Коди Адон: Не е сигурен законно и безопасно ли е за употреба?

не съм сигурен kodi addon

Добавката Not Sure Kodi се превърна в популярен начин за потребителите на Kodi да гледат безплатни филми и телевизионни предавания. Но законно ли е добавката Not Sure Kodi? И безопасно ли е да инсталирате на вашето устройство?

В тази статия ще обясним какво представлява добавката Not Sure Kodi и какви рискове може да поемете, като я инсталирате. Ще предоставим и някои алтернативни добавки на Kodi, които можете да използвате, за да гледате безплатни филми и предавания, ако не искате да поемате тези рискове.

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код за Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, PC, Mac, Android и iOS устройства. Тя позволява на потребителите да възпроизвеждат видеоклипове, съхранявани на техните устройства или стриймирани от Интернет. Kodi стана много популярен като начин за блокиране на реклами от стрийминг видео сайтове, предоставяйки на потребителите безпрепятствен достъп до огромен каталог от филми и шоу програми.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Когато използвате Kodi за поточно видео онлайн, винаги трябва да използвате VPN, за да защитите вашата поверителност и сигурност. Доставчиците на интернет услуги понякога ще забавят скоростите на потребителите, които знаят, че предават видео. Те правят това, за да запазят честотната лента, но това често причинява буфериране на видеоклипове на потребителите. VPN може да помогне за този проблем. Той ще шифрова вашите данни, като не позволява на вашия интернет доставчик да разбере, че предавате видео.

VPN също така ще ви позволи да изберете IP адрес от държава, различна от тази, в която се намирате. Това ще ви позволи да видите съдържание, което иначе бихте блокирани за гледане, като например чуждестранни телевизионни предавания и филми.

Не всички VPN са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения за популярни телевизионни устройства като Amazon Fire Stick. Много от тях нямат сървъри в достатъчно страни, за да отговарят на нуждите на видео стриймърите. Някои водят регистри на активността на потребителите, създавайки нови рискове за поверителност.

  15-те най-добри коди коди за 2024 г. и как да ги инсталирате

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Той има приложение за Amazon Fire Stick и Nvidia Shield, има сървъри в над 60 държави и не съхранява регистрационни файлове. Това е чудесен начин за потребителите на Kodi да защитят поверителността си по време на поточно предаване.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво не е сигурен Kodi addon?

Not Sure е популярен аддиен Kodi, който излъчва съдържание от много различни уебсайтове. Not Sure стана популярна, защото предоставя достъп до по-нови филми, които все още са в или просто излязоха от театрите. Той също така осигурява достъп до първокласни спортни канали на живо във Великобритания, детски предавания, радиостанции и друго съдържание.

Проблеми с Not Sure Kodi addon

Въпреки този надежден каталог, има някои проблеми с Not Sure Kodi addon. Първият проблем е, че почти цялото съдържание, предоставяно от Not Sure, е от неофициални източници. С други думи, нарушава авторски права. Ако търсите правен видеоклипове, които да гледате през Kodi, няма да намерите много от тях, използвайки Not Sure.

Вторият проблем на Not Sure е, че той носи много рискове за неприкосновеността на личния живот и сигурността на потребителите. Not Sure първоначално е открит в сравнително неизвестно Kodi repo наречено FireTVGuru. Това репо се поддържа от анонимен разработчик, който е известен само с дръжката си на Twitter. Поради анонимността на програмиста, потребителите няма да имат право да прибягват, ако Fire TV Guru използва своя добавка за инсталиране на рекламен софтуер или друг злонамерен код на компютрите на потребителите.

Въпреки че все още никой не е намерил такъв код в тази добавка, възможно е той да бъде добавен в бъдеще чрез актуализация, без потребителите да знаят за това. Смятаме, че потребителите на Kodi трябва да са наясно с този риск.

Но има още по-същественият проблем с Not Sure Kodi addon: тя вече не е достъпна дори от FireTVGuru repo. Това означава, че не официален съществуват копия на Not Sure. В резултат на това единственият начин да получите копие е да се опитате да го намерите в мрежа за споделяне на файлове (peer-to-peer). Това е дори по-рисковано от получаването му от програмиста, тъй като изисква от вас да се доверите както на програмиста, така и на каквото и да е случаен човек, който ви предлага файла.

  Как смотреть UFC 246 МакГрегор против Ковбоя на Kodi с помощью VPN

Тъй като разпространява пиратско съдържание и носи значителни рискове за сигурността и неприкосновеността на личния живот, не препоръчваме да инсталирате или използвате add Sure Kodi addon. Вместо това препоръчваме изброените по-долу напълно законни и сравнително безопасни добавки.

Вижте също: Коди безопасно и законно ли е??

Най-добрата алтернатива на Not Sure Kodi addon: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Най-добрата алтернатива на Not Sure е добавката Tubi TV Kodi. Този addon излъчва от TubiTV.com, легален сайт за стрийминг видео, който има каталог от над 50 000 заглавия. Tubi TV носи популярни екшън филми, драми, детски предавания, аниме и много други жанрове на телевизията и филма. Най-хубавото е, че добавката Kodi блокира всички реклами на телевизията на Tubi TV, като ви позволява да гледате без прекъсване.

Има няколко различни версии на каталога на Tubi TV. Те включват американска, британска, канадска и „международна“ версия. Всяка от тези версии е геоблокирана срещу потребители извън страната, за която е предназначена. Така че VPN е необходим, ако искате да получите достъп до всички заглавия на сайта.

Ето как да инсталирате и използвате Tubi TV Kodi addon.

Други алтернативи на Не съм сигурен

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

Ако сте искали добавката Not Sure Kodi да гледа филми, PopcornFlix е чудесна алтернатива. Няма по-нови филми, които току-що са излезли от театъра, но има много високо оценени филми като Остров на затвора (с участието на Леонардо Ди Каприо), Човек, който е най-желан (с участието на Филип Сиймор Хофман), и дневна светлина (с участието на Силвестър Сталоун). Няма реклами, показвани от добавката PopcornFlix Kodi и сайтът не таксува абонаментна такса.

Ето как да инсталирате и използвате Popcornflix за Kodi.

CW TV мрежа

cw tv мрежа kodi addon

Ако сте искали Not Sure, така че да можете да гледате телевизионни предавания по заявка, добавката на CW Network Kodi ще послужи като добър заместител. Той излъчва съдържание от CWTV.com, включително епизоди на Доживотна присъда, Черна светкавица, свръхестествен, Супер момиче, и Оригиналите. Въпреки че гледането на тези предавания през уеб браузър ще доведе до реклами, добавката Kodi ви позволява да ги гледате без реклами.

CW Network е част от хранилището на MetalChris, но е най-лесна за инсталиране с помощта на инсталатора на addon в Indigo. За да инсталирате CW Network, заредете Indigo и изберете инсталатор на добавки, след това изберете видео добавки → C → CW TV мрежа → Инсталиране.

Ако имате достъп до Интернет извън САЩ, ще ви трябва VPN, за да използвате CW TV Network за Kodi.

  Pravi debrid na Kodi? Radi li se zapravo? Postoje li bolje alternative?

Вижте също: Най-добрите VPN за гледане на CW Network в чужбина

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Not Sure Kodi addon е известен с избора си на детски шоу програми. Ако искате алтернативен аддон с подобно съдържание, PBS Kids трябва да направи трика. Излъчва популярни детски предавания от PBSKids.org, включително Caillou, Клифърд Голямото червено куче, Любопитен Георги, и още.

PBS Kids е част от официалното хранилище Kodi. За да инсталирате, щракнете добавки от главното меню на Kodi След това щракнете изтегляне → видео добавки → PBS Kids → инсталиране.

Прочетете още: Най-добрите добавки на Kodi за деца

Кутия затото

zattoo кутия kodi addon

Ако търсите спортни програми на живо, добавката от Zattoo Box Kodi е чудесен заместител на Not Sure. Той осигурява достъп до повечето от безплатните канали в Обединеното кралство, включително BBC, iTV, S4C, DAVE и други. По тези канали често можете да хванете Висша лига, голф, футбол по ръгби, състезания във Формула 1 и други спортни събития.

За да използвате Zattoo Box за Kodi, първо трябва да се регистрирате за акаунт в Zattoo.com. След като направите това, щракнете добавки от главното меню на Kodi След това щракнете изтегляне → видео добавки → Zattoo Box → инсталиране. Zattoo Box е част от официалното хранилище Kodi.

Zattoo.com се намира в Швейцария и е блокиран за всеки, който няма швейцарски IP адрес. Така че ако се свържете с интернет извън Швейцария, ще ви трябва VPN, за да гледате съдържанието на Zattoo.

Свързана статия: Как да гледаме Световното първенство по Коди

USTVnow

USTVNow_Lineup

Друг чудесен вариант за спортно програмиране на живо е USTVnow за Kodi. Този addon тече от watch.ustvnow.com. Всяко спортно събитие в САЩ, което се предава в големи мрежи в ефир, е достъпно в USTVnow, включително много игри NFL, NBA и MLB, както и състезания NASCAR, мачове в НХЛ хокей и други.

Ето пълно ръководство за инсталиране и използване на USTVnow за Kodi.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

FilmRise е друг отличен аддиент на Kodi за намиране както на филми, така и на телевизионни предавания. Излъчва се от колекция от YouTube канали FilmRise, включително FilmRise, FilmRise True Crime, FilmRise Horror и други. Каталогът включва документални филми, филми на ужасите на лагери, класическа борба, епизоди от съдебни досиета и неразгадани мистерии и военни филми като дял, Разделен, и Битка за Хадита.

Ето пълно ръководство за инсталиране и използване на FilmRise за Kodi.

Надяваме се, че сте намерили това ръководство за Not Sure Kodi addon за полезно. Ако искате да знаете повече за това как да намерите най-добрите филми и предавания с помощта на Kodi, разгледайте и другите ни статии в Kodi, включително най-добрите добавки към филмите на Kodi, най-добрите спортни добавки на Kodi и как да използвате приложението Kodi Android.

About the author

Comments

  1. може да се изложите на рискове от правни последици. Освен това, Not Sure Kodi addon не е официално одобрен от Фондация Коди, което означава, че не е тестван за съвместимост и безопасност. Това може да доведе до проблеми със стабилността на устройството и дори до заразяване със зловреден софтуер. Най-добрата алтернатива на Not Sure Kodi addon: Tubi TV Ако искате да гледате безплатни филми и предавания, но не искате да поемате рисковете, свързани с Not Sure Kodi addon, има много алтернативи на Kodi, които можете да използвате. Една от тях е Tubi TV. Това е безплатна услуга за поточно предаване на филми и телевизионни предавания, която има голям каталог от съдържание, включително популярни филми и сериали. Tubi TV е официално одобрен от Фондация Коди и е безопасен за използване. Други алтернативи на Не съм сигурен Освен Tubi TV, има много други алтернативи на Not Sure Kodi addon, които можете да използвате. Някои от тях включват PopcornFlix, CW TV мрежа, PBS Kids, Кутия затото, USTVnow и FilmRise. Всички тези услуги са безплатни и официално одобрени от Фондация Коди. Така че, ако искате да гледате безплатни филми и предавания, има много безопасни и законни алтернативи на Not Sure Kodi addon, които можете да използвате.

Comments are closed.