Deblocare ExpressVPN Netflix: funcționează acest VPN cu Netflix?

Doriți să urmăriți Netflix în străinătate sau să accesați diferite cataloage Netflix? Este posibil să știți deja că aveți nevoie de o rețea privată virtuală (VPN), dar nu orice serviciu vă permite să accesați bibliotecile Netflix ale altei țări. Astăzi vă vom explica cum să deblocați Netflix cu ExpressVPN, vom testa cât de eficient este acesta și vom aborda unele probleme frecvent ridicate cu privire la accesarea conținutului Netflix străin cu un VPN.Deblocare ExpressVPN NetflixNetflix are acorduri de licențiere diferite pentru fiecare spectacol. La fel ca majoritatea serviciilor de streaming, Netflix geo-blochează conținutul lor pentru a restricționa accesul la publicul adecvat. Acesta este motivul pentru care spectatorii Netflix din SUA au acces la conținut diferit decât cele din Marea Britanie, de exemplu. Când vă conectați la o VPN, vi se oferă o adresă IP nouă, specifică regiunii. Acest lucru îi face pe Netflix să creadă că ești de fapt altundeva în lume și te permite să răsfoiești în bibliotecile din alte țări.

Fiind una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume, Netflix este foarte bun să detecteze dacă utilizați sau nu un VPN. Dar unele servicii, cum ar fi ExpressVPN, sunt în continuare capabile să nu fie detectate. Am testat complet ExpressVPN cu Netflix și mai jos, vă vom informa exact ce biblioteci de conținut vă permite să accesați, dacă deblochează și aplicația Netflix și dacă aplicația MediaStreamer merită folosită.

De ce să folosiți ExpressVPN?

ExpressVPN-Comparitech-image-1024x599-1024x599

ExpressVPN este o alegere bună pentru majoritatea serviciilor de streaming, nu doar Netflix. Oferă viteze mari, suport multi-platformă excelent și acces la 2.000 + servere din 94 de țări. Puteți alege chiar în ce oraș doriți serverul dvs., ceea ce este excelent dacă sunteți un fan de baseball sau hochei în căutarea de a urmări jocuri care fac obiectul unor opriri regionale.

Acesta este un serviciu foarte sigur. Utilizează criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar aplicații desktop), secretul perfect perfect și protecție IPv6, DNS și WebRTC pentru a vă păstra traficul privat în orice moment. Mai mult, ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care ar putea fi utilizată pentru a vă identifica.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast în 2024: Cum să configurați un VPN Chromecast

SALVAȚI 49%: Profitați de acordul anual al ExpressVPN pentru a primi trei luni suplimentare și reduceți costul cu 49% (reducând prețul la doar 6,67 USD pe lună). 

ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă. Aceasta înseamnă că dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp (de exemplu, dacă plecați în vacanță sau doriți să urmăriți un anumit eveniment geo-blocat), puteți utiliza în mod eficient acest VPN gratuit.

Cum deblochează Netflix cu ExpressVPN

Utilizarea ExpressVPN pentru a accesa diferite biblioteci Netflix din străinătate este ușoară; urmați acești pași:

 1. Începeți prin a vă înscrie la ExpressVPN dacă nu ați făcut-o deja. Acest lucru durează doar un minut.
 2. Apoi, descărcați și instalați versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți ce bibliotecă Netflix doriți să accesați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele ExpressVPN din țara corespunzătoare.
 5. Deschide Netflix și încearcă să urmărești ceva. Ar trebui să vedeți câteva titluri noi, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și să reîncărcați pagina.

Poate ExpressVPN să deblocheze Netflix?

Dintre regiunile testate recent, ExpressVPN a deblocat 13 biblioteci Netflix diferite (Marea Britanie, SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, India, Italia, Japonia, Olanda, Singapore și Spania). În timpul testării, majoritatea acestora erau accesibile atât într-un browser, cât și prin intermediul aplicației iOS sau Android. Bibliotecile din Australia, Hong Kong, Singapore și Spania nu au putut fi accesate cu aplicația Android. Rețineți că deblocarea Netflix este o problemă în continuă evoluție, astfel încât aceste rezultate pot fi modificate.

Deși Netflix nu oferă o defalcare a abonaților pe țări, analiza recentă a eMarketer arată că din cele zece țări cu cea mai mare penetrare a utilizatorilor, ExpressVPN vă permite să accesați șase dintre bibliotecile respective. Se pare că ExpressVPN a dat prioritate deblocării bibliotecilor din țările în care utilizarea Netflix (și adoptarea excesivă în general) este în creștere. Aceasta este o strategie inteligentă: Netflix varsă resurse suplimentare în aceste locații și, ca atare, va oferi probabil mai mult în calea conținutului exclusiv.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Care este aplicația MediaStreamer de ExpressVPN?

Ca parte a pachetului său, ExpressVPN oferă un serviciu inteligent DNS numit MediaStreamer. În practică, acest lucru vă permite să ocoliți blocarea regională fără a cripta traficul pe internet. Cu toate acestea, este important să rețineți că, în timp ce vitezele dvs. vor crește, nu veți obține beneficiile de securitate (libertatea de a monitoriza și o șansă redusă de a acoperi furnizorul de servicii Internet (ISP)), printre altele, de un VPN.

  Cele mai bune motoare de căutare private care nu vă vor urmări în 2024

MediaStreamer nu este o aplicație ca atare. Pentru ao utiliza, spuneți dispozitivului dvs. să utilizeze serverele DNS ale ExpressVPN în loc de ISP-ul dvs. Apoi servește în mod esențial ca proxy, permițându-vă să accesați conținut geo-blocat. Este o caracteristică deosebit de utilă dacă doriți să accesați cataloagele Netflix din alte țări pe platforme fără o aplicație autohtonă ExpressVPN, cum ar fi PlayStation, Xbox sau unele televizoare inteligente.

MediaStreamer a funcționat bine când l-am testat, dar vă permite doar să deblocați site-urile web din SUA. Acest lucru s-ar putea schimba în viitor, în cazul în care serverele specifice fiecărei țări ar fi adăugate, dar, deoarece schimbarea locației ar necesita modificarea manuală a setărilor DNS preferate ale dispozitivului dvs., utilizarea aplicației ar fi de preferat, presupunând că este disponibilă pentru dispozitivul dvs..

Nu pot debloca Netflix doar cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite nu sunt atât de bune pe cât sună. De fapt, acestea sunt adesea destul de groaznice, mai ales dacă încercați să deblocați și să difuzați Netflix din străinătate. Aceste servicii au rețele foarte limitate, dar mai mulți utilizatori decât omologii lor premium. Acest lucru duce la redarea rapidă și la perioade foarte lungi de tamponare, ceea ce ar fi destul de rău. Când considerați că majoritatea VPN-urilor gratuite au capacități lunare de date și nu pot debloca Netflix, devine clar că nu sunt la dispoziția sarcinii.

Acești furnizori de servicii, ca orice întreprinderi, sunt concepute pentru a câștiga bani. Există mai multe modalități prin care pot face acest lucru: vânzarea spațiului publicitar, încărcarea banilor pentru viteze crescute sau mai îngrijorător, vânzarea detaliilor privind obiceiurile dvs. de navigare către terți. VPN-urile ar trebui să vă ofere controlul asupra propriilor dvs. informații personale, dar apelând la tactici de afaceri umbroase, serviciile gratuite vă scot această problemă din mâinile dvs..

În cele din urmă, chiar găsirea unui serviciu gratuit legitim este dificilă. Cercetări recente arată că Magazinul Google Play găzduiește zeci de aplicații care poartă malware care pretind că sunt VPN-uri gratuite. Presupunând că instalați o aplicație fără virus, nu există nicio garanție că criptează traficul dvs. și că există o șansă mare să scurgă informații personale prin DNS și IPv6. Chiar și furnizorii cunoscuți au fost prinși abuzând de încrederea utilizatorilor lor în trecut, așa că plătește să fie prudent. Pentru a rămâne în siguranță online, vă recomandăm să utilizați un VPN de renume care pune pe primul loc confidențialitatea clienților săi.

  Cum se obține o adresă IP germană

Netflix prin întrebări frecvente VPN

Cum deblochează Netflix cu ExpressVPN

Pot să mă înscriu la Netflix din străinătate?

Dacă nu aveți deja un cont Netflix, obținerea unuia este destul de simplă. Serviciul este disponibil în peste 100 de țări și chiar dacă locuiți într-un loc în care nu este, există o soluție.

Netflix le permite utilizatorilor să plătească abonamentul cu carduri cadou. Acestea sunt disponibile spre vânzare prin numeroase piețe online, dar este important să vă faceți diligența cuvenită pe site și politica de rambursare înainte de a cumpăra ceva. Vânzătorii de pe piețele mai puțin savuroase vă pot oferi un cod care nu funcționează sau a fost deja răscumpărat.

De ce am arătat o eroare când încerc să joc ceva?

Dacă conținutul de pe Netflix nu se încarcă sau vedeți o eroare spunând ceva de genul „Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou”, Problema este probabil VPN-ul dvs..

Netflix a investit timp și efort semnificativ în prevenirea utilizatorilor VPN de accesarea conținutului său. Ca rezultat, multe servicii nu mai pot debloca Netflix.

Putem confirma că ExpressVPN funcționează în momentul scrierii și chiar și atunci când restricțiile Netflix sunt actualizate, acest VPN găsește de obicei o soluție de rezolvare la scurt timp. În cazul în care o actualizare Netflix cauzează probleme care durează mai mult pentru rezolvare, asistența pentru clienți ExpressVPN vă va putea orienta către un server care încă funcționează..

Va reduce VPN viteza rețelei mele?

Fiecare VPN reduce viteza de conectare într-un anumit grad, dar unele au un impact mai mare decât altele. În plus, viteza dvs. este afectată de mai mulți factori diferiți, inclusiv distanța de serverul ales, protocolul pe care îl utilizați și încărcarea curentă a serverului. Ca atare, vitezele dvs. pot fluctua sălbatic de la o zi la alta.

Netflix necesită o viteză minimă de 0,5 Mbps, dar recomandă cel puțin 3 Mbps pentru streamingul de conținut SD. Aceasta crește la 5 Mbps pentru a urmări în HD, și 25 Mbps pentru 4K. În general, dacă ISP vă oferă viteze de aproximativ 8 Mbps, ar trebui să puteți urmări majoritatea conținutului Netflix când sunteți conectat la un VPN fără probleme.

Ceea ce arată Netflix specific regiunii pot urmări cu ExpressVPN?

Cu ExpressVPN veți putea transmite unele dintre cele mai populare titluri Netflix în străinătate, inclusiv:

 1. Străin Lucrurile
 2. Oglinda neagra
 3. 13 Motive de ce
 4. Breaking Bad
 5. Parcuri si locuri pentru odihna
 6. Daredevil
 7. Portocaliu este Noul Negru
 8. Zombie
 9. poveste de groaza americana
 10. Aventurile răcoroase ale Sabrinei

Imagine realizată de freestocks.org pe Unsplash

About the author

Comments

 1. toate serviciile VPN disponibile, ExpressVPN este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a debloca conținutul Netflix din alte țări. Acesta oferă o conexiune rapidă și sigură, cu o criptare puternică și o protecție a datelor personale. În plus, ExpressVPN are o gamă largă de servere din întreaga lume, ceea ce vă permite să accesați bibliotecile Netflix din multe țări diferite. În general, recomand cu încredere ExpressVPN pentru oricine dorește să acceseze conținutul Netflix din străinătate sau să acceseze cataloage Netflix diferite.

 2. ssVPN să deblocheze Netflix? Da, ExpressVPN este capabil să deblocheze Netflix și să vă permită să accesați bibliotecile din alte țări. Am testat acest serviciu și am putut accesa cu succes conținutul Netflix din SUA, Marea Britanie, Canada și Japonia. Este important să alegeți un server din țara corespunzătoare pentru a avea acces la biblioteca dorită. De asemenea, trebuie să știți că Netflix poate detecta utilizarea unui VPN și poate bloca accesul la conținut. Cu toate acestea, ExpressVPN este unul dintre puținele servicii care încă reușesc să nu fie detectate de Netflix. Care este aplicația MediaStreamer de ExpressVPN? Aplicația MediaStreamer de ExpressVPN este o opțiune alternativă pentru utilizatorii care doresc să acceseze conținutul Netflix prin intermediul dispozitivelor care nu suportă VPN-uri, cum ar fi consolele de jocuri sau televizoarele inteligente. Această aplicație utilizează o tehnologie DNS inteligentă pentru a redirecționa traficul dvs. prin intermediul unui server proxy, permițându-vă să accesați conținutul Netflix din alte țări. Nu pot debloca Netflix doar cu un VPN gratuit? Majoritatea serviciilor VPN gratuite nu sunt capabile să deblocheze Netflix și nu oferă suficiente opțiuni de servere pentru a vă permite să accesați bibliotecile din alte țări. De asemenea, aceste servicii gratuite sunt adesea mai lente și mai puțin sigure decât serviciile plătite. Dacă doriți să accesați conținutul Netflix din alte țări, este recomandat să utilizați un serviciu VPN plătit, cum ar fi ExpressVPN. Netflix prin întrebări frecvente VPN Pot să mă înscriu la Netflix din străinătate? Da, puteți să vă înscrieți la Netflix din străinătate, dar veți avea acces doar la biblioteca Netflix din țara în care vă aflați. Pentru a accesa bibliotecile din alte țări, va trebui să utilizați un VPN. De ce am arătat o eroare când încerc să joc ceva? Dacă utilizați un VPN și încercați să jucați ceva pe Netflix, este posibil să vedeți o eroare care indică faptul că Netflix a detectat utilizarea unui VPN. În acest caz, încercați să vă conectați la un alt server VPN sau să utilizați aplicația MediaStreamer de la ExpressVPN. Va reduce VPN viteza rețelei mele? Utilizarea unui VPN poate reduce viteza conexiunii dvs. la internet, dar acest lucru depinde de serviciul VPN pe care îl utilizați și de distanța dintre serverul VPN și locația dvs. De asemenea, este posibil să experimentați o reducere a vitezei dacă utilizați un server VPN ocupat. Cu toate acestea, ExpressVPN este cunoscut pentru vitezele sale rapide și nu ar trebui să afecteze prea mult viteza conexiunii dvs. la internet. Ceea ce arată Netflix specific regiunii pot urmări cu ExpressVPN? Utilizând ExpressVPN, puteți accesa bibliotecile Netflix din alte țări și puteți urmări conținutul specific regiunii, cum ar fi filme și emisiuni TV care nu sunt disponibile în țara dvs. De exemplu, puteți accesa conținutul Netflix din SUA și să urmăriți emisiuni TV populare, cum ar fi The Office sau Friends.

 3. eze Netflix?

  ExpressVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru a debloca conținutul Netflix din alte țări. Acesta oferă o conexiune rapidă și sigură, cu o criptare puternică și o protecție a datelor personale. Cu ExpressVPN, puteți accesa bibliotecile Netflix din orice țară, fără a fi detectat de Netflix. Este important să știți că nu toate serviciile VPN sunt capabile să deblocheze Netflix, dar ExpressVPN este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

  În concluzie, dacă doriți să accesați conținutul Netflix din alte țări, ExpressVPN este o alegere excelentă. Este ușor de utilizat și oferă o conexiune sigură și rapidă, fără a fi detectat de Netflix. Cu ExpressVPN, puteți urmări conținutul preferat din orice țară, fără a fi restricționat de geo-blocare.

Comments are closed.