Deblocare ExpressVPN Netflix: funcționează acest VPN cu Netflix?

Doriți să urmăriți Netflix în străinătate sau să accesați diferite cataloage Netflix? Este posibil să știți deja că aveți nevoie de o rețea privată virtuală (VPN), dar nu orice serviciu vă permite să accesați bibliotecile Netflix ale altei țări. Astăzi vă vom explica cum să deblocați Netflix cu ExpressVPN, vom testa cât de eficient este acesta și vom aborda unele probleme frecvent ridicate cu privire la accesarea conținutului Netflix străin cu un VPN.Deblocare ExpressVPN NetflixNetflix are acorduri de licențiere diferite pentru fiecare spectacol. La fel ca majoritatea serviciilor de streaming, Netflix geo-blochează conținutul lor pentru a restricționa accesul la publicul adecvat. Acesta este motivul pentru care spectatorii Netflix din SUA au acces la conținut diferit decât cele din Marea Britanie, de exemplu. Când vă conectați la o VPN, vi se oferă o adresă IP nouă, specifică regiunii. Acest lucru îi face pe Netflix să creadă că ești de fapt altundeva în lume și te permite să răsfoiești în bibliotecile din alte țări.

Fiind una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume, Netflix este foarte bun să detecteze dacă utilizați sau nu un VPN. Dar unele servicii, cum ar fi ExpressVPN, sunt în continuare capabile să nu fie detectate. Am testat complet ExpressVPN cu Netflix și mai jos, vă vom informa exact ce biblioteci de conținut vă permite să accesați, dacă deblochează și aplicația Netflix și dacă aplicația MediaStreamer merită folosită.

De ce să folosiți ExpressVPN?

ExpressVPN-Comparitech-image-1024x599-1024x599

ExpressVPN este o alegere bună pentru majoritatea serviciilor de streaming, nu doar Netflix. Oferă viteze mari, suport multi-platformă excelent și acces la 2.000 + servere din 94 de țări. Puteți alege chiar în ce oraș doriți serverul dvs., ceea ce este excelent dacă sunteți un fan de baseball sau hochei în căutarea de a urmări jocuri care fac obiectul unor opriri regionale.

Acesta este un serviciu foarte sigur. Utilizează criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar aplicații desktop), secretul perfect perfect și protecție IPv6, DNS și WebRTC pentru a vă păstra traficul privat în orice moment. Mai mult, ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care ar putea fi utilizată pentru a vă identifica.

SALVAȚI 49%: Profitați de acordul anual al ExpressVPN pentru a primi trei luni suplimentare și reduceți costul cu 49% (reducând prețul la doar 6,67 USD pe lună). 

ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă. Aceasta înseamnă că dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp (de exemplu, dacă plecați în vacanță sau doriți să urmăriți un anumit eveniment geo-blocat), puteți utiliza în mod eficient acest VPN gratuit.

Cum deblochează Netflix cu ExpressVPN

Utilizarea ExpressVPN pentru a accesa diferite biblioteci Netflix din străinătate este ușoară; urmați acești pași:

 1. Începeți prin a vă înscrie la ExpressVPN dacă nu ați făcut-o deja. Acest lucru durează doar un minut.
 2. Apoi, descărcați și instalați versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți ce bibliotecă Netflix doriți să accesați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele ExpressVPN din țara corespunzătoare.
 5. Deschide Netflix și încearcă să urmărești ceva. Ar trebui să vedeți câteva titluri noi, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și să reîncărcați pagina.

Poate ExpressVPN să deblocheze Netflix?

Dintre regiunile testate recent, ExpressVPN a deblocat 13 biblioteci Netflix diferite (Marea Britanie, SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, India, Italia, Japonia, Olanda, Singapore și Spania). În timpul testării, majoritatea acestora erau accesibile atât într-un browser, cât și prin intermediul aplicației iOS sau Android. Bibliotecile din Australia, Hong Kong, Singapore și Spania nu au putut fi accesate cu aplicația Android. Rețineți că deblocarea Netflix este o problemă în continuă evoluție, astfel încât aceste rezultate pot fi modificate.

Deși Netflix nu oferă o defalcare a abonaților pe țări, analiza recentă a eMarketer arată că din cele zece țări cu cea mai mare penetrare a utilizatorilor, ExpressVPN vă permite să accesați șase dintre bibliotecile respective. Se pare că ExpressVPN a dat prioritate deblocării bibliotecilor din țările în care utilizarea Netflix (și adoptarea excesivă în general) este în creștere. Aceasta este o strategie inteligentă: Netflix varsă resurse suplimentare în aceste locații și, ca atare, va oferi probabil mai mult în calea conținutului exclusiv.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Care este aplicația MediaStreamer de ExpressVPN?

Ca parte a pachetului său, ExpressVPN oferă un serviciu inteligent DNS numit MediaStreamer. În practică, acest lucru vă permite să ocoliți blocarea regională fără a cripta traficul pe internet. Cu toate acestea, este important să rețineți că, în timp ce vitezele dvs. vor crește, nu veți obține beneficiile de securitate (libertatea de a monitoriza și o șansă redusă de a acoperi furnizorul de servicii Internet (ISP)), printre altele, de un VPN.

MediaStreamer nu este o aplicație ca atare. Pentru ao utiliza, spuneți dispozitivului dvs. să utilizeze serverele DNS ale ExpressVPN în loc de ISP-ul dvs. Apoi servește în mod esențial ca proxy, permițându-vă să accesați conținut geo-blocat. Este o caracteristică deosebit de utilă dacă doriți să accesați cataloagele Netflix din alte țări pe platforme fără o aplicație autohtonă ExpressVPN, cum ar fi PlayStation, Xbox sau unele televizoare inteligente.

MediaStreamer a funcționat bine când l-am testat, dar vă permite doar să deblocați site-urile web din SUA. Acest lucru s-ar putea schimba în viitor, în cazul în care serverele specifice fiecărei țări ar fi adăugate, dar, deoarece schimbarea locației ar necesita modificarea manuală a setărilor DNS preferate ale dispozitivului dvs., utilizarea aplicației ar fi de preferat, presupunând că este disponibilă pentru dispozitivul dvs..

Nu pot debloca Netflix doar cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite nu sunt atât de bune pe cât sună. De fapt, acestea sunt adesea destul de groaznice, mai ales dacă încercați să deblocați și să difuzați Netflix din străinătate. Aceste servicii au rețele foarte limitate, dar mai mulți utilizatori decât omologii lor premium. Acest lucru duce la redarea rapidă și la perioade foarte lungi de tamponare, ceea ce ar fi destul de rău. Când considerați că majoritatea VPN-urilor gratuite au capacități lunare de date și nu pot debloca Netflix, devine clar că nu sunt la dispoziția sarcinii.

Acești furnizori de servicii, ca orice întreprinderi, sunt concepute pentru a câștiga bani. Există mai multe modalități prin care pot face acest lucru: vânzarea spațiului publicitar, încărcarea banilor pentru viteze crescute sau mai îngrijorător, vânzarea detaliilor privind obiceiurile dvs. de navigare către terți. VPN-urile ar trebui să vă ofere controlul asupra propriilor dvs. informații personale, dar apelând la tactici de afaceri umbroase, serviciile gratuite vă scot această problemă din mâinile dvs..

În cele din urmă, chiar găsirea unui serviciu gratuit legitim este dificilă. Cercetări recente arată că Magazinul Google Play găzduiește zeci de aplicații care poartă malware care pretind că sunt VPN-uri gratuite. Presupunând că instalați o aplicație fără virus, nu există nicio garanție că criptează traficul dvs. și că există o șansă mare să scurgă informații personale prin DNS și IPv6. Chiar și furnizorii cunoscuți au fost prinși abuzând de încrederea utilizatorilor lor în trecut, așa că plătește să fie prudent. Pentru a rămâne în siguranță online, vă recomandăm să utilizați un VPN de renume care pune pe primul loc confidențialitatea clienților săi.

Netflix prin întrebări frecvente VPN

Cum deblochează Netflix cu ExpressVPN

Pot să mă înscriu la Netflix din străinătate?

Dacă nu aveți deja un cont Netflix, obținerea unuia este destul de simplă. Serviciul este disponibil în peste 100 de țări și chiar dacă locuiți într-un loc în care nu este, există o soluție.

Netflix le permite utilizatorilor să plătească abonamentul cu carduri cadou. Acestea sunt disponibile spre vânzare prin numeroase piețe online, dar este important să vă faceți diligența cuvenită pe site și politica de rambursare înainte de a cumpăra ceva. Vânzătorii de pe piețele mai puțin savuroase vă pot oferi un cod care nu funcționează sau a fost deja răscumpărat.

De ce am arătat o eroare când încerc să joc ceva?

Dacă conținutul de pe Netflix nu se încarcă sau vedeți o eroare spunând ceva de genul „Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou”, Problema este probabil VPN-ul dvs..

Netflix a investit timp și efort semnificativ în prevenirea utilizatorilor VPN de accesarea conținutului său. Ca rezultat, multe servicii nu mai pot debloca Netflix.

Putem confirma că ExpressVPN funcționează în momentul scrierii și chiar și atunci când restricțiile Netflix sunt actualizate, acest VPN găsește de obicei o soluție de rezolvare la scurt timp. În cazul în care o actualizare Netflix cauzează probleme care durează mai mult pentru rezolvare, asistența pentru clienți ExpressVPN vă va putea orienta către un server care încă funcționează..

Va reduce VPN viteza rețelei mele?

Fiecare VPN reduce viteza de conectare într-un anumit grad, dar unele au un impact mai mare decât altele. În plus, viteza dvs. este afectată de mai mulți factori diferiți, inclusiv distanța de serverul ales, protocolul pe care îl utilizați și încărcarea curentă a serverului. Ca atare, vitezele dvs. pot fluctua sălbatic de la o zi la alta.

Netflix necesită o viteză minimă de 0,5 Mbps, dar recomandă cel puțin 3 Mbps pentru streamingul de conținut SD. Aceasta crește la 5 Mbps pentru a urmări în HD, și 25 Mbps pentru 4K. În general, dacă ISP vă oferă viteze de aproximativ 8 Mbps, ar trebui să puteți urmări majoritatea conținutului Netflix când sunteți conectat la un VPN fără probleme.

Ceea ce arată Netflix specific regiunii pot urmări cu ExpressVPN?

Cu ExpressVPN veți putea transmite unele dintre cele mai populare titluri Netflix în străinătate, inclusiv:

 1. Străin Lucrurile
 2. Oglinda neagra
 3. 13 Motive de ce
 4. Breaking Bad
 5. Parcuri si locuri pentru odihna
 6. Daredevil
 7. Portocaliu este Noul Negru
 8. Zombie
 9. poveste de groaza americana
 10. Aventurile răcoroase ale Sabrinei

Imagine realizată de freestocks.org pe Unsplash

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector