Dániában:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2024. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN katonai titkosítási szabványai, gyorsasága és valóban globális hálózata miatt rajongók kedvence.

Ez a szolgáltató több mint 3000 szervert kínál, amelyek közül választhat, beleértve a dániai opciókat is. Székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és nem tartozik rá az állami felhatalmazáson alapuló adatmegőrzési törvények hatálya alá. Ha kíváncsi lenne, a Brit Virgin-szigetek független ország, és nem tartozik az Egyesült Királyság joghatósága alá. Az ExpressVPN megbízhatóan feloldja a földrajzilag korlátozott streaming médiaszolgáltatásokat, köztük az USA Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. Ha elakad, az élő csevegőszolgáltatásnak azonnali támogatást kell nyújtania.

Az ExpressVPN az osztályban a legjobb biztonsági szabványokat használja: 256 bites AES titkosítást, amelyet „katonai szintűnek” is neveznek. A kiegészítő biztonsági szolgáltatások közé tartozik az internetes megszakító kapcsoló, valamint a DNS szivárgás elleni védelem, így adatai a titkosított alagútban mindig biztonságban vannak..

Ez a szolgáltató csak nem azonosító metaadatokat tárol, és az IP-címeket nem rögzítik. Könnyen használható alkalmazásokat kínál Android és iOS rendszerekhez, valamint modern, intuitív asztali verziókat kínál Windows és MacOS rendszerekhez. Az egyetlen előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szervert működtet 94 országban, ideértve a gyors dán szervereket is
 • A szupergyors kiszolgálók szinte bármilyen népszerű streaming szolgáltatást feloldhatnak HD sebességgel
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • Csatlakoztasson akár 3 eszközt egyszerre
 • Élő chat támogatás 24/7

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség kupon nélkül

DÁNIA LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi választásunk. Nagysebességű kapcsolatokhoz optimalizálva. Kilép a Netflix és a legtöbb más streaming webhely feloldásakor. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

  A Viber és a kerülendő VPN-k

Olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Panama-központja NordVPN a valódi nulla naplózási politika miatt a magánéletre összpontosító hírnevet élvez. A szolgáltató több mint 5114 szerver hálózatot működtet 60 országban, Dániában 67 otthont üzemeltet. Problémamentes folyamat a szerverhez való csatlakozáshoz akár a skandináv országban, akár más Európában, Észak-Amerikában és a világ többi részén.

A NordVPN erősen hajlamos a média streaming és a földrajzilag korlátozott hírcsatornák feloldására. Könnyen működik olyan webhelyekkel, mint például az USA Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN, Sky, Sling TV és így tovább. Ez a szolgáltató egy csomó testreszabható lehetőséget kínál. A felhasználók bizonyos funkciókhoz optimalizált szervereket választhatnak, beleértve a HD video streamingjét, a dupla VPN-t és a Tor-ot a VPN-en keresztül. Az asztali verzió tartalmaz egy alapvető elemet, amely megtalálja a legjobb kiszolgálókat, amelyeket felhasználhat bizonyos feladatokhoz, például a Netflix feloldásához.

A NordVPN nem tárol felhasználói adatokat – ez a zéró naplózás politikája, amelyre korábban utaltunk, tehát nem gondolunk semmiféle aggodalomra az adatvédelmi oldalról. A biztonsági szabványok csúcsminőségűek – a NordVPN 256 bites titkosítást, az OpenVPN protokollt, az Internet kill kapcsolót és a DNS szivárgásvédelmet használja.. Szervereit néhány alkalommal elkobozták, ám ezekre semmi nem vádolható, amely azonosítaná a felhasználókat.

Az alkalmazások elérhetőek Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekhez. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • 67 szervert működtet Dániában, kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására külföldön
 • Nagy érték jó streaming sebességgel
 • Az alapértelmezett biztonsági beállítások és az adatvédelmi szempontok meghaladják a szabványt
 • Legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatható egyszerre
 • A nap 24 órájában elérhető élő csevegés elérhető

Hátrányok:

 • Csatlakozhat egy szerver helyéhez, de egy adott szerverhez nem

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. A Dániában található kiszolgálók széles választékával, beleértve néhányat, ez egy jó mindent átfogó lehetőség, amely feloldja a Netflix és a legtöbb egyéb streaming szolgáltatás blokkolását. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Románia-központja CyberGhost az utóbbi hónapokban jelentősen megemelte a sávot, miután a Crossrider, az Egyesült Királyságban bejegyzett izraeli cég megvásárolta azt. Az általa kínált szerverek száma ugrásszerűen nőtt; Jelenleg több mint 3700 házigazda működik 59 országban. Dánia szerepel a listán, és összesen 42 lehetőséget kínál.

A CyberGhost speciálisan hajlamos a streaming felé; alkalmazásának segítségével kiszolgálót választhat olyan szolgáltatások feloldásához, mint például az US Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video. Csak válassza a Fõképernyõn a Streaming mód feloldása feloldást.

Ez a szolgáltató a biztonsági és titkosítási protokollok fejlesztésébe fektetett be az ante megnövelését. Jelenleg 256 bites titkosítást, tökéletes titkosítást, Internet kill kapcsolót és DNS szivárgás elleni védelmet kínál.

A CyberGhost székhelye Romániában van, és nem szükséges felhasználói adatok tárolására. Betartja a belső irányelvet, amely szerint nem naplózza semmilyen IP-címet vagy egyéb felhasználói adatot, amely egy adott webes tevékenységre mutat. További biztonsági szolgáltatások közé tartozik a hirdetésgátló, a rosszindulatú programok elleni védelem és a követésgátló.

A szolgáltatást Android, iOS, Windows vagy MacOS rendszeren érheti el. Jelenleg egyetlen előfizetés lehetővé teszi hét eszköz egyidejű csatlakozását.

Előnyök:

 • 59 országban több mint 3700 szervert működtet 59 országban, köztük 42 Dániában
 • Jól működik a Kodi-val, kiszolgálókat választhat a feloldandó webhely alapján
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk

Hátrányok:

 • Az alkalmazások egyszerűen használhatók, de az energiafelhasználók számára nincsenek speciális lehetőségek

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost egy egyszerű beállítással rendelkezik. Jól működik Dániában. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes felhasználói véleményét.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux
  Hogyan szerezzünk német IP-címet

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish a legismertebb a gyors sebességéről és kifogástalan kiszolgálásáról. Ez a szolgáltató jelenleg több mint 1000 szervert kínál 60 országban, köztük 19-en Koppenhágában, Dánia fővárosában.

Az IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található. Ez egyes felhasználók körében aggodalomra adhat okot, tekintettel az NSA-hoz hasonló ügynökségek látszólag büntetlenségére. De van néhány tényező, amelyek enyhítik ezeket az aggodalmakat. Először is, az IPVanish egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek úgy döntenek, hogy a teljes szerverhálózatot függetlenül működtetik, ahelyett, hogy bérbe adnák vagy kiszervezik. Ez teljes körű ellenőrzést ad a szerverekön áthaladó forgalom felett. További tényező, hogy a vállalat nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tehát nincs olyan mechanizmus, amellyel ezeket elsősorban fel lehet tárni..

Az IPVanish ismert kedvenc a torrenterek és a Kodi felhasználók között, mivel lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül a készülékükre. Az interfész távirányító-barát Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér. Számos streaming médiaoldalt működik, például a BBC iPlayer.

A katonai titkosítási protokollok megegyeznek a kurzussal. Pontosabban, az IPVanish minden kapcsolatot 256 bites titkosítással, tökéletes előremeneti titoktartással, DNS szivárgásvédelemmel és egy Internet kill kapcsolóval biztosít. Ez azt jelenti, hogy a valódi IP-címét nem fedezik fel. Hasonló a NordVPN-hez, Az IPVanish betartja a naplózás elkerülésére vonatkozó irányelveket, azaz a forgalom vagy a csatlakozási naplók nem maradnak meg.

Ez a szolgáltató lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 10 eszközt egyidejűleg csatlakoztassanak. Ez a lista messze a leglelkényesebb elosztása. Alkalmazások érhetők el az Android, iOS, Windows és MacOS rendszerekre, és 24 órás élő chat van az ügyfélszolgálat számára, ha problémák merülnek fel..

Előnyök:

 • 18 gyors szervert működtet Koppenhágában, amelyek kiválóan alkalmasak a HD streamingre külföldön
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
 • Fiókonként 10 egyidejű kapcsolat engedélyezése

Hátrányok:

 • Nincs valódi élő chat-támogatás
 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Svédország-központja PrivateVPN meglehetősen új belépő a VPN-üzletbe, de jól látja el a munkáját. Felhasználói áttekintésünkben észrevettük, hogy ez következetesen gyors, robusztus sebességeket mutat és a földrajzilag korlátozott tartalmak könnyű feloldásának képességét. Néhány olyan webhely, amelyhez hozzáfér, a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu, a HBO és az Amazon Prime Video.

A szolgáltató annyira magabiztos alapterméke iránt, hogy jelenleg 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál minden csomagra.

A PrivateVPN szerverhálózata viszonylag csekély, valamivel több mint 80 szerver 56 helyszínen. Dánia is benne van, így nem zárul be, ha dán IP-cím megszerzése a célja. De nem javasolnánk a VPN-t, ha az nem érné meg a megfizetett pénzt – tartózkodik a felhasználói adatok naplózásától, támogatja a torrentolást, és korlátlan sávszélességet kínál HD csomagban lévő video stream-ekhez minden csomagon.

Erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat tartalmaz. A felhasználók választhatnak 128 és 256 bites titkosítások között, és a szolgáltatás tökéletes továbbviteli titkot, internetes megszakítót és DNS szivárgás elleni védelmet biztosít.. Az alapterv lehetővé teszi hat eszköz egyidejű csatlakozását.

A szolgáltató alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára.

Előnyök:

 • Gyors kiszolgálókat működtet Koppenhágában, nagyszerű streaminghez külföldön
 • Nem naplóznak felhasználóikkal személyesen azonosítható információkat
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Jól működik Dániában, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanazon a fiókon. Gyors kapcsolatok, de lehet, ha több kiszolgáló közül választhatunk. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal – takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használnék egy ingyenes VPN-t Dániában?

Nagyon nagy a valószínűsége, hogy egy ingyenes szolgáltatót keresve felbukkan az ingyenes VPN-szolgáltatások között. Erősen reklámozzák őket az interneten, és csábító cselekvési felhívásokkal járnak, például hitelkártya vagy bármilyen fizetési adat nélküli regisztrációval.. Ez azonban általában olyan jó, mint amilyen lesz.

  Hogyan keresse meg és távolítsa el eszközét a Shodan IoT keresőmotorból

Az ilyen szolgáltatók invazív hirdetésekkel vagy folyamatos megszakításokkal próbálják pénzbe kerülni szolgáltatásaikat, és arra kényszerítik Önt, hogy frissítsen egy fizetett szolgáltatásra. Nem tudunk egyetlen olyan ingyenes VPN-t sem, amelyek ugyanolyan felhasználói élményt nyújtanak, mint a listán említett prémium szolgáltatók. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy valószínűleg gyenge titkosítási szabványoknak, sávszélesség-szabályozásnak és csak egy vagy két szerver választásának kell kitéve.. Az ingyenes VPN-ket nem ajánljuk olyan adatigényes feladatokhoz, mint a video streaming, az online játékok lejátszása, valamint a banki és pénzügyi szolgáltatások elérése.

Az ingyenes VPN-szolgáltatók múltbeli tapasztalata, hogy kihasználják a felhasználói sávszélességet a botnet-seregek felépítéséhez és a gazdagépeket rosszindulatú programokkal való fertőzéshez az adatok bányászása érdekében. Ez egy további ok a lemondásról; e szolgáltatások igénybevételének végső költségei károsíthatják a pénztárcáját és a nyugalmat.

Miért kellene VPN-t használni Dániában??

Ellentétben azzal, hogy liberális, első világból álló államként kezeli az alapvető emberi jogokat, Dánia valójában flörtöl különböző fokú internetes megfigyeléssel és a tartalom elzáródásával. A törvényjavaslatokat eredetileg a parlamentben vezetik be 2024-ben, az online fundamentalizmus és a szélsőségesség elleni küzdelem alatt.

A jogalkotóknak benyújtott tervezet azonban valóban nagyon széles körű véleményt adott a weboldalak elzáródásáról. A hatóságokat felhatalmazták arra, hogy folytassák a hozzáférés szűrését, ha úgy gondolták, hogy megsértették a dán büntető törvénykönyvet, szemben az egyszerű tartalommal, amelyet megbízhatóan az erőszak felbujtására lehetne nevezni..

A dán hatóságok azt is kifejezték, hogy széles körű online megfigyelést kívánnak folytatni internetes munkamenet-naplózás útján. A gyakorlat 2014-ig volt érvényben, és csak a jogvédő aktivisták nyomása után hagyták le. Jelenleg ezt a gyakorlatot még felfüggesztették, de nincs garancia arra, hogy így marad. Soren Pind dán igazságügyi miniszter 2016-ban kijelentette: „A fakitermelés nagyon fontos eszköz a rendõrség és a PET [a dán biztonsági és hírszerzési szolgálat] számára. Ezért naprakész naplózási szabályokra van szükségünk, amelyek manapság nincsenek. “

A Torrenting Dániában egy legális szürke területen is ül. Technikailag nem engedheti meg a szerzői joggal védett tartalom letöltését, de a szabályokat nem szigorúan hajtják végre.

Az online adatvédelem és névtelenség fenntartása érdekében javasoljuk, hogy VPN-t használjon az internet böngészéséhez Dániában.

NYILATKOZAT: A Comparitech nem ösztönzi a VPN használatát a tartalom illegális streamingjére. Kérjük, olvassa el a helyi törvényeket, mielőtt ezen az úton indul. Mindig forduljon ügyvédhez szakértő tanácsért.

Kapcsolódó: A torrenting biztonságos? Illegális? Valószínűleg elkapják?

Tippek a VPN használatához Dániában

Akár Dániában él, akár csak néhány napra látogat be, az első dolog, amelyet el kell döntenie, az a szolgáltató, amely fellebbezik Önt. A mini-áttekintések pillanatfelvételt jelentenek a szolgáltatásról, de a húst a részletes felhasználói áttekintés tartalmazza, amelyre az egyes adatok végén hivatkozunk. Miután meggondolta magát, egyszerűen iratkozzon fel hitelkártya-adataival. A feldolgozás után e-mailt kell kapnia a bejelentkezési adatokkal közvetlenül a VPN-szolgáltatótól. Ezzel csatlakozhat a választott VPN szerverhez.

Hozzáférés a dán Netflix könyvtárakhoz

Ha dán IP-címmel jelentkezik be Netflix-fiókjába, automatikusan csatlakozik a helyi Netflix könyvtárhoz. Nem számít, hogy a fiók eredetileg egy másik országból, például az Egyesült Államokból vagy Kanadából volt-e. A másik ország Netflix könyvtárához való hozzáférés legjobb módja a VPN használata. Például, ha hozzáférést szeretne elérni az USA Netflixhez, csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.

A Netflix a szerzői jogi korlátozások miatt háborúban állt a VPN-ekkel. Mint ilyen, nem minden VPN működik együtt a streaming media óriással. Kiemeljük a mini-áttekintésünkben szereplőket, de mindig ellenőrizheti az ügyfélszolgálattal, hogy biztonságban van-e.

Dán televízió nézése és banki szolgáltatások elérése külföldön

Dán állampolgárok ezrei tartózkodnak országukon kívül munka vagy oktatás céljából. Azok számára egy dán IP-cím hasznos, mivel lehetővé teszi számukra a helyi televízióval való kapcsolattartást, a dán labdarúgó-bajnokság nézését, valamint a Danske és a Nordea bankszámlájuk elérését..

A dán televízió mindenféle műsort kínál, beleértve a híreket, a szórakoztatást és a sportot. Néhány népszerű csatorna a DR1, DR2, a Viasat Sport és az SBS Net. Néhány online közvetítést kínál; az állami szolgáltatók elfogadják az IP-címeket a világ bármely részéről, de mások a földrajzi korlátozás alá esnek a szolgáltatásokkal, amelyek dán IP-címmel rendelkeznek. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy Dánián kívülről hozzájusson hozzájuk.

A legtöbb bank- és pénzügyi intézmény nem korlátozza szolgáltatásait földrajzilag, hanem általában szigorú megfelelési szabályokat ír elő, ha nem helyi IP-címmel rendelkező eszközről próbál bejelentkezni. Ez azt jelentheti, hogy további biztonsági kérdésekre válaszolunk, vagy beszélgetünk egy ügyfélszolgálati képviselővel, így gyakran könnyebb VPN-t használni egy dán IP-cím megszerzéséhez..

About the author

Comments

 1. l nyújtaniuk. Az ExpressVPN emellett könnyen használható alkalmazásokat kínál minden platformon, és akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. A szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, így ha nem elégedett a szolgáltatással, visszakaphatja a pénzét. Összességében az ExpressVPN a legjobb választás Dániában, ha biztonságos és megbízható VPN-kapcsolatra van szüksége.

Comments are closed.