Как да получите гръцки IP адрес отвсякъде с VPN

Как да получите гръцки IP адрес

Виртуалната частна мрежа или VPN е най-добрият начин за достъп до блокирано от региона съдържание, като гръцки стрийминг платформи и гръцки услуги, като онлайн банкиране.

Когато се свържете със сървър в Гърция чрез VPN, ще получите гръцки IP адрес. Интернет трафикът на вашето устройство се изпраща през криптиран тунел до въпросния VPN сървър. Освен че ви позволяват да деблокирате гео ограничени уебсайтове и услуги, VPN мрежите ви предоставят по-голяма поверителност и анонимност онлайн.

Как да получите гръцки IP адрес

Не искате да четете цялата статия, за да получите гръцки IP адрес? По-долу ще намерите бързо и лесно стъпка по стъпка ръководство, което ще ви спести известно време.

Ето как да получите гръцки IP адрес отвсякъде:

 1. Регистрирайте се с VPN, който предлага сървъри в Гърция. Особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение за вашето устройство. Повечето от разгледаните по-долу VPN мрежи също предлагат разширения за браузър за Chrome и Firefox.
 3. Отворете приложението VPN (или разширение за браузър) и се свържете със сървър в Гърция. Това ще ви предостави гръцки IP адрес и ще подмами услугите, затворени в региона, да мислят, че сте в Гърция.
 4. Изчистете кеша и „бисквитките“ на браузъра си. Това гарантира на уебсайтовете да забравят истинския си IP адрес и местоположение, като приемат гръцкия IP адрес, предоставен от VPN.
 5. Опитайте да използвате предварително недостъпна гръцка услуга; сега трябва да се деблокира. Ако не, опитайте друг сървър, в случай че този, който използвате, е в черен списък. Освен това, свържете се с поддръжката на вашия VPN за допълнителна помощ.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН VPN: Искате ли да изпробвате платен VPN без абсолютно никакъв риск? Опитайте ExpressVPN, който предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Докато се изисква авансово плащане, можете да се откажете по всяко време през 30-дневния период и да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси.

По-долу ще разгледаме всеки от препоръчаните VPN. Ако нямате време да прочетете отзивите, ето кратко резюме на най-добрите VPN за получаване на гръцки IP адрес:

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за получаване на гръцки IP адрес. Бързо, надеждно и много сигурно. Отлични приложения и разширения на браузъра. Деблокира ANT1, Star и др.
 2. NordVPN: VPN с най-добра стойност 5 500 сървъра в 59 страни, включително Гърция. Използвайте го, за да гледате телевизия Алфа и Скай в чужбина. Включва 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация.
 3. CyberGhost: VPN без регистрация с 24 сървъра в Гърция. 5 600 сървъра в 90 страни. Бързи скорости за стрийминг и торент. Свържете едновременно седем устройства.
 4. IPVanish: До 10 едновременни връзки. Сървъри в десетки страни, включително Гърция. Бързо и лесно за използване и защитено с криптиране. 24/7 поддръжка.
 5. PrivateVPN: Високоскоростни сървъри в Гърция. Удобни за потребителя настолни и мобилни приложения, както и поддръжка за чат на живо. Защитава поверителността ви с криптиране и политика без регистрация.
 6. Surfshark: Гледайте Alpha и ANT1 извън Гърция. Неограничени едновременни връзки. Отзивчиви приложения и 24/7 поддръжка. Услуга без регистрация с криптиране.

В Гърция има много VPN, предлагащи сървъри. Ние стеснихме опциите, като избрахме само VPN, които отговарят на следните критерии:

 • Бързи сървъри в Гърция за сърфиране, стрийминг и торент
 • Възможност за деблокиране на популярни телевизионни канали, включително Alpha и ANT1
 • Мрежа от сървъри в десетки страни по света
 • Високо ниво на сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Приятели за начинаещи за настолни и мобилни платформи
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл, за предпочитане 24/7

Най-добрите VPN за получаване на гръцки IP адрес

Ето нашия списък с най-добрите VPN за получаване на гръцки IP адрес отвсякъде:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN се откроява с наличието на разширена мрежа от сървъри в 94 държави, включително Гърция. Въпреки че има над 3000 сървъра за избор, това е качеството, което прави ExpressVPN най-добрият VPN за Гърция. Скоростите на сървъра са толкова бързи, колкото и последователни. Това прави лесно да предавате любимите си телевизионни предавания с 1080p HD без забележимо забавяне или буфериране. Нещо повече, един абонамент за ExpressVPN ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно.

Потребителската поддръжка на VPN е най-доброто от всяка VPN. Той е достъпен 24/7 чрез чат на живо, както и по имейл, което ви позволява бързо да получите помощ при всеки проблем. Освен това ExpressVPN има много лесни за използване приложения и разширения на браузъра, което го прави идеален избор за начинаещи потребители. Това е високо сигурен VPN, който използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Не на последно място, ExpressVPN не пази идентификационни регистрационни файлове на своите потребители.

  6 най-добри VPN за гледане на NBC Sports Gold извън САЩ

Можете да използвате ExpressVPN чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Linux. Има и персонализиран фърмуер за рутери и разширения на браузъра за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 страни, включително Гърция
 • Бързи скорости за поточно предаване на ANT1, Skai TV и други
 • Отлична поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо
 • Приложения за начинаещи и разширения за браузър
 • Защитено с криптиране и не поддържа идентифициране на дневниците на потребителите
 • Позволява до пет едновременни връзки

Недостатъци:

 • По-скъпи от другите VPN в този списък

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ГЪРЦИЯ: ExpressVPN е нашата топ препоръка. Това е бърза и надеждна услуга със сървъри в 94 държави, включително Гърция. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и ви позволява да деблокирате всичко от Netflix до ANT1. Можете да опитате ExpressVPN безрисково благодарение на 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN заслужава да се обмисли благодарение на големия размер на мрежата му. Общо той има над 5500 сървъра в 59 страни, включително Гърция. Нещо повече, този VPN предлага неограничена честотна лента, както и сървъри, оптимизирани за споделяне на P2P. NordVPN има много силна деблокираща способност, работи добре със Skai TV и Star. Можете да използвате NordVPN, за да защитите до шест от вашите устройства едновременно.

Сигурността е една от най-силните страни на NordVPN. Освен 256-битово AES криптиране, той осигурява вашия трафик с помощта на ключ за защита и защита срещу течове на DNS и IPv6. Можете също да намерите различните специализирани сървъри, които представляват интерес, като Double VPN и Onion Over VPN сървърите предлагат допълнителен слой на поверителност. Тази услуга следва стриктна политика за без регистрация. Всъщност NordVPN е със седалище в Панама – държава, която няма задължителни закони за запазване на данни.

Регистрирането с NordVPN ви дава достъп до приложенията за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. За използване с рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Повече от 5500 сървъра в 59 държави, включително Гърция
 • Деблокира харесванията на Алфа и Стар
 • Позволява ви да свързвате шест устройства едновременно
 • Много силна сигурност благодарение на политика без регистрация и криптиране
 • Специални сървъри, включително тези за P2P споделяне на файлове

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN ЗА ГЪРЦИЯ: NordVPN има 11 сървъра в Гърция за гледане на Alpha и Star в чужбина. 5 500 сървъра по целия свят. До шест едновременни връзки и 24/7 поддръжка за чат на живо. Силна сигурност с криптиране и строга политика без регистрация. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага 24 сървъра в Гърция – много повече от повечето VPN мрежи на пазара. Това улеснява получаването на гръцки IP адрес за отблокиране на уебсайтове със заключени региони и стрийминг услуги, както и популярни телевизионни канали като Alpha. Ако трябва да се свържете със сървър в друга държава, CyberGhost ви покри. Той предлага около 5600 сървъра в 90 страни. Още по-добре, тази услуга е известна с това, че предлага много бърза скорост; перфектен за непрекъснато стрийминг и потоци.

Свързването към сървър с CyberGhost е много просто благодарение на неговите удобни за потребителя приложения и разширения на браузъра. Въпреки това, 24/7 поддръжка за чат на живо се предлага, ако имате нужда. Също така си струва да знаете, че можете да се насладите на до седем едновременни връзки с CyberGhost. Що се отнася до сигурността, този VPN е един от най-добрите. 256-битово AES криптиране, автоматичен превключвател за защита и DNS и IPv6 защита от теч са включени. Също толкова важно, CyberGhost има строга политика за без регистрация, което ви позволява да останете анонимни онлайн.

Можете да получите гръцки IP адрес чрез приложенията на CyberGhost за Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick и Android TV. Разширенията на браузъра могат да бъдат изтеглени за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна конфигурация.

  Най-добрите VPN за DAZN, така че можете да го гледате навсякъде

Професионалисти:

 • 24 сървъра в Гърция и повече от 5600 в 90 страни
 • Много бързи сървъри за стрийминг и торент
 • Позволява ви да гледате гръцка телевизия, включително Alpha и ANT1
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • Стриктната политика без регистрация защитава вашата поверителност

Недостатъци:

 • Някои други поточни сайтове не могат да се деблокират

Нашият резултат:

4 извън 5

24 СЪРВЪРИ В ГЪРЦИЯ: CyberGhost предлага 24 сървъра в Гърция, което улеснява получаването на гръцки IP адрес за гледане на Skai TV. Над 5600 сървъра в световен мащаб. Използвайте го, за да защитите до седем устройства едновременно. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка за чат на живо. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има няколко сървъра в Атина, Гърция и над 1300 повече в други 59 страни по света. Скоростта на сървъра е добра, което ви позволява безпроблемно да разглеждате и предавате гръцки телевизионни канали като ANT1 и Star. Всъщност IPVanish предлага неограничена ширина на честотната лента, никога не спирайте връзката ви. Една от най-добрите характеристики е, че можете да свържете до 10 устройства едновременно чрез един акаунт.

Този VPN е особено бърз и лесен за използване, предлагайки функция „QuickConnect“, която идентифицира най-добрия наличен сървър въз основа на вашето местоположение. 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо също се предлага, ако имате някакви проблеми. IPVanish е базиран в САЩ VPN, който защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране. Другите функции за защита включват защита от течове на DNS и превключвател за убийство. IPVanish заявява, че не поддържа никакви регистрационни файлове за връзка или активност.

Свържете се със сървъри в Гърция чрез приложенията IPVanish за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. За употреба с рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Добри скорости за поточно предаване ANT1, Star и др
 • Свържете до 10 устройства едновременно
 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Приложенията са бързи и лесни за използване
 • Изобилие от функции за защита като криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Няма възможност за плащане в биткойн
 • Не предлага разширения за браузър

Нашият резултат:

4 извън 5

10 СИМУЛТАННИ ВРЪЗКИ: IPVanish предлага добри скорости за поточно предаване на Alpha, както и торент. Позволява ви да свързвате 10 устройства едновременно. Лесни за използване приложения и 24/7 поддръжка за чат на живо. Сигурно обслужване благодарение на криптирането и политиката без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е много бърз VPN със сървъри в 60 страни, включително в Атина, Гърция. Предлаганата неограничена честотна лента означава, че можете да стриймвате без забавяне или буфериране. PrivateVPN работи добре с гръцка телевизия като Alpha, но също така без проблеми блокира големи услуги като Netflix. Тъй като тази VPN ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно, ще можете да предавате гръцка телевизия както у дома, така и в движение.

Ако за първи път използвате VPN, ще оцените простото оформление на настолните и мобилните приложения на PrivateVPN. PrivateVPN не спестява функции за защита или: включва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS, превключвател за убийства и политика без регистрация. Има дори опция за плащане в биткойн, ако искате да се насладите на друг слой анонимност. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да достигнете до поддръжка на клиенти чрез чат на живо 22 часа на ден. Още по-добре е също да се предлага дистанционна помощ и инсталация, което улеснява стартирането и получаването на гръцки IP адрес.

Приложенията PrivateVPN могат да се изтеглят за Windows, Mac, Android и iOS, докато е необходима ръчна инсталация в случай на рутери.

Професионалисти:

 • Много бърз VPN за стрийминг на гръцка телевизия, както и на Netflix
 • До шест едновременни връзки
 • Удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства
 • Защита на вашите данни чрез криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Малка мрежа от само 100 сървъра
 • Поддръжката на чат на живо не е достъпна 24/7

Нашият резултат:

4.5 извън 5

BEGINNER-ПРИЯТЕЛЕН VPN: PrivateVPN е удобен за начинаещи благодарение на лесните за използване настолни и мобилни приложения. Има и поддръжка за чат на живо и помощ от разстояние. Сървъри в 60 страни, включително Гърция. Политика за без регистрация и приема плащане в Bitcoin. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  Как да инсталирате VPN на Amazon Fire Stick / Fire TV

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е по-нов VPN, чиято сървърна мрежа бързо се разраства, като включва над 1000 бързи сървъра в 61 държави. Освен че можете лесно да получите гръцки IP адрес, вие ще бъдете в състояние да се свържете със сървъри, оптимизирани за P2P дейности. Всъщност има дори „MultiHop“ сървъри, които ви позволяват да се свързвате през няколко държави едновременно за подобряване на поверителността в мрежата. Surfshark е отличен в деблокирането и работи с Alpha, ANT1 и Netflix.

Друга причина да изберете Surfshark е тази тя позволява неограничен брой едновременни връзки. Като такъв, можете дори да го споделите със семейството. Въпреки това има много други интересни функции, включително 24/7 поддръжка за чат на живо, автоматично блокиране на реклами и вграден скенер за злонамерен софтуер. Защитните функции на Surfshark включват 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Най-хубавото е, че Surfshark не води никакви дневници, така че дейностите ви да не могат да бъдат проследени до вас.

Възможно е да използвате Surfshark чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Има и опция за разширения на браузъра за Chrome и Firefox. Можете също да настроите Surfshark с рутер.

Професионалисти:

 • Страхотно при деблокиране на уебсайтове и услуги като Netflix и ANT1
 • Позволява ви да свързвате неограничен брой устройства едновременно
 • Високо защитена с двойни VPN сървъри и стриктна политика без регистрация
 • Поддръжката на чат на живо е достъпна 24 часа в денонощието

Недостатъци:

 • Понякога бавни скорости
 • По-малка мрежа от сървъри от повечето VPN в този списък

Нашият резултат:

4 извън 5

ПАКЕТИРАН С ХАРАКТЕРИСТИКИ: Surfshark ви позволява да се свържете със сървър в Гърция или в една от 60 други страни. Свържете неограничен брой устройства едновременно. Много функции, включително удобни за потребителя приложения, рекламен блокер и P2P-приятелски сървъри. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка – спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да получа IP адрес за Гърция?

Вашите опции може да са ограничени, когато става дума за намиране на безплатни VPN сървъри, които предлагат сървъри в Гърция. Освен това, тези, които предлагат гръцки IP адреси, вероятно ще бъдат претоварени с потребители, което води до бавна и непоследователна производителност. Въпреки че това ще бъде забележимо при сърфиране, това може да бъде особено смущаващо, когато се предава на живо. Ние също открихме това безплатните VPN обикновено са лоши при деблокиране на гео-ограничено съдържание.

Важно е да попитате как безплатен VPN прави парите си. В крайна сметка безплатен VPN все още е бизнес. В някои случаи може да откриете, че сте спам с реклами. Въпреки това са известни няколко безплатни VPN мрежи регистрирайте данните на потребителите (включително историята на сърфиране) и продавайте тази информация на трети страни. Съществува и риск избраният от вас безплатен VPN да зарази устройството ви със злонамерен софтуер.

Защо имам нужда от VPN за Гърция?

Поради проблемите с лицензирането някои стрийминг платформи имат различни библиотеки със съдържание за различни страни. Други услуги са достъпни само в Гърция, което означава, че ако напуснете страната във ваканция, няма да можете да продължите да гледате любимите си предавания. За щастие обаче VPN прави изключително лесно да се заобиколи този вид гео ограничение.

Докато Freedom House класира Гърция като свободна, потребителите в Гърция може да искат да използват VPN, за да се насладят на подобрена поверителност онлайн. Използването на качествен VPN може да защити от хакери и снайперисти. Освен това изборът на VPN с голяма мрежа от сървъри осигурява достъп до ограничено съдържание от десетки страни по целия свят, включително САЩ. По този начин е възможно да гледате харесванията на Netflix, Amazon Prime Video, Hulu и други от чужбина.

Как мога да гледам гръцка телевизия в чужбина с VPN?

Може да се изненадате да научите колко лесно е да използвате VPN за гледане на гръцка телевизия в чужбина. Всичко, което трябва да направите, е отворете своето VPN приложение или разширение за браузър и се свържете със сървър в Гърция. Това ще ви предостави гръцки IP адрес и ще ви позволи да деблокирате геоблокирано съдържание от харесвания на Alpha, ANT1, Skai TV и Star. Не забравяйте, че може да се наложи да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си, за да влязат в сила промените.

Законни ли са VPN в Гърция?

Да, законно е използването на VPN в Гърция. Ако обаче използвате VPN в чужбина, за да получите гръцки IP адрес, препоръчваме ви да разгледате нашето ръководство за законността на VPN по държави. По този начин можете да разберете дали има налагани от правителството ограничения във вашето местоположение.

Вижте също: Най-добрите VPN за Гърция

About the author

Comments

 1. обилни приложения за мобилни устройства и браузъри

  VPN е наистина най-добрият начин за достъп до блокирано от региона съдържание, като гръцки стрийминг платформи и гръцки услуги, като онлайн банкиране. Това е много полезно за хората, които пътуват често или живеят в чужбина, но искат да имат достъп до гръцки съдържание. VPN мрежите не само ви позволяват да деблокирате гео ограничени уебсайтове и услуги, но и ви предоставят по-голяма поверителност и анонимност онлайн. Също така, VPN мрежите ви предоставят гръцки IP адрес, когато се свържете със сървър в Гърция, което е много полезно за гледане на гръцка телевизия в чужбина.

  Съществуват много VPN мрежи, които предлагат сървъри в Гърция, но ние препоръчваме ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish, ЧастенVPN и Surfshark. Тези VPN мрежи отговарят на критериите за бързи сървъри в Гърция, възможност за деблокиране на популярни телевизионни канали, включително Alpha и ANT1, мрежа от сървъри в десетки страни по света, високо ниво на сигурност с криптиране и политика без регистрация, както и приятели за начинаещи за настолни и мобилни приложения за браузъри.

  В заключение, VPN мрежите са много полезни за хората, които искат да имат достъп до гръцки съдържание в чужбина. Те не само ви предоставят гръцки IP адрес, но и ви предоставят по-голяма поверителност и анонимност онлайн. Не забравяйте да изберете най-добрия VPN за вас, който отговаря на вашите нужди и изисквания.

Comments are closed.