5 cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-uri publice pentru protejarea vieții private

Cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-uri publice publice

VPN înseamnă „Rețea privată virtuală”. Când utilizați o VPN, vă conectați la internet prin unul dintre serverele VPN. În acest sens, traficul dispozitivului dvs. este criptat, protejându-vă de unele dintre amenințările de securitate provenite din hotspot-urile wifi publice (mai multe despre acestea mai târziu!). În afară de a fi benefic pentru confidențialitatea dvs., un VPN vă permite să deblocați conținutul geo-restricționat, inclusiv servicii de streaming, cum ar fi Netflix și BBC iPlayer.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt create egale. Unele sunt mult mai rapide decât altele, altele au defecte de confidențialitate, iar altele nu vor lucra cu serviciile de streaming preferate.

În cazul în care nu aveți timp, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru hotspot-urile wifi publice:

Cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-urile Wifi publice

 1. ExpressVPN: Securitate puternică și viteză excelentă. Serverele din 94 de țări deblochează cel mai mult conținut geore-restricționat, inclusiv Netflix. Ușor de utilizat, suport clienți 24/7 și o mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptare și un comutator de ucidere.
 2. NordVPN: Peste 5.000 de servere la nivel mondial pentru deblocarea Netflix, Skype și multe altele. VPN ușor de utilizat și suport de chat live 24/7. Sigur cu criptare, o politică fără jurnal și conexiune VPN automată pentru wifi (Android).
 3. CyberGhost: Servere rapide și fiabile pentru streaming și apeluri video. Protejați până la 7 dispozitive simultan. Protejează confidențialitatea cu criptare, o politică strictă fără jurnaluri și funcția de protecție automată wifi.
 4. IPVanish: Securizați până la 10 dispozitive. Servere din 60 de țări pentru deblocarea conținutului geo-restricționat. Păstrează zero jurnalele de trafic și securizează datele cu criptare.
 5. PrivateVPN: Serviciu VPN rapid pentru streaming și apeluri video. Aplicații ușor de utilizat și sigure de utilizat cu criptare, o politică fără jurnal și comutator de ucidere.

Cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-urile wifi publice sunt cele care oferă un nivel ridicat de securitate, oferind în același timp servere de mare viteză și aplicații ușor de utilizat. Am redus opțiunile și am selectat numai VPN-urile care oferă următoarele:

 • Cel mai înalt nivel de securitate cu criptare.
 • Securitate suplimentară, cum ar fi protecția împotriva scurgerii DNS și comutatorul de ucidere.
 • Nicio politică de jurnal care vă protejează confidențialitatea.
 • Servere rapide și fiabile pentru navigare, streaming și apeluri video.
 • O rețea de servere din zeci de țări din întreaga lume.
 • Asistență clienți cu o caracteristică de chat live.
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil.

Cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-uri publice publice

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-uri publice pentru a vă proteja confidențialitatea:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru hotspot-urile wifi publice datorită combinației sale de viteză și securitate. Peste 3.000 de servere din 94 de țări înseamnă că este puțin probabil să aveți o problemă când găsiți un server adecvat oriunde v-ați afla. Indiferent dacă navigați sau transmiteți fluxuri similare Netflix sau Amazon Prime Video, ExpressVPN funcționează bine. Lățimea de bandă nelimitată, fără accelerație, este evidentă, iar acest serviciu VPN sigur este livrat chiar și cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Puteți crede că o VPN atât de sigură și rapidă ar fi complicată pentru utilizatorii începători, dar acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. ExpressVPN oferă aplicații și extensii de browser foarte ușor de utilizat. Este ușor să căutați și să selectați un server, precum și să ajustați diferitele preferințe. ExpressVPN vine cu asistență 24/7 disponibilă prin chat live, precum și prin e-mail. Am găsit că sunt rapide și eficiente pentru a răspunde la întrebări.

Datorită riscurilor implicate de utilizarea hotspoturilor publice publice, securitatea este de cea mai mare importanță. Securitatea ExpressVPN este la fel de bună ca orice VPN pe care am întâlnit-o. Folosește criptarea AES de 256 biți pentru a proteja traficul dispozitivului. De asemenea, este oferită protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și tunelarea împărțită, toate făcând mai dificilă compromiterea dispozitivului și a datelor. În cele din urmă, ExpressVPN nu stochează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi, asigurând protecția vieții private.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite.

  Cum să urmăriți gratuit ITV Hub în străinătate (în afara Regatului Unit)

Pro:

 • Servere rapide în 94 de țări pentru navigare, streaming și apeluri video la hotspot-uri publice publice
 • Te menține în siguranță atunci când folosești wifi public cu criptare și comutator de ucidere
 • Deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat, inclusiv Netflix
 • O gamă largă de aplicații și extensii de browser ușor de utilizat
 • Include suport pentru chat în direct 24/7
 • Nu există jurnalele de identificare, protejându-vă confidențialitatea

Contra:

 • Puțin mai scump decât celelalte VPN-uri din această listă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU HOTELURI WIFI PUBLICE: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Oferă o combinație de viteză și securitate. Ideal pentru streaming și apeluri video la hotspot-urile wifi publice. Aplicații ușor de utilizat, suport de chat în direct 24/7 și foarte sigur cu criptare, comutator de ucidere și fără jurnal. Îl puteți încerca fără riscuri, deoarece vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este VPN-ul perfect dacă sunteți în străinătate pentru muncă sau vacanță. Acesta oferă aproximativ 5.300 de servere în întreaga lume. Indiferent dacă vă conectați la un punct de acces wifi public public la hotelul dvs. sau la un restaurant local, există o mulțime de servere sigure din care să alegeți. Acest VPN este ideal pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, cum ar fi Netflix pentru a fi la curent cu emisiunea TV preferată sau Skype pentru a păstra legătura cu familia și prietenii.

Am descoperit că NordVPN este foarte bine conceput. Este rapid și ușor de utilizat cu o gamă largă de aplicații și extensii de browser oferite. În afară de asistența de chat live 24/7, puteți utiliza NordVPN pe până la 6 dispozitive simultan. NordVPN vă protejează de hackeri și amatori cu utilizarea criptării AES de 256 biți. Pe lângă o politică strictă fără jurnaluri, NordVPN oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și o caracteristică de comutare a uciderii. NordVPN are de asemenea o conexiune VPN automată pentru funcția wifi, vă conectează automat la VPN când vă alăturați unei rețele wifi.

Alegeți NordVPN și veți avea acces la aplicații pe Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. De asemenea, sunt disponibile extensiile browserului pentru Chrome și Firefox. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Peste 5.000 de servere sigure pentru a alege din întreaga lume
 • Viteze rapide pentru streaming Netflix și apeluri video pe Skype
 • Conexiune automată VPN pentru wifi, protejându-vă de hackeri
 • Protejați până la 6 dispozitive simultan
 • Asistență clienți disponibilă 24/7 prin chat live

Contra:

 • Nu există aplicație disponibilă pentru routere

CELE MAI BUNE PENTRU BUGETĂ: NordVPN are peste 5.000 de servere în toată lumea. Deblochează conținut restricționat geo, inclusiv Netflix și Skype. Securizat pentru a fi utilizat la hotspot-urile wifi publice datorită criptării și a unei politici stricte fără jurnaluri. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN rapid și de încredere, cu o securitate puternică la pornire. Are o rețea de servere în continuă creștere, care se ridică la peste 3.700 la momentul scrierii. CyberGhost oferă o lățime de bandă și un trafic nelimitat, ceea ce este excelent, fie că navigați, transmiteți sau apelați video folosind un hotspot wifi public. Mai mult, puteți utiliza contul dvs. CyberGhost pentru a asigura până la 7 dintre dispozitivele dvs. simultan.

Ne impresionează nivelul de securitate oferit de CyberGhost. În primul rând, acest VPN bazat pe România are o politică strictă fără jurnaluri care asigură că informațiile dvs. personale rămân private. Alte caracteristici de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Ca atare, veți putea utiliza hotspoturi publice Wifi cu risc redus. CyberGhost are o caracteristică de auto-protecție wifi, oferind opțiunea de a porni automat o conexiune VPN pentru a vă proteja în proces.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile atât pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS), cât și pentru Amazon Fire Stick și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Serverele sunt rapide și de încredere pentru streaming sau apeluri video la hotspot-urile publice publice
 • Funcția de protecție automată Wifi asigură funcționarea VPN-ului dvs. înainte de a vă conecta la wifi public
 • Peste 3.700 de servere pentru deblocarea conținutului geo-restricționat din întreaga lume
 • Protejați până la 7 dispozitive simultan
 • Securitate generală puternică, cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri
  Cele mai bune VPN-uri pentru Arabia Saudită în 2024

Contra:

 • Unele dificultăți deblochează anumite servicii de streaming
 • Utilizatorii trebuie să urmeze configurarea manuală pentru Linux și routere

SECURITATE GENERALĂ EXCELENTĂ: CyberGhost vă păstrează în siguranță atunci când utilizați hotspoturi publice wifi. Oferă criptare, o politică fără jurnal și comutator de ucidere. Deblochează conținutul geo-restricționat pentru navigare, streaming și apeluri video. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish Merită luat în considerare dacă dumneavoastră sau familia aveți o mulțime de dispozitive conectate la internet. Motivul este că IPVanish vă permite să asigurați până la 10 dispozitive simultan ceea ce este deosebit de important dacă utilizați wifi public cu familia și prietenii. Acest serviciu VPN are o rețea respectabilă de peste 1.200 de servere, localizate în 60 de țări. Ca atare, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi serverul potrivit pentru nevoile dvs. și a debloca conținutul geo-restricționat.

După ce am testat diferitele aplicații IPVanish, putem spune că sunt simple de utilizat. Veți găsi diverse opțiuni pentru a vă personaliza preferințele în timp ce puteți căuta, de asemenea, servere pe o hartă, precum și în funcție de regiune și latență. Asistența clienților este disponibilă dacă întâmpinați probleme. Cu jurnalele de trafic zero, IPVanish este un VPN sigur de utilizat și include criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS. De asemenea, vi se oferă diverse opțiuni „La cerere”. Acest lucru vă permite să vă conectați automat la IPVanish, protejându-vă de hotspot-urile wifi publice nesigure.

Aplicațiile IPVanish sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Fire TV. Cu toate acestea, configurația manuală este necesară în cazul Linux și routere.

Pro:

 • Excelent pentru familiile care folosesc wifi public, deoarece permite până la 10 conexiuni simultane
 • Opțiunile de securitate „La cerere” vă permit să vă conectați automat la VPN, asigurând protecția împotriva wifiului public
 • Aplicațiile sunt rapide și ușor de utilizat pentru începători
 • Te protejează cu criptare și comutator de ucidere

Contra:

 • Cu sediul central într-o țară Five Eyes (SUA)
 • Nu oferă nicio extensie de browser

ASIGURĂ-TE LA 10 DISPOZITIVE: IPVanish permite până la 10 conexiuni simultane, ceea ce este ideal pentru familiile care folosesc hotspot-uri publice publice. Păstrează zero jurnalele de trafic și folosește criptarea pentru securizarea datelor. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN cu servere rapide pentru navigare și streaming. Dacă utilizați un hotspot wifi public și doriți să transmiteți fluxul Netflix sau Amazon Prime Video sau să efectuați apeluri video, PrivateVPN este o alegere bună. Oferind o lățime de bandă și o viteză nelimitată, este puțin probabil să observați mult mai mult tampon sau decalaj. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan cu PrivateVPN, permițându-vă să vă protejați toate dispozitivele de hackeri.

Ceea ce iese în evidență despre PrivateVPN este cât de ușor de utilizat. Vă recomandăm acest VPN ușor pentru oricine, deoarece aplicațiile sunt ușor de navigat, în timp ce selectarea unui server durează câteva secunde. PrivateVPN are sediul în Suedia și afirmă că nu păstrează jurnalele de trafic. Confidențialitatea dvs. este, de asemenea, protejată cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și o caracteristică de comutare a uciderii care vă asigură reducerea traficului de internet în cazul în care conexiunea VPN va scădea.

Aplicațiile PrivateVPN sunt oferite pentru Windows, Mac, Android și iOS. Dacă doriți să utilizați acest VPN cu Linux sau un router, este necesară o configurație manuală.

Pro:

 • Servere rapide pentru navigare și streaming în rețele wifi publice
 • Nu păstrează jurnalele de trafic
 • Funcțiile de securitate, cum ar fi criptarea, vă asigură că sunteți protejat
 • Permite până la 6 conexiuni simultane

Contra:

 • O rețea mai mică de aproximativ 100 de servere
 • O selecție limitată de aplicații fără extensii de browser

STREAMING UNINTERRUPTED: PrivateVPN oferă servere de mare viteză pentru streaming și apeluri video. Oferă aplicații prietenoase pentru utilizator și vă păstrează conexiunea pe hotspot-urile publice publice în siguranță cu criptare și un comutator de ucidere. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

  Cele mai bune VPN-uri Netflix Italia (Netflix Italia) pentru a putea urmări în străinătate

Cum să obțineți un VPN pentru hotspot-urile wifi publice

Vă recomandăm să utilizați un VPN nu numai pentru hotspot-urile publice publice, ci pentru orice moment, oriunde pentru a vă păstra informațiile în siguranță. Indiferent de când și de unde utilizați un VPN, procesul este întotdeauna același:

Cum să obțineți un VPN pentru hotspoturi publice wifi în patru pași simpli

 1. Găsiți un VPN securizat pentru utilizare la hotspot-urile publice publice – vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația sau extensia browser-ului VPN.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server.
 4. Acum sunteți conectat la VPN și mai sigur!

VPN-urile sunt legale în țara mea?

Legalitatea VPN-urilor variază în funcție de țară. din fericire, VPN-urile sunt legale în marea majoritate a țărilor. Într-adevăr, singurele țări în care VPN sunt ilegale (sau cel puțin o zonă gri) sunt următoarele:

 • Bielorusia
 • China
 • Iran
 • Irak
 • Coreea de Nord
 • Oman
 • Rusia
 • Curcan
 • Turkmenistan
 • Emiratele Arabe Unite

De ce am nevoie de un VPN pentru hotspot-urile wifi publice?

Indiferent dacă vă aflați în cafeneaua locală sau la un hotel din străinătate, hotspot-urile wifi publice pot fi foarte convenabile. Problema este că hotspot-urile wifi publice pot fi, de asemenea, o amenințare la adresa vieții private și sunt ceva din paradisul unui hacker. Din păcate, multe hotspoturi publice wifi nu sunt sigure și sunt utilizate pentru phishing informațiile dvs. private.

De exemplu, atacurile Man in the Middle (MITM) implică hackerii care se poziționează între dispozitivul dvs. și un server web. Acest lucru le permite să vadă ce faceți online, de pe site-urile web pe care le vizitați, la conținutul mesajelor pe care le trimiteți. Inutil să spun, acest lucru poate fi în detrimentul vieții private. În unele cazuri, acest lucru duce la pierderea datelor dvs. și chiar furtul de identitate.

Utilizând un VPN, puteți crea un tunel privat între dispozitivul dvs. și serverul VPN. Traficul este criptat în acest proces, protejându-vă de furtunii, cum ar fi Furnizorul de servicii Internet (ISP) sau furnizorul de hotspot. Cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-urile wifi publice oferă funcții de securitate importante, cum ar fi criptarea, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere. De asemenea, ar trebui să existe o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea.

Ce mai pot face pentru a rămâne în siguranță când folosesc hotspot-uri publice publice?

În afară de utilizarea unei VPN, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți securitatea online când folosești hotspot-uri publice publice:

 1. Verificați dublu numele rețelei la care vă conectați. Utilizarea unei rețele cu un nume similar unei rețele legitime este unul dintre trucurile folosite de hackeri.
 2. Daca este posibil, evitați utilizarea hotspoturilor publice publice pentru sarcini care necesită informații sensibile cum ar fi serviciile bancare online sau efectuarea de achiziții cu cardul dvs. de credit. Același lucru este valabil și pentru parolele – este mai bine să folosiți un manager de parole bun pentru a fi în siguranță.
 3. Asigurați-vă că vă conectați la site-uri web care utilizează HTTPS și SSL. Acest lucru face ca conexiunea dvs. la site-urile web să fie mult mai sigură. Puteți vedea cu ușurință dacă un site web folosește HTTPS, deoarece ar trebui să afișeze o pictogramă de lacat închisă la începutul barei de adrese.
 4. Lipiți rețelele securizate care necesită o parolă atunci când este posibil. Indiferent dacă este vorba despre o cafenea sau un hotel, acest lucru este mult mai sigur decât conectarea la un hotspot public wifi complet deschis și fără securitate.
 5. Dezactivați conexiunea wifi automată de pe telefon. Multe smartphone-uri se conectează automat la rețelele wifi din apropiere pentru a vă asigura că nu mergeți fără internet. Puteți seta dispozitivul să solicite înainte de conectarea la o rețea.

Pot folosi un VPN gratuit pentru hotspot-urile wifi publice?

Vă recomandăm cu fermitate să nu folosiți VPN-uri gratuite pentru hotspot-urile publice publice din următoarele motive:

 • VPN-urile gratuite nu sunt sigure. Multe VPN-uri gratuite nu au criptare, protecție împotriva scurgerii DNS și alte caracteristici importante de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere. Fără acestea, securitatea online nu este mai bună decât cea a unei persoane care nu utilizează VPN. Drept urmare, veți fi o țintă ușoară pentru hackeri, în special atunci când sunteți conectați la hotspot-urile wifi publice.
 • VPN-urile gratuite nu pot fi de încredere. Foarte puțin este cu adevărat gratuit și acesta este cu siguranță cazul VPN-urilor care pretind că sunt gratuite. VPN-urile gratuite câștigă de obicei bani prin înregistrarea datelor și vânzarea acesteia către cel mai mare ofertant. Alții câștigă bani din anunțuri care vă pot întrerupe navigarea și streamingul.
 • VPN-urile gratuite sunt lente. Aceasta poate fi o experiență frustrantă atunci când doriți să răsfoiți, să faceți flux și să faceți apel video. Datorită faptului că multe VPN-uri gratuite au o mulțime de utilizatori și foarte puține servere, încărcarea serverului devine prea mare, iar lățimea de bandă este restricționată. Nu este cazul celor mai bune VPN-uri pentru hotspot-urile wifi publice din această listă.

About the author

Comments

 1. ntată de chat live 24/7 pentru a vă ajuta în orice moment. ExpressVPN oferă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, criptare puternică și un comutator de ucidere pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, ExpressVPN poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și BBC iPlayer. În general, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN rapid și sigur pentru hotspot-urile wifi publice.

  2. NordVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.NordVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  NordVPN este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu peste 5.000 de servere în peste 60 de țări, NordVPN oferă o rețea extinsă de servere pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o conexiune rapidă și sigură. NordVPN oferă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, criptare puternică și protecție împotriva scurgerii DNS pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, NordVPN poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și Skype. Cu o aplicație ușor de utilizat și suport de chat live 24/7, NordVPN este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN sigur și ușor de utilizat pentru hotspot-urile wifi publice.

  3. CyberGhost
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.CyberGhostVPN.com
  Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

  CyberGhost este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu servere rapide și fiabile pentru streaming și apeluri video, CyberGhost este o alegere excelentă pentru cei care doresc să utilizeze hotspot-urile wifi publice pentru a viziona conținut video. CyberGhost oferă, de asemenea, protecție pentru până la 7 dispozitive simultan, o politică strictă fără jurnaluri și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, CyberGhost oferă o funcție de protecție automată wifi pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna protejat atunci când utilizați hotspot-uri wifi publice.

  4. IPVanish
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.IPVanish.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  IPVanish este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu servere în peste 60 de țări, IPVanish oferă o rețea extinsă de servere pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o conexiune rapidă și sigură. IPVanish oferă, de asemenea, securitate pentru până la 10 dispozitive, o politică strictă fără jurnaluri și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, IPVanish poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și Skype.

  5. PrivateVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.PrivateVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  PrivateVPN este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu un serviciu VPN rapid pentru streaming și apeluri video, PrivateVPN este o alegere excelentă pentru cei care doresc să utilizeze hotspot-urile wifi publice pentru a viziona conținut video. PrivateVPN oferă, de asemenea, aplicații ușor de utilizat și sigure de utilizat

 2. ntată de chat live 24/7 pentru a vă ajuta în orice moment. ExpressVPN oferă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, criptare puternică și un comutator de ucidere pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, ExpressVPN poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și BBC iPlayer. În general, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN rapid și sigur pentru hotspot-urile wifi publice.

  2. NordVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.NordVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  NordVPN este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu peste 5.000 de servere în peste 60 de țări, NordVPN oferă o rețea extinsă de servere pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o conexiune rapidă și sigură. NordVPN oferă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, criptare puternică și protecție împotriva scurgerii DNS pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, NordVPN poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și Skype. Cu o aplicație ușor de utilizat și suport de chat live 24/7, NordVPN este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN sigur și ușor de utilizat pentru hotspot-urile wifi publice.

  3. CyberGhost
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.CyberGhostVPN.com
  Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

  CyberGhost este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu servere rapide și fiabile pentru streaming și apeluri video, CyberGhost este o alegere excelentă pentru cei care doresc să utilizeze hotspot-urile wifi publice pentru a viziona filme sau pentru a vorbi cu prietenii și familia. CyberGhost oferă, de asemenea, protecție pentru până la 7 dispozitive simultan, o politică strictă fără jurnaluri și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, CyberGhost are o funcție de protecție automată wifi pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna protejat atunci când utilizați hotspot-uri wifi publice.

  4. IPVanish
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.IPVanish.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  IPVanish este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu servere în peste 60 de țări, IPVanish oferă o rețea extinsă de servere pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o conexiune rapidă și sigură. IPVanish oferă, de asemenea, securitate pentru până la 10 dispozitive, o politică strictă fără jurnaluri și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, IPVanish poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și Skype.

  5. PrivateVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.PrivateVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  PrivateVPN este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu un serviciu VPN rapid pentru streaming și apeluri video, PrivateVPN este o alegere excelentă pentru cei care doresc să utilizeze hotspot-urile wifi publice pentru a viziona filme sau pentru a vorbi cu prietenii și familia. PrivateVPN oferă, de asemenea, aplicații

 3. ntată de chat live 24/7 pentru a vă ajuta în orice moment. ExpressVPN oferă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, criptare puternică și un comutator de ucidere pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, ExpressVPN poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și BBC iPlayer. În general, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN rapid și sigur pentru hotspot-urile wifi publice.

  2. NordVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.NordVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  NordVPN este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu peste 5.000 de servere în peste 60 de țări, NordVPN oferă o rețea extinsă de servere pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o conexiune rapidă și sigură. NordVPN oferă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, criptare puternică și protecție împotriva scurgerii DNS pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, NordVPN poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și Skype. Cu o aplicație ușor de utilizat și suport de chat live 24/7, NordVPN este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN sigur și ușor de utilizat pentru hotspot-urile wifi publice.

  3. CyberGhost
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.CyberGhostVPN.com
  Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

  CyberGhost este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu servere rapide și fiabile pentru streaming și apeluri video, CyberGhost este o alegere excelentă pentru cei care doresc să utilizeze hotspot-urile wifi publice pentru a viziona conținut video. CyberGhost oferă, de asemenea, protecție pentru până la 7 dispozitive simultan, o politică strictă fără jurnaluri și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, CyberGhost are o funcție de protecție automată wifi pentru a vă proteja automat atunci când vă conectați la un hotspot wifi public. Cu o aplicație ușor de utilizat și suport de chat live 24/7, CyberGhost este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN rapid și sigur pentru hotspot-urile wifi publice.

  4. IPVanish
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.IPVanish.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  IPVanish este un alt VPN popular pentru hotspot-urile wifi publice. Cu servere în peste 60 de țări, IPVanish oferă o rețea extinsă de servere pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o conexiune rapidă și sigură. IPVanish oferă, de asemenea, securitate pentru până la 10 dispozitive, o politică strictă fără jurnaluri și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. În plus, IPVanish poate debloca conținutul geo-restricționat, inclusiv Netflix și Skype. Cu o aplicație ușor de utilizat și suport de chat live 24/7, IPVanish este o alegere excelentă pentru cei care caută un VPN sigur și ușor de utilizat pentru hotspot-urile wifi publice.

  5. PrivateVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.PrivateVPN.com
  Banii inapoi garant

Comments are closed.