Kako gledati ITV Hub besplatno u inozemstvu (izvan Velike Britanije)

Kako to gledati u inozemstvu

Ako pokušate pristupiti ITV čvorištu izvan Velike Britanije, vidjet ćete sljedeću pogrešku:

Uh! Izgleda da postoji problem. Osvježite stranicu ili potražite pomoć za ITV Hub.

To se događa zato što je služba provjerila vašu IP adresu i primijetila da ne dolazi iz Velike Britanije. Međutim, možete dobiti britansku IP adresu i zatajiti ITV Hub na omogućavanje gledanja jednostavnim spajanjem na britanski VPN poslužitelj.

VPN-ovi također poboljšavaju vašu privatnost na mreži kriptirajući vaš promet. To osigurava da svi koji nemaju ispravan ključ za dešifriranje (na primjer, vaš davatelj internetskih usluga ili poslodavac) ne mogu vidjeti što radite na mreži. Nisi ograničen ni na deblokiranju ITV Hub-a: većina VPN-a ima poslužitelje u desecima zemalja, što ti omogućava korištenje platformi zaključanih u regiji iz cijelog svijeta..

Kako gledati ITV Hub u inozemstvu s VPN-om

Lako je zaobići regionalna ograničenja s VPN-om. Slijedite korake u nastavku kako biste deblokirali i gledali ITV Hub s bilo kojeg mjesta na svijetu:

Da biste gledali ITV Hub u inozemstvu s VPN-om:

 1. Prije svega, stvorite ITV Hub račun. Ova je usluga potpuno besplatna za korištenje, iako će vam se tijekom registracije tražiti poštanski broj. To se ne koristi za pronalaženje vaše lokacije, a u stvari možete unijeti bilo koji britanski poštanski broj.
 2. Prijavite se za jedan od niže VPN-a (posebno preporučujemo ExpressVPN).
 3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju pri tome pazite da nabavite ispravnu verziju za svoj uređaj.
 4. Povežite se s bilo kojim engleskim poslužiteljem vašeg VPN-a.
 5. Pokušajte reproducirati videozapis na ITV čvorištu. Trebalo bi početi odmah, ali ako imate i dalje problema, možete riješiti većinu problema brisanjem kolačića i keširanja u pregledniku, a zatim osvježavanjem stranice.

Ako ste novi u VPN-ovima, možda se trudite odlučiti koja vam usluga odgovara. Preporučujemo odabir svestranog i dobro zaobljenog VPN-a kako biste, bez obzira što želite raditi na mreži, zaštićeni. Zbog toga smo odlučili preporučiti samo VPN koji ispunjavaju sve dolje navedene kriterije:

 • Može dosljedno deblokirati ITV Hub izvan Ujedinjenog Kraljevstva
 • Je dovoljno brz za gledanje HD videozapisa uživo
 • Učinkovito koristi šifriranje koje nije moguće ukloniti i uključuje dodatne sigurnosne mogućnosti
 • Ne bilježe podatke koji bi vas mogli prepoznati
 • Pruža aplikacije za najpopularnije operativne sustave i uređaje

Kasnije ćemo detaljnije obraditi sve najbolje VPN-ove za upotrebu ITV-a u inozemstvu, ali ako ste u žurbi, pronaći ćete kratki sažetak svakog u nastavku:

Najbolji VPN-ovi koji gledaju ITV Hub u inozemstvu

 1. ExpressVPN: Nudi velike brzine i pristup preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje. Snažno se zalaže za sigurnost, ne drži zapisnike i pouzdano može deblokirati ITV Hub u inozemstvu.
 2. CyberGhost: Brza i svestrana usluga koja upravo radi. Ima više od 5500 poslužitelja u 89+ zemalja, dobre mogućnosti deblokiranja, unaprijed konfigurirane sigurnosne postavke i pravila o zapisivanju.
 3. NordVPN: S više od 800 britanskih brzih poslužitelja, naprednim značajkama zaštite i privatnosti i snažnom deblokadom, NordVPN je idealan za gledanje ITV-a izvan Velike Britanije.
 4. IPVanish: Uključuje politiku nepojavljivanja, napredne sigurnosne značajke i brze poslužitelje u 60+ zemalja. Možete deblokirati nekoliko popularnih platformi uključujući ITV Hub u inozemstvu.
 5. PrivateVPN: Snažne mogućnosti deblokiranja, vrlo velike brzine i širok raspon sigurnosnih i privatnih zaštita čine PrivateVPN odličnim izborom za strujanje ITV-a izvan Velike Britanije.
 6. Surfshark: Ovaj VPN ima snažne sigurnosne opcije, politiku nulte evidencije, razumnu sposobnost deblokiranja i najbolje od svega, bez ograničenja veze, što vam omogućava da struji ITV bilo gdje.
 7. Štitnik žarišta Svestrani VPN prilagođen početnicima s više od 3.000 poslužitelja u 70+ zemalja. Ima jake sigurnosne značajke i mogućnost deblokiranja ITV Hub-a u inozemstvu.

Najbolji VPN-ovi za strujanje ITV Hub-a u inozemstvu

U nastavku ćemo detaljnije pregledati svaki od najboljih VPN-ova za ITV Hub:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2024unblokira itv hubProvjereno Jan 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux
  Najbolji VPN-ovi za Instagram kako bi dobili pristup tamo gdje je cenzuriran

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima preko 3.000 brzih poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Veliku Britaniju. S izvrsnom deblokiranom sposobnošću i neograničenom propusnošću, ova je usluga idealna za korištenje usluga poput ITV Hub, Netflix ili Eleven Sports izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Uz to, uz dopušteno do pet istodobnih veza, možete strujati na bilo kojem uređaju koji želite.

Ova VPN ne pravi kompromise kada je u pitanju sigurnost. Uključuje 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od protoka IPv6 i DNS i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sve prijenos podataka ako iznenada izgubite vezu. ExpressVPN ne bilježi nikakve osobne podatke ali možete besplatno platiti Bitcoin-om za dodatnu anonimnost. Uživo, podrška koja se temelji na chatu dostupna je 24 sata dnevno, u slučaju bilo kakvih problema.

ExpressVPN ima aplikacije za MacOS, Windows, Linux, iOS i Android. Tu je i prilagođeni softver rutera koji će vam olakšati zaštitu svih uređaja.

Pros:

 • Također izvrsno za deblokiranje Netflixa, Hulua i drugih popularnih web mjesta
 • Visoke brzine za preuzimanje i streaming videa
 • Najbolje u klasi sigurnost i privatnost
 • Dostupno je anonimno postavljanje i plaćanja

Cons:

 • Nema nekih naprednih značajki za napredne korisnike

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA ITV HUB: ExpressVPN je naš izbor broj 1 za korištenje ITV Hub-a u inozemstvu. Brz je, svjestan sigurnosti i može deblokirati brojne popularne streaming usluge. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da ga možete koristiti za strujanje ITV-a bez rizika.

Pogledajte naš puni ExpressVPN pregled.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda – dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghostdeblokira itv hubProvjeren siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je jednostavan, ali svestran VPN dizajniran za početnike. Nudi vrlo velike brzine, pristup 5.500+ poslužitelja u 89+ zemalja i mogućnost deblokiranja popularnih usluga poput ITV Hub-a izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Nadalje, dopušteno je do sedam istodobnih veza, tako da možete zaštititi sve uređaje jednim računom.

Nemojte se zavaravati svojim dizajnom prilagođenim korisnicima: CyberGhost uključuje obilje sigurnosnih značajki. Postoje 256-bitna enkripcija, automatska zaštita WiFi-a, prekidač za zaustavljanje (u svakoj verziji), zaštita od curenja DNS-a i IPv6, skeniranje zlonamjernog softvera i blokiranje oglasa. Što je najbolje od toga, sve su ove značajke omogućene prema zadanim postavkama. CyberGhost ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati, ali možete se prijaviti anonimno e-poštom za jednokratnu upotrebu ako želite. Podrška je dostupna putem live chat-a 24/7.

CyberGhost nudi aplikacije za Windows, Android, MacOS, Linux i iOS. Ova se usluga može ručno instalirati na nekim bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Sve sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama
 • Brzi poslužitelji optimizirani za strujanje
 • Vrlo dobar u deblokiranju web lokacija i sadržaja s ograničenom geološkom oznakom

Cons:

 • Manje je pogodno za korisnike napajanja

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI IZBOR PRORAČUNA: CyberGhost olakšava gledanje ITV-a u drugim zemljama. Ima 300 brzih britanskih poslužitelja, pouzdano deblokira ITV Hub i uključuje razne napredne sigurnosne značajke. CyberGhost uključuje 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte naš cjelokupni pregled CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNdeblokira itv hubProvjeren siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima preko 5000 poslužitelja u 60 zemalja, od kojih je oko 800 u Velikoj Britaniji. Jedna od najboljih stvari u vezi s ovom uslugom je ta što deblokira ne samo ITV Hub, već i tvrdoglave platforme poput Netflixa i BBC iPlayera. Nadalje, uz dopuštene pouzdano velike brzine i do šest veza, slobodno gledate što god želite na bilo kojem uređaju, bez punjenja i kašnjenja.

Ova se usluga može pohvaliti širokim rasponom sigurnosnih značajki, uključujući 256-bitnu enkripciju, zaštitu od DNS-a, IPv6 i WebRTC-a, propusnu sklopku za uklanjanje aplikacija, blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera. Postoje i specijalizirani poslužitelji za pristup Toru putem VPN-a ili korištenje VPN s višestrukim skokovima. NordVPN ima strogu politiku zapisivanja bez dnevnika. Ako vam je potrebna pomoć, možete kontaktirati korisničku podršku 24/7 putem chata uživo.

  Kako promijeniti regiju ili zemlju Apple TV-a s VPN-om

NordVPN aplikacije dostupne su za Linux, Windows, MacOS, Android i iOS. Međutim, za mrežne usmjerivače potrebna je ručna konfiguracija.

Pros:

 • Ogromna mreža brzih poslužitelja s malim kašnjenjem
 • Jednostavno deblokira širok raspon web lokacija s ograničenom geološkom oznakom
 • Omogućuje prilagođeno postavljanje sigurnosti
 • Politika bez zapisnika

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može biti neugodna za upotrebu i treba ju ažurirati

Naš rezultat:

4.5 od 5

JAKI SVE KRUG: NordVPN nudi velike brzine, politiku zapisivanja bez dnevnika, prilagodljive sigurnosne značajke i mogućnost gledanja ITV-a s bilo kojeg mjesta, po vrlo povoljnoj cijeni. Ova usluga dolazi čak i uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte naš detaljni pregled NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira itv hubProvjeren siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima preko 1300 servera u 60+ zemalja i oko 80 samo u Velikoj Britaniji. Dovoljno je brz za HD prijenos uživo i omogućuje gledanje ITV Hub-a s bilo kojeg mjesta na svijetu. IPVanish dopušta do 10 veza odjednom, što je posebno velikodušno s obzirom na to da mnogi njegovi rivali dopuštaju samo šest.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju, prekidač za uklanjanje i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 kako bi vaše aktivnosti uvijek bile privatne. Tu su i opcije da u potpunosti blokirate lokalni promet ili ispravite OpenVPN podatke, omogućujući vam upotrebu mreža koje obično blokiraju VPN veze. Možete se obratiti korisničkoj podršci IPVanish 24/7 putem chata uživo. Ova usluga nema nikakve zapisnike, što jamči vašu privatnost.

IPVanish nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS. Radi na platformama i internetskim usmjerivačima sa sustavom Linux, ali ih treba instalirati ručno.

Pros:

 • Brz, lagan VPN s izvrsnom podrškom na više platformi
 • Sve značajke zaštite i privatnosti koje su vam potrebne u većini situacija
 • Politika bez zapisnika

Cons:

 • Bori se da deblokira neke strujne platforme

Naš rezultat:

4 od 5

Gledajte ITV BILO KAKO: IPVanish ima preko 80 vrlo brzih UK poslužitelja, visoko ograničenje veze, podršku na više platformi i mogućnost pouzdanog deblokiranja ITV Hub-a u inozemstvu. Svi IPVanish planovi uključuju sedmodnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu sveobuhvatnu recenziju IPVanish.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira itv hubProvjeren siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manju mrežu od nekih svojih rivala (150 poslužitelja u 60 zemalja), ali pomaže nadoknaditi je pružajući mnogo veće brzine. Nadalje, PrivateVPN ima izvrsne mogućnosti deblokiranja, omogućujući vam korištenje usluga poput Netflix, Hulu i ITV Hub bilo gdje. Omogućuje do šest veza odjednom, pa čak možete i strujati u pokretu.

Ovaj VPN čuva vas na mreži koristeći 256-bitnu enkripciju, DNS, WebRTC i IPV6 zaštitu od propuštanja i prekidač za zaustavljanje (samo za Windows). Postoji mogućnost plaćanja putem Bitcoina, ali kao PrivateVPN je davatelj nula-dnevnika, ne možeš biti praćen ni u jednom slučaju. Podrška je dostupna putem live chat-a od 15:00 do 13:00 PST svaki dan, a ako se stvarno mučite, osoblje može čak i instalirati softver za vas na daljinu..

PrivateVPN ima MacOS, iOS, Windows i Android aplikacije. Može se ručno konfigurirati za rad s Linux sustavima i kućnim usmjerivačima.

Pros:

 • Vrlo velike brzine
 • Sticanje reputacije za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming
 • Prihvaća Bitcoin

Cons:

 • Nema 24/7 chat uživo
 • Mali broj poslužitelja, novijih pružatelja usluga i dalje proširuje svoju mrežu

Naš rezultat:

4.5 od 5

BESPLATNO STREŽANJE: PrivateVPN pruža konstantno velike brzine i omogućava vam jednostavan pristup ITV čvorištu izvan Velike Britanije. Nudi odličnu zaštitu i zaštitu privatnosti, uključujući politiku nulte zapise. Ovaj VPN dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pogledajte kompletnu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda – uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

  5 најбољих ВПН-ова за истовремено повезивање више уређаја

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira itv hubProvjeren siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark nudi neograničenu propusnost, velike brzine i pristup više od 800 poslužitelja u 50 zemalja, uključujući Veliku Britaniju. Ova usluga nema ograničenje veze i deblokira platforme kao što su ITV Hub, Netflix i Amazon Prime Video u inozemstvu, tako da možete slobodno strujati što god želite gdje god želite na bilo kojem uređaju koji želite..

Sigurnosne značajke ovog VPN-a uključuju 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (u svakoj verziji) i zaštitu od propuštanja DNS, IPv6 i WebRTC. Surfshark ne bilježi nikakve osobne podatke, što znači da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama. I dalje možete platiti Bitcoin-om ako želite. Trebate pomoć? Korisnička podrška dostupna je preko live chat 24/7.

Surfshark nudi aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS uređaje. Mora se ručno instalirati na Linux-ove platforme i mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Nema ograničenja broja priključenih uređaja
 • Nudi brzu i pouzdanu uslugu
 • Nema nikakve zapisnike

Cons:

 • Relativno mala mreža poslužitelja
 • Neke male brzine

Naš rezultat:

4 od 5

ZAŠTITITE SVAKU UREĐAJ: Surfshark ima velike brzine, nema ograničenja veze, nekoliko naprednih sigurnosnih značajki i politiku zapisivanja, plus deblokira platforme poput ITV Hub-a u inozemstvu. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda – uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

7. Štitnik žarišta

Štit za žarištedeblokira itv hubProvjeren siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište trenutno djeluje oko 3000 poslužitelja u više od 70 zemalja. Njegove su veze prilično brze i nema ograničenja propusnosti, što znači da možete gledati ITV Hub bez ikakvih vidljivih zastoja ili punjenja. Nadalje, Hotspot Shield omogućuje vam povezivanje do pet uređaja odjednom.

Zapravo je ugrađeno nekoliko sigurnosnih značajki ugrađenih u VPN-ove korisničke aplikacije. Na primjer, postoji 256-bitna enkripcija, zaštita od protoka IPv6 i DNS, automatska zaštita WiFi-a i prekidač kill. Nakon prekida veze Hotspot Shield ne pohranjuje nikakve podatke koji se mogu osobno identificirati. Ako imate problema, možete kontaktirati korisničku podršku 24/7 putem chata uživo.

Hotspot Shield ima aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS uređaje.

Pros:

 • Velika brzina i snažna deblokirajuća sposobnost
 • Snažne sigurnosne značajke
 • Velika poslužiteljska mreža

Cons:

 • Nema podrške za Linux ili usmjerivače
 • U prošlosti je imao problema s privatnošću

Naš rezultat:

4.5 od 5

BRZO I LAKO KORIŠTENJE: Štitnik Hotspot savršen je za one koji su novi u VPN-ovima. S moćnim sigurnosnim značajkama, velikim brzinama i neograničenom propusnošću lako je gledati ITV Hub u inozemstvu. Ova usluga uključuje i 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda – uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti ITV Hub s besplatnim VPN-om?

Toplo ne savjetujemo upotrebu besplatnog VPN-a iz nekoliko razloga. Prvo i najvažnije, oni obično pružaju vrlo male brzine, jer često imaju manji broj poslužitelja, a ipak više korisnika nego što plaćaju VPN. Zbog toga je pregledavanje frustrirajuće i strujanje gotovo nemoguće. Uz to, popularne streaming platforme najčešće blokiraju besplatne VPN-ove, pa čak i ako uspijete uspostaviti dovoljno brzu vezu, još uvijek nećete moći gledati ITV Hub u inozemstvu.

Ne postoji čak ni jedno jamstvo da je vaš besplatni VPN siguran. U stvari, analiza 280+ besplatnih VPN aplikacija otkrila je to gotovo 40% sadrži zlonamjerni softver. Možda najgore od svega, 18% nikada nije koristilo šifriranje, što znači da nije bilo sigurnije od pregledavanja bez VPN-a. Nisi nužno sigurniji s dobro poznatom uslugom, jer smo vidjeli kako Hola prodaje neaktivan korisnički pojas kako bi pomogao pokretanje botneta.

Upotreba VPN-a s korisničkim pravilima prijavljivanja i poviješću postavljanja privatnosti korisnika najbolji je način da ostanete sigurni na mreži.

Što mogu gledati na čvorištu ITV?

ITV Hub omogućuje gledanje uživo šest kanala (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, CITV i ITV4), tako da sigurno postoji nešto što vas zanima. U nastavku smo naveli neke od emisija koje možete besplatno strujati na ITV Hubu:

 1. Otok ljubavi
 2. Emmerdale
 3. Glasovna djeca
 4. Vodi me van
 5. Ulica krunidbe
 6. Potjera
 7. Datum večere
 8. Kuća Beecham
 9. Kupnja i prodaja
 10. Postao si uramljen!

About the author

Comments

 1. blokiranja i brze poslužitelje u Velikoj Britaniji. Također nudi neograničen broj uređaja za jedan račun, što je sjajno za obitelji ili kućanstva s više uređaja.

  Kao što je spomenuto u članku, VPN-ovi su sjajan način za deblokiranje ITV Hub-a izvan Velike Britanije. Osim toga, oni također poboljšavaju vašu privatnost na mreži i štite vaše podatke od neovlaštenog pristupa. Preporučujemo odabir jednog od najboljih VPN-ova navedenih u članku kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu i iskustvo gledanja ITV-a izvan Velike Britanije.

Comments are closed.