Hogyan nézhetem online a 2019-es Tollaslabda Világbajnokságot

Hogyan nézhetem online a tollaslabda világbajnokságot

A 2019-es tollaslabda világbajnokságra 2019. augusztus 19–25-én kerül sor. Körülbelül 50 nemzet versenyez férfiak és nők egyéni, férfi és női páros és vegyes páros mérkőzésein a svájci bázeli St. Jakobshalle-ben. A virtuális magánhálózat (VPN) segítségével ingyenesen megnézheti az eseményt online külföldön. Magyarázatot adunk az alábbiakban.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a hivatalos forrásokat ajánljuk a Tollaslabda Világbajnokság figyelésére. Ennek oka az, hogy a nem hivatalos adatfolyamok nagyon megbízhatatlanok. Nem csak rossz minőségűek, hanem egy pillanatra észrevehetők is. Ezen felül ingyenesen nézheti meg a Tollaslabda Világbajnokságot online, így nem kell pazarolni időt alacsonyabb szintű, jogosulatlan patakok keresésére..

A tollaslabda világbajnokság ingyenes megtekintéséhez VPN-re van szüksége, ha olyan országban tartózkodsz, ahol a YouTube le van tiltva.

Hogyan nézhetjük online online a Tollaslabda Világbajnokságot

Alig várom az indulást? Így nézheti meg a Tollaslabda Világbajnokságot élőben és ingyenesen online:

VPN segítségével a Tollaslabda Világbajnokságot

  1. Iratkozzon fel egy megfelelő VPN szolgáltatással. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A NordVPN és a CyberGhost azonban különösen megbízható, olcsó alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
  3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, majd kattintson a gombra a kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz.
  4. Nyissa meg a BadmintonWorld.TV webhelyet, és válassza ki a feloldandó videót.
  5. Ha bármilyen problémája van, törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként próbáljon ki egy másik országbeli szervert vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

Hogyan nézze meg ingyenesen a tollaslabda világbajnokságot a BadmintonWorld.TV oldalon

A 2019. évi tollaslabda-világbajnokság megtekintésének legjobb helye a BadmintonWorld.TV, amely a Tollaslabda Világszövetség (BWF) hivatalos YouTube-csatornája. Itt megnézheti a tollaslabda világbajnokságot élőben és igény szerint. Sok tartalmat is megnézhet a BWF hivatalos webhelyén.

A jó hír az, hogy a BadmintonWorld.TV YouTube csatorna és tartalma a legtöbb országban elérhető. A tesztelés során csak a Japánban korlátozott tartalmat találtuk meg. A YouTube azonban nem idegen a cenzúra számára, és jelenleg például tiltották Kínában. A YouTube cenzúrával is szembesült olyan országokban, mint Németország, Irán és Törökország.

Ha olyan országban tartózkodsz, ahol a YouTube-ot tiltják vagy korlátozják, továbbra is ingyenesen nézheti meg a tollaslabda világbajnokságot, csatlakozva egy VPN-hez. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, amely gyors, megbízható és feloldja a YouTube feloldását. Sőt, egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Tollaslabda Világbajnokság online megtekintéséhez?

sajnálatos módon, sok ingyenes VPN nem képes megkerülni a webhelyek és szolgáltatások, például a YouTube földrajzi korlátozásait, Netflix és Skype. Ezért előfordulhat, hogy nem használhatja ingyenes VPN-t a Tollaslabda Világbajnokság ingyenes online megtekintéséhez. Ezen felül, az ingyenes VPN-kről ismert, hogy nagyon lassúak, ami kihívást jelent az élő sportesemények közvetítésében. Előfordulhat, hogy gyakori, hosszú pufferelési periódusok vagy túlzott késés tapasztalható, így hiányozhat a legfontosabb pillanatokból.

Ezenkívül nem ajánljuk az ingyenes VPN-ket, mivel nincsenek biztonságuk az adatvédelem online védelméhez. Egyes ingyenes VPN-k árnyékos taktikákat alkalmaznak pénzkeresés céljából, és nyomon követhetik online tevékenységeit azzal a reménytel, hogy eladják a legmagasabb licitű ajánlattevőknek.. Néhány ingyenes VPN még korlátozza a felhasználható adatmennyiséget annak érdekében, hogy ösztönözze Önt a fizetős tervre való áttérésre. Összességében az ingyenes VPN-k egyszerűen nem érik meg a gondot.

Mit kell tudnom a tollaslabda világbajnokságról??

A tollaslabda világbajnokság a legnagyobb tollaslabda sportesemény, amely a legtöbb pontszámot nyújtja (a nyári olimpiával együtt). Az 1977-ben alapított versenyen évente (az olimpiai játékok kivételével) kerül megrendezésre. Noha a győztesek világbajnokokká válnak és aranyérmet kapnak, addig nincs versenydíj.

Ebben az évben a tollaslabda világbajnokságot a svájci Bázelben, a St. Jakobshalle-ben rendezik. Ez lesz az első alkalom, hogy a világbajnokságot és a para világbajnokságot együtt rendezik. A verseny augusztus 19-től zajlik-A 25-ös mérkőzés általában 9: 00-10: 00 (CET). A záró és a bemutató ünnepségeket augusztus 25-én, vasárnap, 12-től 17-ig tervezik.

Ki a kedvenc a tollaslabda világbajnokságon??

Kína uralta a férfiak és a nők eseményeit Az 1977-es kezdete óta a tollaslabda világbajnokságon. Kínán kívül Indonézia, Dánia, Dél-Korea, Japán és Spanyolország nemzeti válogatottai is sikeresek voltak az elmúlt években. Különösen érdemes megjegyezni, hogy a nők 2014-es, 2015-ös és 2018-as kislemezének győztese a spanyol Carolina Marín.

Az írás idején a japán Kento Momota volt a legjobbak a férfiak kislemezének. Őt követi Shi Yuqi (kínai) és Viktor Axelsen (dán). A nők egyéni rangsorának tetején a tajvani Tai Tzu-ying helyezkedik el. A kínai Chen Yufei és a japán Nozomi Okuhara helyezkedik el a második és a harmadik helyen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 87

Adblock
detector