Гледајте иКиии, ЛеТВ, Соху, ППТВ, Иоуку Тудоу, Баиду Видео & КК Видео изван Кине

баиду видео америцан тв

У Европи и САД-у, интернетским видеозаписима доминирају премиум претплатничке услуге као што су Нетфлик, Хулу и ХБО Нов. Али западна ТВ је такође популарна у Кини, где ти канали за стриминг не постоје. Кина има своје видео странице са лиценцираним садржајем, а већина је бесплатна за гледање.

Кинеске видео странице ослањају се на оглашавање, за разлику од плаћене претплате за приход и нуде онолико колико могу бесплатно како би стекле удио на тржишту у земљи у којој хиљаде људи први пут свакодневно добија приступ интернету. Њихов пословни модел значи тона бесплатног садржаја, како са запада тако и са истока.

Интернет видео фрагментиран је између неколико веб локација у Кини, а главни конкуренти су Иоуку Тудоу, иКиии, ЛеТВ, Соху, ППТВ, Баиду Видео и КК Видео. Свака је склопила партнерства са холивудским студијима и другим дистрибутерима западног садржаја.

Како гледати кинеске веб локације за стриминг видео записа

Све што вам је потребно да бисте приступили кинеским веб локацијама за стриминг видео садржаја је веб прегледач и ВПН. Можете или потражити ТВ емисију или филм на Баиду, најпопуларнијем претраживачу у Кини, или на самом веб сајту. Претраживање на енглеском језику може вратити резултате за оно што тражите, али претраживање на кинеском језику обично је боља опција.

  Kako deblokirati i gledati Sky Go u inozemstvo putem VPN-a

Да бисте пронашли кинеско име емисије или филма, откуцајте енглеско име у Баиду. Кинеско име се често приказује у резултатима претраге. Ако не, један од резултата претраживања треба бити страница типа Википедије (Доубан.цом или Баиду Баике) која садржи и енглески и кинески наслов. Кинески наслови су обично дуги од четири знака, дају или узимају знак. На пример, Наранџаста је нова црна на кинеском је 女子 监狱. Копирајте и залепите кинеске знакове у траку за претрагу на месту по вашем избору.

Можда ћете завршити са великим бројем кратких видео клипова и приколица, па филтрирајте или организујте до рунтиме ако можете. Дужи видеозаписи вероватније ће бити пуне епизоде ​​и филмови који се приказују у дужини. ТВ емисије су обично организоване у плеј листе читавих сезона.

иоуку видео плаиерГ. Робот на Иоукуу

Након што пронађете видео који желите, припремите се за рекламе. Западни блокатори огласа често не раде на кинеским огласима. Огласи ће се нагло појавити усред снимка.

Већина западног садржаја садржи оригиналне енглеске аудио и кинеске титлове. Међутим, вероватније је да ће се дечје емисије и филмови и анимеи назвати на кинеском.

Кориштење ВПН-а за деблокирање видеозаписа са ограниченом геолошком дозволом у Кини
иоуку екран са грешкама

баиду сеарцх наранџаста је нова црна

Ако примите поруку о грешци као што је ова приликом покушаја гледања видеа, садржај је вероватно географски ограничен на кориснике у Кини. У зависности од тога шта желите да гледате и из које земље гледате, можда ће вам требати ВПН. ВПН-ови вам омогућавају да свој саобраћај усмерите преко сервера на локацију по вашем избору, чинећи да на одредишно веб место изгледа као да сте у некој другој земљи.

  Kako se zaštititi od nevidljivog otiska prsta na pregledniku

Богатство ВПН-а које људи у Кини користе могу заобићи систем цензуре у земљи, познат као Велики фиревалл, за приступ блокираним апликацијама и веб локацијама. Али далеко мање реномираних ВПН услуга може се користити за улазак у Кину и брзине довољно брзе и довољно поуздане за стриминг.

ПуреВПН има сервере на копну. Пријавите се, преузмите и инсталирајте ВПН софтвер. Изаберите један од сервера у континенталној Кини (не Хонг Конгу или Тајвану) и повежите се на њега. Очистите колачиће, а затим поново учитајте видео. Сада бисте могли да гледате са омогућеном ВПН.

Упозорење: ПуреВПН тренутно нуди огроман попуст на двогодишњи план, постоји 7-дневна гаранција поврата новца, тако да можете испробати без ризика и добити поврат новца ако није за вас.

Која кинеска видео страница има емисију коју желим да гледам?

Неке ТВ емисије могу се наћи на више кинеских веб локација за стримовање видео записа, а друге су ексклузивне. Тражење нечега у Баиду-у је вероватно најлакша опција за проналажење онога што желите.

Ако више волите да прегледате, на сваком месту доле смо навели линкове до списка америчких и британских ТВ емисија и филмова:

Иоуку Тудоу

 • Америчке ТВ емисије
 • Амерички филмови
 • Британске ТВ емисије
 • Британски филмови

ЛеТВ

 • Америчке ТВ емисије
 • Амерички филмови
 • Британске ТВ емисије
 • Британски филмови

иКиии

 • Америчке ТВ емисије
 • Амерички филмови

Соху

 • Америчке ТВ емисије
 • Британске ТВ емисије
 • Амерички филмови
 • Британски филмови

ППТВ

 • Америчке ТВ емисије
 • Амерички филмови
 • Британске ТВ емисије

КК Видео

 • Америчке ТВ емисије
 • Британске ТВ емисије
 • Амерички филмови

Баиду Видео

 • Америчке ТВ емисије
 • Британске ТВ емисије
 • Амерички филмови
 • Британски филмови

About the author

Comments

 1. на претплату, али увек проверите да ли је коришћење ВПН-а законито у вашој земљи и у Кини пре него што се пријавите за услугу. У сваком случају, уживајте у гледању кинеских видео записа и откривању нових емисија и филмова!

 2. Кинески видео сајтови су постали веома популарни у Кини, где људи не могу да приступе западним видео сајтовима као што су Нетфлик, Хулу и ХБО Нов. Ови кинески видео сајтови нуде лиценцирани садржај и ослањају се на оглашавање за приход. Коришћење ВПН-а је неопходно за приступ видео садржају са ограниченом геолошком дозволом у Кини. Постоји много кинеских видео сајтова, укључујући Иоуку Тудоу, ЛеТВ, иКиии, Соху, ППТВ, Баиду Видео и КК Видео, који су склопили партнерства са холивудским студијима и другим дистрибутерима западног садржаја. Кинески наслови су обично дуги од четири знака, дају или узимају знак, а коришћење кинеског језика за претрагу је најбоља опција. Огласи се нагло појављују усред снимка, а западни блокатори огласа често не раде на кинеским огласима. Кинески видео сајтови су одличан начин да се упознаје кинеска култура и да се приступи лиценцираном садржају.

 3. Ovaj članak govori o popularnosti kineskih video stranica koje se oslanjaju na oglašavanje i nude besplatan sadržaj za gledanje. Kineske stranice imaju licencirani sadržaj i partnerstva s holivudskim studijima i drugim distributerima zapadnog sadržaja. Kako bi pristupili kineskim stranicama za streaming video sadržaja, potrebno je koristiti VPN i pretraživati na kineskom jeziku. Većina zapadnog sadržaja ima originalni engleski audio i kineske titlove. Korištenje VPN-a omogućava zaobilaženje cenzure u Kini i pristup blokiranim aplikacijama i web stranicama. PurеVPN je jedna od VPN usluga koja ima servere na kopnu Kine. Međutim, treba biti oprezan prilikom korištenja VPN-a u Kini, jer je to ilegalno i može dovesti do kazne.

Comments are closed.