TVAddons.ag jos: acestea sunt cele mai bune alternative Fusion și Indigo

tvaddons_logo
Deși TVAddons este acum în rezervă cu un nou site web, serviciile sale de completare sunt încă un pic zguduitoare. Acest lucru a lăsat mulți utilizatori de suplimente să se învârtă și să caute un înlocuitor care poate fi lucrat.

Există mai multe alte depozite care există, în egală măsură, care adăpostesc mulți dintre utilizatorii de add-on-uri pentru apeluri. Aceste surse alternative includ multe care oferă un amestec de streaming gratuit și legitim, cu amestecul obișnuit de suplimente mai puțin de încredere disponibile.

Este important ca utilizatorii Kodi să încerce să se îndepărteze de suplimentele care joacă gazdă către fluxuri neoficiale.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

În plus, ca urmare a recentelor agitări de adăugare și de depozitare, păstrăm acum o listă de funcționare a suplimentelor și a depozitelor Kodi, precum și a statutului lor de lucru sau care nu funcționează. Faceți clic aici pentru a vedea lista noastră completă de suplimente și depozite Kodi funcționale.

Mai jos, veți găsi cele mai bune depozite de suplimente Kodi care adăpostesc cele mai multe suplimente legale și gratuite pe care le căutați.

Cum să utilizați suplimentele Kodi în siguranță

De asemenea, am dori să subliniem importanța utilizării unei rețele private virtuale (VPN) de fiecare dată când utilizați Kodi. Există trei motive solide pentru care doriți să apelați la unul singur pentru streaming Kodi: confidențialitate, monitorizare ISP și blocarea conținutului geografic.

Mulți furnizori de servicii de internet nu le place utilizatorilor lor să transmită video – o VPN îi împiedică să detecteze acest lucru și să limiteze viteza rețelei. Așa cum este cazul multor furnizori de servicii Internet, nu există nicio persoană care să stea și să urmărească traficul de date – este totul computerizat. Codul respectiv nu poate determina care este traficul dvs. de date dacă este anonimizat printr-o VPN, ceea ce face dificil pentru ISP-ul dvs. să vă accelereze viteza din cauza streamingului video.

  Qubes, Whonix sau Tails: ce distro Linux ar trebui să folosești pentru a rămâne anonim?

În plus, mulți furnizori de conținut vor încerca să blocheze utilizatorii în afara anumitor zone. Puteți transmite conținut excelent prin intermediul suplimentelor Kodi, dar unele suplimente pot accesa conținut blocat geografic. Un VPN vă va permite să vă conectați la un server din țara în care este transmis fluxul de conținut, oferindu-vă un acces rapid și ușor.

În cele din urmă, suplimentele Kodi sunt minunate, dar uneori nesigure. Chiar și suplimentele oficiale din surse oficiale pot fi deturnate și folosite pentru a spiona utilizatorii Kodi prin atacuri man-in-the-middle. Hackerii pot vedea apoi ceea ce faci, să-ți fure datele și chiar să-ți acceseze discul dur uneori. Criptarea conexiunii prin intermediul unui VPN vă ajută să vă împiedicați să vă vadă datele pe măsură ce trec prin Kodi.

Pentru a ajuta la securizarea tuturor acestor zone, mulți utilizatori Kodi apelează la IPVanish. Serviciul are o reputație puternică în rândul comunității pentru ascunderea utilizatorilor de practicile ISP neloiale, obținerea blocurilor de conținut din trecut și protejarea datelor utilizatorilor atunci când transmit prin Kodi.

Reducere exclusivă pentru cititor:
 Economisiți 60% pentru un plan anual IPVanish aici sau 25% pentru oferta lunară.

Repozitorul oficial pentru suplimente Kodi

TVAddons.ag jos: acestea sunt cele mai bune alternative Fusion și Indigo

Cei care doresc să găsească conținut gratuit și legal nu ar trebui să se uite mai departe decât depozitul oficial suplimentar Kodi. Repoziția oficială suplimentară este singura care este inclusă cu o nouă instalare a lui Kodi, deși niciunul dintre aceste componente nu este instalat automat. Utilizatorii trebuie să parcurgă și să găsească suplimente pentru instalare și testare.

Ceea ce mulți utilizatori s-ar putea să nu realizeze, este însă că există un număr mare de suplimente de primă calitate, disponibile doar prin intermediul depozitului oficial. Aceasta include suplimentele bine dezvoltate pentru Funimation și Crunchyroll, precum și suplimente care trag conținut disponibil legal din alte surse. Opțiunile excelente aici includ, de asemenea, suplimente pentru Fox Sports Go, BBC iPlayer (rezidenți din Marea Britanie doar cu licență TV), MLB.tv, PBS Kids și multe altele. Există peste 350 de suplimente pentru a încerca în depozitul oficial.

  Cum să rămâi complet anonim și ascuns online

SuperRepo

superrepo_screencap

SuperRepo este unul dintre cele mai mari depozite de acolo. Dispune de sute de suplimente video, o bună selecție de muzică și chiar skin-uri pentru Kodi în sine. În mod util, separă colecția de suplimente terțe de cele SuperRepo oficiale, astfel încât să puteți spune cu ușurință care au asistență permanentă. Puteți vedea întotdeauna fiecare supliment de un anumit tip dacă doriți, dar există atât de multe, încât poate fi greu de spus care merită să obțineți.

Utilizatorii vor găsi câteva opțiuni populare, gratuite și legale în SuperRepo, inclusiv FilmOn, care oferă opțiuni de streaming legal, precum și suplimentul USTVNow și mai multe suplimente YouTube. Există însă o serie de suplimente legate de piraterie, astfel încât utilizatorii care încearcă diferite suplimente care caută conținut legal și gratuit vor trebui să fie atenți atunci când testează opțiunile de streaming potențiale..

Nu recomandăm utilizarea SuperRepo pentru a accesa suplimente neoficiale. În SuperRepo puteți găsi multe suplimente utile pentru prima parte și legale.

Puteți descărca depozitul SuperRepo din http://srp.nu

Vrăjitorul Ares

ares_screencap

Ares are o ofertă mult mai limitată decât SuperRepo, dar există încă o cantitate bună de conținut. Conținutul video este grupat în mai multe suplimente diferite în funcție de gen și va trebui să instalați suplimentul Ares Indexer pentru a căuta un anumit titlu – este mai mult pentru acele perioade în care nu sunteți sigur ce doriți să urmăriți. . Pe partea de plus, are totul, de la Kung Fu până la bucătărie, așa că ar trebui să poți găsi ceva care îți place.

Ares are o mulțime de suplimente auto-marca, dar include și câteva opțiuni legale interesante, cum ar fi un addon special conceput pentru streamingul de jucători YouTube și un supliment pentru ajutor și asistență pentru Autism.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Panama în 2024

Unele suplimente oficiale și legale sunt disponibile în Ares. in orice caz, nu recomandăm majoritatea terț suplimente în Ares Wizard. Utilizatorii ar trebui să utilizeze prudență și să cerceteze orice supliment înainte de a descărca.

Depozitul Expert Ares poate fi descărcat din http://repo.ares-project.com/magic

Noobs and Nerds

nan_screencap

Acest depozit este axat în principal pe filme și desene animate, ceea ce îl face o alegere fantastică dacă ai nevoie de o modalitate de a-ți ocupa copiii. Are doar o serie de adaosuri audio și de programe, așa că dacă este ceea ce urmăriți, veți fi mai bine servit de SuperRepo, dar suplimentele pe care le include acoperă o gamă destul de largă de genuri de film și perioade de timp..

Acest repo include popularul add-on Metalliq, care îi ajută pe utilizatorii Kodi să își organizeze mai bine conținutul și listele de urmărire, precum și un addon care transmite direct conținutul disponibil de pe site-ul Buzz Funny Videos..

Depozitul Noobs and Nerds poate fi descărcat din http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/

Actuala întrerupere a TvAddons.ag nu este sfârșitul lumii. Există încă o mulțime de depozite care vă pot ajuta să vă zgâriați mâncărurile în flux, este nevoie doar de un pic de vânătoare pentru a le găsi. Sperăm că TvAddons efectuează doar actualizări sau întreținere, dar chiar dacă nu se întorc, depunerile de mai sus ar trebui să vă țină ocupat destul de mult timp. Dacă cunoașteți un depozit de bijuterii ascuns, lăsați un comentariu mai jos și anunțați lumea!

Vezi și: Cele mai bune suplimente Kodi pentru filme.

About the author

Comments

  1. e de repo-ul oficial pentru suplimente Kodi. Acesta este un loc sigur și de încredere pentru a găsi suplimente legale și gratuite. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor suplimente mai avansate, există și alte depozite disponibile. SuperRepo este unul dintre cele mai populare depozite, oferind o gamă largă de suplimente. Vrăjitorul Ares este un alt depozit popular, cu o mulțime de suplimente utile. Noobs and Nerds este un alt depozit care merită încercat. În orice caz, este important să utilizați suplimente în mod responsabil și să vă protejați confidențialitatea prin utilizarea unei VPN. IPVanish este un furnizor de VPN de încredere, care poate ajuta la protejarea datelor dvs. și la evitarea limitărilor de viteză ale ISP-ului. În cele din urmă, este important să respectați legile privind drepturile de autor și să evitați suplimentele care joacă gazdă către fluxuri neoficiale.

  2. tilizeze de suplimentele Kodi care joacă gazdă către fluxuri neoficiale. Este important să respectăm drepturile de autor și să evităm transmiterea ilegală prin Kodi. Există multe surse alternative care oferă un amestec de streaming gratuit și legitim, cu amestecul obișnuit de suplimente mai puțin de încredere disponibile. Pentru a utiliza suplimentele Kodi în siguranță, este recomandat să apelați la o rețea privată virtuală (VPN) pentru a vă proteja confidențialitatea și a evita monitorizarea ISP-ului și blocarea conținutului geografic. IPVanish este un serviciu de VPN de încredere care poate ajuta la securizarea conexiunii și protejarea datelor utilizatorilor. Este important să fim responsabili și să respectăm legile și drepturile de autor atunci când utilizăm Kodi sau orice altă platformă de streaming online.

  3. utilizeze suplimente Kodi care joacă gazdă către fluxuri neoficiale. Este important să respectăm drepturile de autor și să evităm transmiterea ilegală prin Kodi. Există mai multe depozite alternative care adăpostesc suplimente legale și gratuite, cum ar fi SuperRepo, Vrăjitorul Ares și Noobs and Nerds. În plus, este recomandat să utilizăm o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ne proteja confidențialitatea și a evita monitorizarea ISP-ului și blocarea conținutului geografic. IPVanish este un serviciu VPN de încredere care poate ajuta la securizarea conexiunii și protejarea datelor utilizatorilor.

Comments are closed.