Cum să obțineți o adresă IP a SUA în 5 pași simpli (funcționează încă în 2024)

Cum se obține o adresă IP a SUA

Cel mai simplu și mai eficient mod de a obține o adresă IP din SUA este prin înscrierea la un furnizor VPN adecvat. În acest articol, vă vom învăța cum să obțineți o adresă IP americană pentru a accesa conținut și servicii disponibile doar în SUA. Această metodă funcționează pentru cele mai populare dispozitive, inclusiv computere desktop și Mac și Windows, smartphone-uri și tablete Android, iPhone și iPads, Amazon Fire Stick și Fire TV, plus multe altele.

Cum se obține o adresă IP a SUA

Obținerea unei adrese IP a SUA este ușoară, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Înscrieți-vă pentru o rețea virtuală virtuală (VPN). Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Înregistrați-vă pentru serviciu și descărcați software-ul sau aplicația VPN
 3. Ștergeți cookie-urile și reporniți dispozitivul pentru a elimina identificatorii de locație vechi
 4. Conectați-vă la furnizorul VPN și conectați-vă la un server din SUA
 5. Accesați site-ul SUA așa cum v-ar face în mod normal

Cum să obțineți un VPN gratuit timp de 30 de zile

Dacă aveți nevoie doar de acces pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu pentru o călătorie în străinătate, puteți accesa gratuit VPN-ul nostru de top. Dacă vă înscrieți la ExpressVPN aici, acest link include o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile. Va trebui să plătiți pentru abonament, cu toate acestea, puteți utiliza VPN până la 30 de zile și să anulați o rambursare completă. Este o politică de anulare a „no quibbles” și suntem încă auziți despre faptul că nu suntem onorați.

De ce obțineți o adresă IP americană?

Oamenii ar putea dori să obțină o adresă IP a SUA din mai multe motive. Locuitorii americani care călătoresc în străinătate îl pot utiliza pentru a urmări servicii de streaming geo-restricționate precum Netflix sau Hulu. Netflix își restricționează catalogul în funcție de locul în care v-ați conectat, deci este o alegere bună dacă doriți să obțineți întreaga gamă de filme și emisiuni TV. Este similar cu modul în care operează HBO GO și Vudu, deci un VPN este un instrument bun și pentru aceia.

Alții ar putea dori să țină legătura cu sporturile live, cum ar fi Major League Baseball (MLB), National Basketball Association (NBA) sau National Football League (NFL) prin streaming ESPN.

Cu o adresă IP a SUA, puteți accesa, de asemenea, servicii bancare online și alte servicii care blochează utilizatorii non-americani.

Care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP din SUA?

În această secțiune, vă vom duce pe lista noastră despre ceea ce credem că sunt cele mai bune VPN-uri care vă vor oferi o conexiune rapidă și stabilă la un server american.

Vom acoperi cele mai bune VPN-uri pentru a obține în detaliu o adresă IP a SUA. Dacă nu doriți să citiți întregul articol, aici este lista noastră de rezumate dintre cele 7 cele mai bune VPN-uri pentru a obține un IP din SUA:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1! Zeci de servere super-rapide în mai multe locații din SUA. Deblochează aproape tot conținutul transmis în străinătate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cel mai bun furnizor de buget cu sute de servere în SUA. Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat.
 3. NordVPN Bine, cu sute de servere punctate în SUA. Vitezele sunt bune pentru streaming și aplicațiile sunt sigure.
 4. IPVanish Preferat de utilizatorii Kodi pentru interfața lor care funcționează bine cu telecomenzile. Servere rapide.
 5. VyprVPN Furnizor de încredere cu servere private și sigure care operează în SUA. Opțiuni mai ieftine sunt mai mari pe această listă.
 6. Surfshark Nicio limită la numărul de dispozitive la care vă puteți conecta pe un singur cont face acest furnizor excelent pentru familii.
 7. Scutul Hotspot Conexiuni și servere de mare viteză în 27 de orașe americane. Aplicații ușor de utilizat și capacitate puternică de deblocare.

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru SUA

 • O gamă largă de locații de server din SUA
 • Viteza și stabilitatea conexiunii
 • Protocoale de criptare rigide, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 • Ușurință în utilizare
 • Aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS

Fără alte detalii, iată că avem cele mai bune VPN-uri pentru adresele IP din SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un serviciu VPN impecabil, ușor de configurat și dotat cu un design simplu. Serviciul împachetează un pumn atunci când este evaluat atât la viteza, cât și la standardele de criptare. SUA ocupă cea mai mare parte din locațiile serverului ExpressVPN cu opțiuni în 13 orașe. În general, există peste 3.000 de servere în 94 de țări și 160 de locații răspândite în întreaga lume.

Compania are o politică declarată de a nu stoca niciun utilizator sau jurnal de trafic, astfel încât notează note mari și din unghiul de confidențialitate. Singurele date minime pe care le extrage sunt „data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită”. Acest lucru este utilizat pentru a îmbunătăți standardele de calitate a serviciilor. Este important să rețineți că adresa dvs. IP individuală nu va fi înregistrată.

  Cum se instalează un VPN pe Amazon Fire Stick / Fire TV

Dacă vă simțiți încă înrăutăți, vă recomandăm să vă înscrieți la serviciu printr-un cont de e-mail al arzătorului și să plătiți prin Bitcoin. Va deveni extrem de dificil pentru amprenta ta digitală.

Standardele de criptare sunt de grad militar. Serviciul folosește protocoale AES-CBC de 256 biți, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Este inclus un comutator de ucid internet, pe care ExpressVPN îl numește „blocare de rețea”. Această caracteristică înseamnă că tot traficul web va fi oprit temporar dacă conexiunea scade.

Serviciul este capabil să deblocheze conținut geore-restricționat pe Netflix. Deblochează și Hulu și HBO Go.

Există aplicații pentru Android și iOS, precum și clienți desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Securitate puternică
 • Viteze rapide, stabile
 • O mulțime de servere
 • Excelent pentru streaming de conținut de oriunde
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:

 • Puțin mai scump

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU A ACUMA ADRESA IP SUA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și de încredere. Excelent la deblocarea tuturor principalelor servicii de streaming geo-restricționate. Funcții de confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost va apela la utilizatorii începători care doresc un VPN relativ ieftin. Oferă atât viteză, cât și securitate, precum și posibilitatea de a debloca site-uri de streaming precum Netflix și Amazon Prime Video.

Compania are sediul în România, ceea ce înseamnă că nu este obligat să stocheze informații despre utilizator, deci păstrează zero jurnaluri.

Puteți alege serverul dvs. în funcție de locație sau de ceea ce doriți să faceți online, cum ar fi deblocarea unui site de streaming sau transferul de fișiere P2P.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows, macOS și Linux.

Standardele de criptare sunt printre cele mai bune din afaceri. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

Pro:

 • Deblochează o mulțime de site-uri de streaming
 • Rapid
 • Securitate mare
 • Zero jurnalele

Contra:

 • Nu este potrivit pentru utilizatorii din China

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are o configurație simplă și este ușor de utilizat. Transmite video video în mod fiabil. Utilizare limitată cu unele site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o opțiune excelentă pentru utilizatorii avansați care doresc opțiuni personalizate, împreună cu serviciul de nivel 1.

NordVPN vă permite să selectați servere pe baza cerințelor dvs. specifice – cum ar fi anti-DDoS, streaming video, VPN dublu, Tor peste VPN sau P2P. NordVPN operează în total peste 5.000 de servere, iar o mare parte dintre acestea se află în SUA.

Este capabil să depășească interdicția Netflix VPN cu ușurință, precum și să deblocheze conținut de la Hulu și BBC iPlayer.

NordVPN utilizează standardul de criptare a protocolului AES de 256 biți, implicit, cuplat cu tastele SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. Deține zero date despre utilizatori – include obiceiuri de navigare, timpe-uri și informații despre server.

Există aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Fără politici de jurnal
 • Securitate puternică
 • Tone de servere

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este cam lentoasă

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere de valoare bună, care funcționează bine pentru streaming și torrenting. Permite până la 6 dispozitive simultane. Nu păstrează jurnalele. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Viteza rapidă și criptarea puternică sunt pilonii IPVanish. Este complet lipsit de logică, ceea ce înseamnă că nu va stoca niciodată date de utilizare de orice natură.

Protocoalele de criptare sunt dure. Compania folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect perfect. Această din urmă caracteristică înseamnă că, chiar dacă o entitate intruzivă intră în contul dvs., va fi imposibil să decriptați datele sesiunii anterioare. IPVanish include un comutator pentru uciderea internetului și protecție împotriva scurgerilor.

Serverele oferă viteze mari și sunt stabile și sigure. Locațiile serverului american numără în sute, care constituie cea mai mare parte de 1.000 de servere de pe tot globul.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Amazon Fire TV.

IPVanish este popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Foarte rapid
 • Securitate puternică
 • Zero jurnalele
 • Kodi compatibil

Contra:

 • Nu deblochează toate site-urile de streaming

Scorul nostru:

4 din 5

MARE REțea: IPVanish se poate conecta până la 10 dispozitive și este excelent pentru familii. Recomandați-vă pentru standardul ridicat de confidențialitate, dar păstrați cumpărăturile dacă doriți să deblocați Netflix. 7 zile garanție înapoi.

  IPV6 vs IPV4: care sunt, care este diferența, care este cel mai sigur?

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un furnizor VPN matur, care este de aproximativ 7 ani. Avocații de confidențialitate le place pentru că este unul dintre puținele care reușesc să ocolească Marele Firewall din China. Compania operează servere în opt orașe americane.

Acestea fiind spuse, unii utilizatori ar putea fi tulburați de faptul că compania alege să păstreze datele utilizatorilor. Mai exact, datele stocate sunt „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.” Dar VyprVPN insistă că este păstrat doar pentru o perioadă de 30 de zile și este utilizat pentru depanare.

Traficul este securizat prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, taste RSA de 2.048 biți fără secret secret perfect și autentificare SHA256. VyprVPN deține, de asemenea, centre de date întregi și nu se bazează deloc pe operatori terți. Acest lucru îl ajută să asigure traficul.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

VyprVPN poate debloca conținut pe Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Pro:

 • Foarte sigur
 • Funcționează în China
 • Deblochează Netflix

Contra:

 • Jurnalizează adresa IP a utilizatorului

Scorul nostru:

4 din 5

UTILIZAREA DATELOR NELIMITATE: VyprVPN este ușor de utilizat. Viteze bune și timp de funcționare, deoarece toate serverele sunt deținute de VyprVPN. Nu este cea mai ieftină opțiune. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark operează servere VPN în 11 orașe americane. Este singurul furnizor din această listă care le permite utilizatorilor un număr nelimitat de conexiuni pe un singur plan. Excelează la deblocarea conținutului blocat prin regiune, inclusiv Netflix din SUA, Amazon Prime Video și Hulu, printre altele. Comutatoarele Kill sunt încorporate atât în ​​aplicațiile mobile cât și pe desktop, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea adresei IP reale.

Suportul pentru chat-uri în direct este oferit non-stop. Surfshark folosește criptarea puternică și nu păstrează jurnalele. Torrenting este permis.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Netflix, Hulu și Amazon Prime Video
 • Dispozitive nelimitate

Contra:

 • Rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

DISPOZITIVE NELIMITATE: Obțineți un IP din SUA pentru cât mai multe dispozitive doriți cu Surfshark, plus o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot are în jur de 3.200 de servere în peste 70 de țări din întreaga lume, inclusiv în SUA. Mai mult, acest VPN deblochează cu ușurință serviciile majore blocate în regiune, cum ar fi Netflix, Hulu și Sling TV, deci există foarte puține limite în ceea ce vă puteți urmări. Până la cinci dispozitive pot fi conectate simultan, permițându-vă să faceți flux atât acasă, cât și din timp.

Acest VPN vă asigură securitatea traficului folosind criptarea de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. De asemenea, puteți alege să criptați traficul doar pe anumite site-uri web, de exemplu, dacă doriți să deblocați Netflix SUA în străinătate, dar folosiți în continuare servicii care sunt disponibile numai în țara dvs. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat-ul live în caz de probleme.

Hotspot Shield oferă aplicații pentru dispozitive Windows, Android, iOS și MacOS.

Pro:

 • Conexiuni rapide și fiabile
 • Deblochează o gamă largă de platforme geo-blocate
 • Puternic pe securitate

Contra:

 • A avut probleme de confidențialitate în trecut

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAMING LAG-GRATUIT: Hotspot Shield este suficient de rapid pentru streaming-ul în direct fără cusur, capabil să deblocheze serviciile de streaming majore și este foarte sigur de securitate. Mai bine, vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială – economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite sunt foarte publicitate pe internet și unii utilizatori pot fi tentati să se înscrie. Cu toate acestea, multe astfel de servicii au un record slab în ceea ce privește afectarea drepturilor utilizatorilor prin furtul datelor lor și vânzarea acestora către terți publicitari.

La urma urmei, chiar și VPN-urile gratuite sunt afaceri înregistrate. Prin urmare, trebuie să câștige bani pentru a plăti salariile personalului, întreținerea serverului și cheltuielile generale pentru birou. Acesta este motivul pentru care ruta pentru monetizare devine utilizatorii înșiși.

Chiar dacă datele dvs. nu sunt furate, așteptați-vă la accelerarea lățimii de bandă, la standardele slabe de criptare și la capacele de date. Așadar, este probabil să fiți declanșat dacă redați Netflix timp de o oră sau ceva mai mult. Multe tone de reclame invazive sunt, de asemenea, frecvente, cu riscul real de a contracta o infecție cu malware. Vă recomandăm să evitați VPN-urile gratuite aleatorii pe web.

Vezi si: 

 • Cele mai bune VPN-uri pentru SUA
 • Cele mai bune VPN-uri pentru TV din SUA
  Cum să configurați un proxy SOCKS5 pe un server privat virtual (VPS)

Unele VPN-uri de evitat

Dacă încercați să obțineți o adresă IP a SUA, este esențial ca protejarea vieții private și anonimatul dvs. să fie protejate în permanență. VPN-urile menționate în această listă nu au un istoric de predare a datelor utilizatorilor, dar există alte câteva fără scrupule. Credem că ar trebui să întorci spatele asupra lor.

Iată două astfel de cazuri:

1. PureVPN

Există dovezi care sugerează că furnizorul VPN PureVPN a colaborat cu agențiile de aplicare a legii pentru a ajuta la identificarea unuia dintre utilizatorii săi.

PureVPN și FBI și-au unit forțele după ce o femeie fără nume, în vârstă de 24 de ani, a depus o plângere pentru căderea pradei unui complot online de șantaj. Ea bănuia că colega de cameră, Ryan Lin, ar fi vinovată.

FBI-ul a urmărit activitatea înapoi către PureVPN, care apoi a folosit jurnalele sale pentru a identifica vinovatul. Ryan a fost arestat. PureVPN insistă asupra faptului că nu a înregistrat conținutul comunicațiilor, dar are o politică „fără jurnal” în vigoare. Există un adevărat semn de întrebare cu privire la cât de etici s-ar fi putut comporta. 

2. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, o populară extensie VPN pentru Chrome, a folosit baza sa de utilizatori considerabilă de aproape 50 de milioane în scopuri ilegale. Compania a transformat această masă critică într-o botnet masivă în 2015, profitând de lățimea de bandă a utilizatorilor individuali pentru a se angaja în atacurile de refuz de servicii distribuite și distribuirea materialului protejat de drepturi de autor. Utilizatorii erau complet în întuneric.

Am descărcat un VPN. Ce fac în continuare?

După înregistrarea și înregistrarea la unul dintre serviciile VPN pe care le-am recomandat în acest articol, este o simplă problemă de a descărca software-ul client și de a-l instala pe dispozitivul dvs. (Windows, MacOS, Android sau iOS).

După ce ați făcut acest lucru, parcurgeți lista locațiilor serverului disponibile până când veți găsi opțiuni pentru SUA. Așa cum am menționat anterior, fiecare VPN din această listă are un număr considerabil de locații menționate, deci aceasta nu ar trebui să fie o sarcină deosebit de greoaie.

Cele mai mari în listă ar trebui să fie cele mai rapide, așa că mergeți pentru cei dacă puteți. Odată ce conexiunea este stabilită cu succes, o pictogramă verde ar trebui să apară în bara de activități. Aceasta înseamnă că sunteți acum gata să navigați pe web în mod anonim și cu o adresă IP a SUA.

Utilizați un server DNS american

Aproape la fel de importantă ca adresa dvs. IP este serverul pe care dispozitivul îl folosește pentru a căuta adresele IP ale diferitelor pagini web și alt conținut online. DNS sau sistemul de nume de domeniu funcționează ca o carte de telefon în care numele (domeniile) sunt potrivite cu numere de telefon (adrese IP). Când încercați să deblocați conținutul blocat geo, multe site-uri web nu numai că verificați de unde sunteți, dar de unde este localizată agenda telefonică..

Chiar și atunci când aveți o adresă IP americană, dacă o cerere DNS este trimisă unui server din afara SUA pentru a căuta o adresă IP, site-ul sau aplicația poate vedea acest lucru și vă poate bloca în continuare. Prin urmare, este important ca serverul DNS pe care îl utilizați să fie în aceeași țară cu adresa dvs. IP. În acest caz, aveți nevoie de un server DNS din SUA.

Toate VPN-urile din lista de mai sus au aplicații care se ocupă de asta. Când vă conectați la serverul VPN, solicitările DNS sunt trimise și prin tunelul criptat. VPN-urile bune, precum cele pe care le recomandăm, își operează propriile servere DNS private, astfel încât solicitările dvs. DNS nu pot fi folosite pentru a urmări site-urile web pe care le vizitați de către ISP sau un alt furnizor de server DNS. Este posibil să fie necesar să activați această opțiune în setările aplicației VPN.

Unele VPN mediocre îți vor trimite solicitările DNS prin tunel, dar apoi vor folosi un serviciu DNS public, precum Google DNS pe cealaltă parte. Acest lucru vă va permite să utilizați servere DNS în SUA, dar Google va putea înregistra ce site-uri web vizitați și când, ceea ce nu este ideal pentru confidențialitate. Alte VPN-uri nu reușesc să tuneleze cererile DNS în totalitate.

Dacă furnizorul dvs. VPN nu vă tunelează traficul DNS pentru dvs., puteți configura manual serverele DNS pe majoritatea dispozitivelor. Vă recomandăm un serviciu precum OpenNIC, care oferă servere DNS gratuite în anumite țări, inclusiv SUA. Procesul exact pentru schimbarea serverelor DNS variază de la dispozitive, dar puteți adăuga de obicei servere DNS primare și secundare undeva în setările de configurare a rețelei dvs..

Utilizatorii Windows 10, în special, ar trebui să fie conștienți de faptul că sistemul lor de operare trimite adesea astfel de solicitări în tandem, una peste protocolul IPv4 și una peste IPv6. Windows folosește oricare ar reveni mai repede, cu toate acestea, solicitările IPv6 sunt adesea trimise în afara tunelului VPN. Dacă VPN-ul dvs. nu oferă protecție împotriva scurgerilor IPv6, poate fi necesar să dezactivați IPv6 în totalitate în setările dvs. wifi.

Care sunt celelalte modalități de a obține o adresă IP din SUA?

Există opțiunea de a utiliza browserul Tor. Acesta este un serviciu gratuit disponibil pentru toată lumea de pe web și conceput pentru a oferi criptare și anonimat. Multe persoane, inclusiv jurnaliști, activiști pentru drepturile omului și denunțători folosesc Tor pentru a-și păstra identitatea ascunsă pe internet.

Este posibil să achiziționați o adresă IP a SUA cu Tor, dar procesul este puțin complicat și necesită mai mulți pași. Acest ghid îl descrie mai detaliat. Acestea fiind spuse, vitezele din browserul Tor sunt în cele mai bune condiții, astfel încât dacă căutați să descărcați sau să transmiteți un videoclip HD, aceasta nu este o opțiune potrivită. Cel mai bine să mergeți cu un VPN în schimb.

Ultima opțiune posibilă este utilizarea unui server proxy gratuit. Dar acestea funcționează într-un mod similar cu serviciile VPN gratuite. Există capace de descărcare și politici de confidențialitate neclare. Fii pregătit să fii pornit la jumătatea drumului până la episodul tău despre House of Cards. Adesea, proxy-urile HTTP și SOCKS nu sunt criptate, iar acestea direcționează doar traficul din anumite aplicații, cum ar fi browserul dvs. web.

About the author