Cum să urmăriți online Campionatul Mondial de Snooker online

Cum să urmăriți Campionatul Mondial de Snooker din 2024

Calificările Campionatului Mondial de Snooker s-au încheiat și acum, turneul propriu-zis a început. Între acum și 6 mai, vom vedea 32 dintre cei mai buni jucători de snooker din lume să joace 30 de meciuri pe parcursul a 16 zile până când unul este încoronat campion și va primi acasă premiul de 500.000 de lire sterline. Mai jos, vă vom explica cum funcționează Campionatul Mondial de Snooker și vă vom anunța cum să transmiteți în direct fiecare moment al acțiunii în orice moment din lume.

Este important să reținem că recomandăm doar surse oficiale. Deși există deseori fluxuri live neautorizate pentru evenimente sportive majore, acestea vin cu dezavantaje semnificative. De exemplu, videoclipul ar putea fi rezumat sau la rezoluție scăzută. În plus, aceste fluxuri sunt predispuse să fie deconectate pentru încălcarea dreptului de autor și, ca atare, nu există nicio garanție că veți vedea nici măcar cine câștigă un anumit meci. Puteți transmite gratuit Campionatul Mondial de Snooker din 2024, astfel încât nu este necesar să recurgeți la fluxuri fără licență.

Pentru a viziona gratuit Campionatul Mondial de Snooker, va trebui să utilizați un VPN decât dacă sunteți în Regatul Unit.

Cum să urmăriți Campionatul Mondial Snooker în străinătate cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte? Nu vă faceți griji; de fapt, este destul de ușor să ocoliți blocarea regională și să transmiteți online Campionatul Mondial de Snooker. Pur și simplu urmați acești pași:

 1. Începeți prin a vă înscrie pentru un serviciu VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative puternice, cu costuri reduse.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți care dintre serviciile de mai jos doriți să deblocați.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara dorită. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru a debloca BBC iPlayer sau unul canadian pentru DAZN Canada.
 5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîncărcați pagina.
  Cum să urmăriți online Campionatele Mondiale de Badminton 2024

Jocurile Snooker din Campionatul Mondial vor fi transmise în direct, așa că este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează (cu pașii de mai sus) înainte de a începe efectiv. În acest fel, veți avea destul timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a VPN-ului dvs. VPN, dacă ceva nu merge bine, și este posibil să nu fie nevoie să pierdeți începutul meciului.

Cum să transmiteți gratuit Campionatul Mondial de Snooker la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Puteți viziona fiecare meci al Campionatului Mondial de Snooker în direct pe BBC Sport. Acest serviciu este complet gratuit, dar va trebui să vă creați un cont înainte. În acest proces, vi se va cere să introduceți codul dvs. poștal, dar acesta este utilizat doar în scopuri statistice și nu este folosit pentru a verifica locația dvs., astfel încât orice cod poștal rezidențial din Marea Britanie va funcționa. După ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta și transmite gratuit.

Ești îngrijorat de lipsa unui joc important? Nu fi: poți urmăriți-le la cerere până la 30 de zile după aceea BBC iPlayer. Ar trebui să rețineți că legislația britanică impune să aveți o licență TV dacă utilizați BBC iPlayer sau BBC Sport, dar niciun serviciu nu verifică acest lucru (iPlayer afișează ocazional un avertisment, dar nu întotdeauna) și, în schimb, să vă bazați complet pe un sistem de onoare..

Serviciile de transmisie ale BBC sunt blocate geo și pot fi accesate numai dacă sunteți fie în Marea Britanie sau sunteți conectat la un server VPN britanic. Dacă sunteți în străinătate (în afara Regatului Unit), puteți urmări în continuare meciurile conectându-vă la un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN. Planurile sunt prevăzute cu o garanție de restituire fără bani pentru 30 de zile, astfel încât să puteți primi o rambursare completă după ultimul meci dacă nu doriți să o mențineți.

Unde mai pot urmări online Campionatul Mondial de Snooker?

Puteți transmite în direct Campionatul Mondial de Snooker din acest an din aproape oriunde în lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețele arată turneul din țara dvs.:

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni de snooker pot urmări în direct toate acțiunile (inclusiv meciurile de calificare) pe DAZN. Înregistrarea costă 20 de dolari CAD, dar există, de asemenea, o perioadă de încercare de o lună ceea ce înseamnă că puteți transmite în mod eficient întregul Campionat Mondial gratuit. Amintiți-vă doar să anulați ulterior, astfel încât să nu fiți taxat.

  Cum să urmărești Ligue 1 live online de oriunde

DAZN este restricționat geo și aceste meciuri sunt disponibile doar ca parte a bibliotecii sale canadiene de conținut. Pentru a urmări din străinătate, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele VPN canadiene.

Europa

steagul european - european

Eurosport va transmite tot Campionatul Mondial de Snooker și calificările acestuia pentru audiențe din peste o duzină de țări europene, inclusiv Franța, Spania, Germania și Italia. Prețurile variază în funcție de locație, dar vă puteți aștepta să plătiți în jur de 10 € pentru un permis lunar. Există o opțiune de abonament mai puțin costisitoare, dar acest lucru vă blochează într-un contract de 12 luni, așa că vă sfătuim.

Din păcate, nu există nicio probă gratuită și trebuie să rețineți că, dacă nu anulați, acest abonament se va reînnoi automat în fiecare lună. Acest serviciu este disponibil doar în Europa, dar îl puteți accesa în străinătate folosind un VPN.

Orientul Mijlociu și Africa de Nord

Steagul Turciei - Turc

OSN este radiodifuzorul exclusiv al Campionatului Mondial de Snooker din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Dacă sunteți deja un client OSN, puteți pur și simplu conectați-vă la aplicația OSN Play și începeți să faceți streaming imediat. Cu toate acestea, întrucât OSN este dotat cu un set-top box și nu oferă o opțiune de top, clienții noi trebuie să aștepte câteva zile pentru livrare și să plătească aproximativ 399 AED.

Acest aspect al serviciului înseamnă, de asemenea, că este aproape imposibil să vă înscrieți din afara Orientului Mijlociu și din Africa de Nord. Abonații existenți pot accesa în continuare serviciile din străinătate conectându-se mai întâi la un server VPN din țara de origine.

Noua Zeelanda

Cum să urmăriți online Campionatul Mondial de Snooker online

Sky Sport va prezenta aceste meciuri în Noua Zeelandă. Dacă sunteți deja un abonat Sky Sport, puteți transmite orice joc de Campionat Mondial Snooker din 2024 fără costuri suplimentare, folosind aplicația Sky Go.

Cu toate acestea, este dificil pentru oameni să urmărească dacă nu sunt deja un client Sky, deoarece nu există nici o opțiune de abonare online, pachetul TV necesită costă 31,99 USD NZD și trebuie să așteptați instalarea serviciului în casa dvs. înainte de dvs. pot viziona orice online.

  Cum să urmăriți online ATP Cup 2024 de oriunde

Sky Sport transmite doar Campionatul Mondial de Snooker din Noua Zeelandă. Dacă de obicei locuiți în Noua Zeelandă, puteți accesa serviciile obișnuite (inclusiv Sky Go) în străinătate cu un VPN.

Alte locații

Nu vă faceți griji dacă nu v-am menționat țara mai sus, deoarece Campionatul Mondial de Snooker va fi afișat aproape la nivel global. Verificați lista completă a radiodifuzorilor internaționali pentru a afla cum să urmăriți Campionatul Mondial oriunde v-ați afla.

Dacă nicio rețea nu afișează meciurile în care locuiți, este posibil să puteți urmări online. În anii precedenți, Campionatul Mondial de Snooker a fost difuzat în direct pe Facebook, permițând fanilor snooker din SUA să urmărească fiecare joc gratuit. Nu există nicio garanție că evenimentul din acest an va fi difuzat în acest fel, așa că vă recomandăm să verificați pagina de Facebook World Snooker mai aproape de momentul pentru a afla o cale sau alta.

Cum funcționează Campionatul Mondial de Snooker?

Acest turneu are de fapt un format destul de simplu. Primii 16 jucători din lume se califică automat, iar alți 16 își câștigă locul câștigând o serie de meciuri de calificare.

Pe măsură ce Campionatul Mondial continuă, devine din ce în ce mai dificil de câștigat. În prima rundă, un jucător trebuie să câștige 10 cadre. În runda a doua, aceasta crește la 13, iar în semifinale, 17. Finalul meciului are loc peste 35 de cadre, ceea ce înseamnă că primul jucător care câștigă 18 primește acasă 500.000 de lire sterline. Desigur, dacă sunteți suficient de bun pentru a vă califica pentru această competiție, nu veți lăsa mâinile goale. Există în total 2.231.000 de lire sterline disponibile, iar jucătorii primesc 20.000 de lire sterline doar pentru a ajunge la 32 de finale.

Ce jucători se așteaptă să se descurce bine în acest an?

Cu 32 dintre cei mai buni jucători de snooker din lume concurenți, alegerea câștigătorului nu va fi niciodată ușoară. Apoi, există așa-numita „Cruceble blestem”: niciun campion nu a câștigat niciodată turneul înapoi de când a început să fie găzduit în Crucible Theatre în 1977.

Alegerea evidentă este Ronnie O’Sullivan. Este un campion mondial de cinci ori care ocupă în prezent numărul 1 în lume și a avut un sezon deosebit de puternic care a culminat cu o victorie la Campionatul Turului. Cu toate acestea, O’sullivan are propriile sale idei despre cine ar putea câștiga: el însuși (în mod natural), Judd Trump sau Neil Robertson.

Se știe că ultimele două joacă foarte consistent, dar merită menționat faptul că OSullivan le-a bătut recent pe amândouă cu o marjă largă. În plus, Robertson nu a câștigat un Campionat Mondial din 2010 și a fost eliminat din nouă turnee din tururile de calificare doar anul acesta..

About the author

Comments

 1. recomandăm să respectați legea și să obțineți o licență TV dacă locuiți în Regatul Unit.

  Unde mai pot urmări online Campionatul Mondial de Snooker?

  Dacă nu sunteți în Regatul Unit, există și alte opțiuni pentru a urmări Campionatul Mondial de Snooker în direct. În Canada, puteți utiliza serviciul DAZN, care oferă o perioadă de încercare gratuită de o lună. În Europa, puteți utiliza Eurosport Player, care oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. În Orientul Mijlociu și Africa de Nord, puteți utiliza serviciul beIN Sports Connect, care oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. În Noua Zeelandă, puteți utiliza serviciul Sky Sport Now, care oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. În alte locații, puteți utiliza serviciul World Snooker TV, care oferă o perioadă de încercare gratuită de 7 zile.

  Cum funcționează Campionatul Mondial de Snooker?

  Campionatul Mondial de Snooker este un turneu de snooker care are loc anual la Crucible Theatre din Sheffield, Regatul Unit. Turneul este organizat de World Snooker și este considerat cel mai important eveniment din calendarul de snooker. Turneul are loc pe parcursul a 16 zile și implică 32 de jucători care joacă 30 de meciuri. Câștigătorul primește premiul de 500.000 de lire sterline.

  Ce jucători se așteaptă să se descurce bine în acest an?

  Există mulți jucători talentați care participă la Campionatul Mondial de Snooker, dar unii dintre cei mai buni jucători din lume sunt Ronnie OSullivan, Judd Trump, Mark Selby și Neil Robertson. Acești jucători au avut performanțe impresionante în trecut și sunt favoriți să se descurce bine și în acest an. Cu toate acestea, snooker-ul este un sport imprevizibil și orice jucător poate câștiga în orice moment, așa că este întotdeauna interesant să urmăriți fiecare meci.

Comments are closed.