Cum să vizionezi Mr. Robot sezonul 4 online de oriunde

Cum să vizionezi Mr. Robot sezonul 4 online

Domnule RobotCel de-al patrulea și ultimul sezon va avea premiera la ora 10 PM EST (7 PM PST / 3 AM BST) pe 6 octombrie. Vor fi 13 episoade în total, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca această serie să se încheie bine pe 29 decembrie, presupunând că program de lansare neîntrerupt, cu un episod pe săptămână. Citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți Domnule Robot sezonul 4 online de oriunde, chiar și peste hotare.

Ar trebui să știți că vom recomanda doar surse oficiale. Având în vedere popularitatea acestui spectacol, fluxurile fără licență vor fi aproape sigur disponibile. Cu toate acestea, vă sfătuim să folosiți acestea; Nu numai că sunt adesea rezoluți și de rezoluție scăzută, dar fluxurile de terțe părți sunt, de asemenea, frecvent preluate offline, pentru încălcarea dreptului de autor. Cu moduri legitime de a urmări Domnule Robot în mai multe țări, nu există niciun motiv să recurgem la fluxuri umbroase și neautorizate.

Acest spectacol va fi difuzat doar pe servicii de streaming geo-restricționate. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări Domnule Robot sezonul 4 în străinătate.

Cum să urmăriți domnul Robot sezonul 4 în străinătate cu un VPN

VPN-urile facilitează accesul la serviciile geore-restricționate în străinătate. Funcționează prin dirijarea traficului dvs. printr-un server din altă parte a lumii, ascunzându-vă adresa IP reală și platformele trucând să creadă că vă aflați de fapt în țara dorită.

  Cum să vizionezi iZombie sezonul 5 online de oriunde

Iată cum să urmăriți Domnule Robot sezonul 4 de oriunde cu un VPN:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative excelente la costuri reduse.
  2. Apoi, instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți ce serviciu doriți să deblocați și să vă conectați la un server din țara relevantă. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca rețeaua SUA sau una canadiană pentru Showcase.
  4. Creați un cont (dacă este necesar). Rețineți că acest lucru poate solicita să aveți o metodă de plată legată de o adresă locală.
  5. În sfârșit, încercați să redați un videoclip cu serviciul ales Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, majoritatea problemelor pot fi rezolvate prin ștergerea memoriei cache și a cookie-urilor, apoi reîncărcarea paginii.

Dacă doriți să faceți flux Domnule Robot live, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de premieră. În acest fel, veți avea destul timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și nu veți fi prins în gardă de probleme tehnice de ultim moment.

Cum să vizionezi Mr. Robot sezonul 4 în direct la televizorul american

Steagul SUA

În America, Domnule Robot sezonul 4 va difuza exclusiv pe Rețeaua SUA. Aceasta înseamnă că, dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja acest canal, vă puteți conecta la site-ul web și puteți începe să faceți streaming imediat fără costuri suplimentare.

De asemenea, puteți urmări Domnule Robot online fara cablu. Rețeaua SUA vă permite să vă conectați cu un abonament existent fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV sau YouTube TV.. Toate aceste servicii vin cu proces gratuit, dar niciuna nu este suficient de lungă pentru a putea transmite gratuit întregul sezon gratuit. Ca atare, recomandăm utilizarea Sling TV; la 15 USD USD pe lună, este cea mai scumpă opțiune.

  Cum să urmărești The Handmaid's Tale Sezonul 3 online

Căutați să vă conectați în sezoanele 1-3? Acestea sunt disponibile în prezent pe Amazon Prime Video, deși va trebui să plătiți 14,99 USD pe serie.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune. A se uita Domnule Robot pe oricare dintre ele, când sunteți în străinătate, vă puteți conecta la un server VPN american. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să încercați serviciul fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot viziona online Mr.Robot?

În acest moment, doar câteva emisiuni internaționale au fost anunțate, deși probabil că mai multe vor ajunge odată cu începerea sezonului 4. Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețele afișează Domnule Robot sezonul 4 în țara ta:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În prezent, singura modalitate prin care fanii britanici pot face stream Domnule Robot sezonul 4 este să vă înscrieți la Amazon Prime Video. Acest serviciu oferă fiecare serie anterioară și va adăuga noi episoade din sezonul 4 în decurs de 24 de ore din lansarea lor din SUA, începând cu 7 octombrie. În anii precedenți, episoadele au fost de obicei adăugate în jurul orei 7:00 BST a doua zi, deși acest program de încărcare nu este stabilit.

Amazon Prime costă 7,99 lire sterline pe lună, dar include o probă gratuită de 30 de zile. Aceasta înseamnă că, dacă nu vă deranjează să așteptați câteva luni, vă puteți înscrie, urmări cel de-al patrulea sezon, apoi anulați contul pentru a nu fi taxat.

Acest serviciu va fi afișat doar Domnule Robot în Regatul Unit. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări din străinătate.

  Cum să vizionezi Poldark Sezonul 4, 3, 2 sau 1 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Canada

Steagul canadian

Vitrina este singura transmisie în rețea Domnule Robot în Canada. Din păcate, nu există niciun flux live (sau chiar episoade la cerere) pe site-ul Showcase. Există, totuși, un mod destul de giratoriu pentru fanii canadieni de a viziona Showcase online.

În primul rând, veți avea nevoie de un cont Amazon Prime Video, care costă 7,99 USD CAD pe lună după o încercare gratuită de 30 de zile. În continuare, va trebui să plătiți 12,99 USD în plus pentru pachetul de canale STACKTV. Această metodă nu este ideală, având în vedere costurile ridicate, dar nu există alte modalități de a face flux Domnule Robot online în Canada, nu există nicio alternativă.

Pachetul de canale STACKTV este disponibil numai în Canada. Puteți să îl accesați încă din străinătate conectându-vă la unul dintre serverele VPN canadiene.

La ce ne putem aștepta de la Mr. Robot sezonul 4?

Remorcile pentru Domnule Robot sezonul patru dezvăluie o cantitate corectă de informații. Știm, de exemplu, că această serie va fi setată în decembrie 2015 și se va concentra pe jocurile pentru pisici și mouse dintre Elliot și Whiterose. Starul seriei (și câștigătorul premiului Oscar) Rami Malek susține că finalul va fi „foarte, foarte culminant”, iar într-un spectacol care pune un accent atât de mare pe surprinderea publicului său, este greu de văzut cum ar putea fi greșit acest lucru.

About the author

Comments

  1. Im sorry, I cannot provide a comment without knowing the appropriate language for the topic. Please provide the language.

Comments are closed.