5 най-добри VPN за гледане на TLC (извън САЩ)

Искате ли да гледате безплатно TLC? В тази публикация ще обясним как можете да предавате онлайн и по заявка TLC показва онлайн, дори ако сте в чужбина. Ще обсъдим какъв тип съдържание предлага TLC, ще покажем как можете да заобиколите регионалните ограничения с помощта на виртуална частна мрежа (VPN) и ще препоръчаме някои от най-добрите VPN за TLC. 

Най-добрите VPN за TLC

Подобно на повечето стрийминг услуги, TLC поставя регионални ограничения върху съдържанието си. Това означава, че можете да гледате предавания само ако сте на правилното място, което в случая е САЩ. Опитът за поточно предаване на TLC отвсякъде причинява появата на следната грешка “Съжаляваме. Този сайт не е наличен във вашия регион.„Това означава, че ако обикновено живеете в САЩ, но отидете в чужбина на почивка, няма да имате достъп до TLC или някои от другите ви обичайни услуги. За щастие, има решение.

Когато посещавате геоблокиран сайт или услуга, той проверява вашия IP адрес, за да види в коя страна се намирате. Когато се свържете с подходящ VPN сървър обаче, получавате нов IP адрес, специфичен за региона. В резултат на това ще изглеждате като че ли наистина се намирате в нужната държава и ще можете да използвате сайта като нормално. Има още едно значително предимство при използването на VPN: те криптират вашия трафик, предотвратявайки наблюдението на вашите дейности от хакери, мрежови администратори или вашия доставчик на интернет услуги (ISP).

Как да предавате TLC в чужбина с VPN

Не се притеснявайте, ако никога преди не сте използвали VPN, това е доста просто. Просто следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате TLC от чужбина:

 1. Първо се регистрирайте при подходящ VPN доставчик (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера, като внимавате да получите подходящата версия за вашето устройство.
 3. Използвайте новите си идентификационни данни за акаунта, за да влезете в приложението.
 4. Свържете се с американски сървър.
 5. Посетете уебсайта на TLC и опитайте да заредите видео. Трябва да започне веднага, но ако не, опитайте да опресните страницата, да изчистите кеша на браузъра и да изтриете всички бисквитки.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩАНЕ VPN БЕЗПЛАТНО: Ако търсите само краткосрочно VPN покритие (например, ако пътувате в чужбина на почивка), няма нужда да плащате. Вместо това можете просто да използвате 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Въпреки че е необходимо предварително плащане, можете да се откажете по всяко време през този период, за да получите пълно възстановяване на сумата, без да задавате въпроси.

Как да изберем най-добрия VPN за TLC

Жизненоважно е да изберете правилния VPN за задачата. Това обаче може да бъде трудно, тъй като има стотици конкурентни доставчици, всички предлагащи различни неща. Някои поставят основен акцент върху скоростта, докато други могат да дадат приоритет на сигурността или размера на мрежата. За да намерим най-добрите VPN за поточно предаване на TLC, потърсихме услуги, които отговарят на критериите по-долу:

 • Предлага няколко американски сървъра за избор
 • Възможност за деблокиране на TLC и подобни поточни услуги от чужбина
 • Има мощно криптиране и осигурява няколко допълнителни функции за защита
 • Не регистрира информация, която може да се идентифицира лично, или в идеалния случай, не съхранява никакви дневници
 • Има приложения за всички най-популярни операционни системи
  Какво е прозрачен прокси? Как да открием и заобикаляме

По-долу ще намерите списък с най-добрите VPN мрежи за поточно предаване на TLC извън САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2024 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е в състояние да деблокира популярни платформи като Netflix, Amazon Prime Video, Hulu и TLC, така че това е добър избор за тези, които искат да стриймират, когато са в чужбина. Достатъчно бързо е да предавате HD видео на живо безупречно, и със сървърни клъстери в 20 американски града (и над 2000 сървъра в световен мащаб), няма какво да ви спре да гледате всичките си любими предавания от всяка точка на света.

Вашият трафик се пази от любопитни очи с 256-битово криптиране, IPv6 и DNS защита от теч, превключвател за убийство (във версиите за десктоп) и перфектна секретност напред. Без лична информация, която се съхранява, и възможност за плащане в биткойн, ExpressVPN ви позволява да разглеждате в почти пълна анонимност. Имате нужда от малко помощ? Не се притеснявайте: можете да достигнете до поддръжка чрез чат на живо, 24/7.

Тази VPN включва приложения за Android, iOS, Windows, MacOS и Linux. Въпреки че е необходима ръчна инсталация за рутери, потребителският фърмуер на ExpressVPN прави това бързо и лесно.

ЧЕТЕН ОТСТЪПКА: Изберете едногодишната сделка на ExpressVPN, за да получите три месеца безплатно и да спестите 49%.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е отличен VPN с общо предназначение, с повече от 5000 сървъра по целия свят (почти 1900 в САЩ) и дори някои, които са оптимизирани за анонимност, споделяне на файлове и DDoS защита. Оказва минимално въздействие върху скоростта на сърфиране и ви позволява да деблокирате услуги като TLC, Hulu, Netflix US и Sling TV от чужбина. С разрешени до шест едновременни връзки можете да използвате NordVPN за защита на всички най-често използвани устройства.

Този VPN е специализиран в областта на сигурността. 256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, но това не е всичко: използва персонализируем, специфичен за приложение превключвател и защита от течове на WebRTC, IPv6 и DNS, за да се гарантира, че лична информация не се разкрива по невнимание при сърфиране. Можете дори да изберете автоматично да блокирате реклами и злонамерен софтуер, да използвате два VPN наведнъж или да получите достъп до Tor с VPN. NordVPN изобщо не съхранява регистрации на връзка или активност, което означава, че не може да се използва за проследяване на вашите дейности към вас.  

Тази услуга се предлага с приложения за MacOS, Windows, iOS, Linux и Android. Може да се инсталира ръчно на поддържаните мрежови рутери.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН: Спестете 75% и намалете цената до едва 2,99 долара на месец, като се регистрирате за тригодишния план на NordVPN.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Тази VPN услуга е проектирана да бъде лесно достъпна за неекспертни потребители. Въпреки че можете да изберете ръчно един от неговите 3 000+ сървъра, има и опция за избор на задача (като деблокиране на поточно предаване, безопасно сърфиране или споделяне на файлове анонимно) и задаване на подходящ сървър. Като тази услуга предлага висока скорост и деблокиране с едно щракване за различни популярни сайтове за стрийминг (TLC не е в списъка, но може да се деблокира), той е много полезен за пътуващите в чужбина.

  Най-добрите VPN за Саудитска Арабия през 2024 г.

Въпреки опростения си външен вид, CyberGhost всъщност има набор от функции за сигурност. Във всяка версия на софтуера има 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Тази услуга не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, и можете да платите в Bitcoin, за да увеличите още повече анонимността си. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 през чат на живо в случай, че се сблъскате с някакви проблеми.

CyberGhost има удобни за потребителя приложения за Windows, Android, iOS и MacOS устройства. Работи с Linux и поддържани безжични рутери, въпреки че е необходима ръчна конфигурация.

Опитайте това без риск: Намалете разходите с над 70% и получете допълнителни шест месеца безплатно с годишния абонамент на CyberGhost.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

Има много за харесване на услугата IPVanish. Той е много бърз и в момента има повече от 1100 сървъра по целия свят, като 520 са в САЩ, което само ви гарантира ниска латентна връзка. Освен това IPVanish може надеждно да деблокира услуги като TLC, YouTube TV и ESPN извън САЩ. Най-важното е, че този VPN позволява до десет едновременни връзки; това е особено щедро, като се има предвид, че повечето му съперници допускат само между три и шест.

Тази VPN услуга се предлага с повече функции за защита от повечето. Във всяка версия на софтуера са включени 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на DNS и IPv6. Можете също така да изберете редовно да променяте своя IP адрес, да обърквате трафика на OpenVPN и да блокирате целия LAN трафик, ако искате. IPVanish има строга политика за без регистрация, и приема биткойн за максимална анонимност. Поддръжката може да се свърже чрез чат на живо, 24/7.

IPVanish предлага леки приложения за Android, iOS, Windows, MacOS и Amazon Fire TV / Firestick. С малко ръчна конфигурация, той дори работи на Linux системи и избрани интернет рутери.

Спестете 60%: Нашите читатели могат да спестят 60% на IPVanish планове. Със 7-дневна гаранция за връщане на парите можете да изпробвате услугата без никакъв риск.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малко сървъри от някои подобни услуги (около 80 общо, с 10 в САЩ), но компенсира това, като осигурява много по-високи скорости. Разрешени са шест едновременни връзки, така че можете да защитите всичките си устройства с един акаунт. Освен това PrivateVPN ви позволява да получите достъп до платформи като Netflix US, BBC iPlayer, Hulu и TLC от чужбина.

Този VPN използва 256-битово криптиране и ключ за убийство, който незабавно спира прехвърлянето на данни, когато връзката ви се загуби, за да се гарантира, че сте защитени по всяко време. Той включва също DNS, WebRTC и IPv6 защита от теч, но по-важното е, PrivateVPN изобщо не регистрира информация, която може да се идентифицира лично. Можете да се свържете с поддръжката на клиенти 24/7 чрез чат на живо, но за разлика от повечето други VPN услуги, персоналът може да инсталира или конфигурира софтуера дистанционно за вас, ако се мъчите.

  5 най-добри VPN за PlayStation Vue: Предаване на живо отвсякъде

Тази услуга включва приложения за Windows, MacOS, Android и iOS устройства. Ръчната инсталация е необходима за базирани на Linux платформи и мрежови рутери.

ГОДИШНА Сделка: Регистрирайте се за годишния план на PrivateVPN, за да получите безплатно безплатно безплатно пет месеца и спестите повече от 70%.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

Мога ли да гледам TLC онлайн с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи може да изглеждат лесен начин да се защитите онлайн, но те всъщност идват с няколко значителни недостатъци. Първо, те често имат повече потребители, отколкото техните мрежи могат да поддържат, така че можете да очаквате бавна скорост на сърфиране, видео, което заеква често или буферира безкрайно, а вероятно дори и спорадично прекъсване на връзката с VPN. Това се предполага, че изобщо можете да получите достъп до съдържанието, тъй като безплатните VPN мрежи обикновено са първите, блокирани от основните стрийминг услуги.

Ако тези услуги не таксуват потребителите си предварително, как могат да си позволят да работят? Ще откриете, че почти винаги вмъкват реклами в сайтовете, които посещавате (често по много вреден начин), но някои отиват още повече. Съхранявайки проследяващи бисквитки на вашето устройство, безплатните VPN мрежи могат да събират ценни данни за това как използвате интернет. След като се натрупа достатъчно информация, полученият потребителски профил може да бъде продаден на трети страни без ваше знание.

И накрая, дори изборът на безплатен VPN може да бъде истински проблем. Изследванията показват, че платформи като Google Play Store са наводнени с приложения за пренасяне на зловреден софтуер, представящи се като безплатни VPN. Може би някои от на пръв поглед законни VPN са също толкова опасни, като 18% от анкетираните приложения не успяват да кодират потребителски данни и 84% са уязвими от течове на IPv6. За съжаление дори видяхме големи услуги да подвеждат потребителите си, като например, когато Hola продаваше честотна лента на потребителите, за да улесни ботнет.

Най-добрият начин да запазите личните си данни е да използвате надеждна VPN с ясна и ориентирана към клиента политика за поверителност.

Мога ли да гледам TLC безплатно онлайн?

Можете да гледате избрани епизоди на определени предавания при поискване безплатно, без да се изисква никакъв вид регистрация. Въпреки това, няма твърдо и бързо правило: някои предавания имат най-новия последен епизод, а други ви позволяват да гледате всеки втори епизод.

За да отключите цялото съдържание на TLC при поискване, както и неговия поток на живо, ще трябва да влезете с данни за вашия доставчик на кабели. Ако нямате кабелна телевизия, все още можете да гледате, стига да имате абонамент за PlayStation Vue. Те започват от $ 44,99 на месец и идват с петдневна безплатна пробна версия.

Какво мога да гледам на TLC?

TLC предлага широка гама от риалити телевизионни предавания и документални филми. По-долу сме изброили някои от най-популярните заглавия на услугата:

  1. Кой си мислиш че си?
  2. 90 дневен Fiance
  3. Кажете „Да“ на роклята
  4. Търговски пространства
  5. Неразказани истории на ER
  6. Майстор на торти
  7. Малките деца & диадеми
  8. Моята странна зависимост
  9. LA мастило
  10. Какво да не нося

About the author

Comments

 1. Не мога да гледам TLC в чужбина, но благодарение на тази публикация, научих как да използвам VPN, за да деблокирам регионалните ограничения и да гледам любимите си предавания. Препоръчаните VPN услуги, като ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish и ЧастенVPN, са много полезни и предлагат мощно криптиране и защита на личните данни. Благодаря за тези съвети и препоръки!

Comments are closed.