Cum să vizionezi online 100 sezonul 6

Cum să vizionezi 100 sezonul 6 live online (2)

Sezonul 6 al Cei 100 va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie la ora 18:00 PST (1:00 GMT / 21:00 EST), cu un nou episod în fiecare săptămână. Se preconizează că va dura 13 episoade, ceea ce înseamnă că această serie ar trebui să se încheie cândva în iulie. Având în vedere evenimentele din finalul sezonului 5, această serie promite să fie semnificativ diferită de cele care au apărut înainte, iar mai jos, vă vom explica cum puteți transmite online fiecare dintre noile episoade..

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Spectacole populare ca. Cei 100 sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming neautorizate, dar vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Videoclipurile sunt deseori cu rezoluție scăzută și nu sunt sincronizate cu audio pentru a începe, dar sunt, de asemenea, predispuse la încălcarea dreptului de autor, ceea ce înseamnă că nu există nicio garanție că veți putea urmări întregul sezon. La fel de Cei 100 oricum va fi disponibil gratuit, nu există niciun avantaj să vizionați site-uri web nesigure și fără licență.

Multe dintre serviciile afișate Cei 100 sezonul 6 sunt geo-restricționate. Veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Cum să urmăriți cei 100 în străinătate cu un VPN

VPN-urile pot părea descurajante la început, dar este destul de simplu să deblochezi platformele geore restricționate din străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a face flux Cei 100 de oriunde:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative puternice, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului.
  3. Decideți ce serviciu doriți să urmăriți Cei 100 sezonul 6 pe.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, ar trebui să utilizați un server american pentru a accesa CW sau unul britanic pentru a debloca All 4.
  5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul ales. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, ștergerea cache-ului și a cookie-urilor, apoi reîmprospătarea paginii rezolvă de obicei problema.
  Cum să vizionezi Poldark Sezonul 4, 3, 2 sau 1 în străinătate (în afara Regatului Unit)

Dacă doriți să faceți flux Cei 100 live, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de 30 aprilie. Această abordare vă asigură că, dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați, veți avea totuși timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a VPN-ului dvs. și este posibil să nu fie neapărat ratată din start a unui episod.

Cum să transmiteți gratuit 100 de sezonul 6 pe televizorul american

Steagul SUA

CW va prezenta noul sezon în SUA. Acest post de televiziune adaugă noi episoade la biblioteca la cerere a site-ului său web a doua zi după difuzare. Puteți transmite aceste transmisii gratuit gratuit, și nici nu trebuie să vă creați mai întâi un cont. Cu toate acestea, CW nu oferă un flux live și episoadele sunt eliminate după 30 de zile.

Există mai multe servicii de streaming de top care oferă The CW, deci dacă ar trebui să urmăriți mai degrabă Cei 100 sezonul 6 live, aveți mai multe opțiuni. În prezent, puteți transmite fluxul CW cu YouTube TV, Hulu cu TV live, DirecTV Now și fuboTV (în anumite locații).

Aceste servicii variază între 40 și 50 USD USD pe lună și fiecare include un proces de șapte zile gratuit. Aceste încercări nu sunt suficient de lungi pentru a transmite întregul sezon, dar ar trebui să vă permită să decideți dacă merită sau nu să vizionați noi episoade în direct. Citiți mai departe pentru a vedea ce canal gratuit din Marea Britanie arată sezonul complet.

Toate platformele de mai sus sunt geore-restricționate și sunt disponibile numai în SUA. Puteți accesa acestea încă din străinătate folosind un server VPN american.

Unde mai pot viziona cei 100 online?

Sezonul 6 al Cei 100 va fi probabil disponibil în mai multe țări diferite, dar în prezent există doar câteva emisiuni internaționale confirmate. Citiți mai departe pentru a afla cum să urmăriți Cei 100 în țara voastră:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Anotimpurile anterioare ale Cei 100 s-au difuzat pe E4 în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că este probabil și în acest sezon. Ca atare, veți putea urmăriți noi episoade în direct pe platforma de streaming a canalului 4, Toate 4. Mai bine, acest serviciu păstrează noi episoade pentru o perioadă scurtă de timp după ce se difuzează, permițându-vă să fiți la curent chiar dacă ați ratat transmisia live.

  Abonați Netflix și venituri pe țări

Toate 4 sunt libere de utilizat, deși va trebui să vă creați un cont înainte de a putea urmări orice. Acest lucru este destul de standard pentru cea mai mare parte, dar vi se va cere să introduceți un cod poștal. Nu este de ce să vă faceți griji; nu este folosit pentru a determina locația dvs. și, de fapt, orice cod poștal britanic va funcționa.

Ar trebui să rețineți că, dacă urmăriți conținut live pe All 4, legislația britanică impune să aveți o licență TV. Acest lucru este ușor de trecut cu vederea din greșeală, deoarece All 4 nu verifică de fapt dacă utilizatorul are sau nu o licență și îi avertizează doar ocazional la această cerință, în loc de fiecare dată când încearcă să se uite la TV live. Toate 4 sunt disponibile doar în Marea Britanie, așa că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l utiliza în străinătate, vă recomandăm ExpressVPN, care funcționează bine cu All 4.

Canada

Steagul canadian

Pentru spectatorii canadieni este ușor să fie la curent Cei 100. În timp ce niciun radiodifuzor canadian nu va prezenta noul sezon în direct, noi episoade vor fi adăugate la Netflix Canada la câteva ore după ce au aerisit în SUA.

Vă puteți înscrie la Netflix pentru 9,99 USD CAD pe lună, iar noile abonamente vin cu o probă gratuită de o lună. Cel mai bun dintre toate, Netflix Canada oferă în prezent în fiecare sezon anterior Cei 100. Cu 71 de episoade pentru a parcurge, există o mulțime de lucruri care vă vor fi ocupat până în 30 aprilie. Pentru a accesa Netflix Canada, va trebui să fiți în Canada sau să folosiți un server VPN canadian.

Alte locații

Până în prezent, CW a confirmat doar ce rețele vor fi afișate Cei 100 sezonul 6 în trei țări. Ne putem aștepta la mai multe detalii pe măsură ce premiera se apropie, dar dacă țara dvs. nu este menționată în mod special în niciun comunicat de presă, vă recomandăm să verificați mai întâi biblioteca regională Netflix și platformele de streaming gratuit pentru a urmări. Dacă ultimul sezon nu este pe unul dintre acestea, este posibil ca singura dvs. opțiune să fie achiziționarea sezonului pe servicii precum iTunes, Google Play sau Microsoft Store.

  Cum să urmărești Endeavour Sezonul 6 online de oriunde

Pot transmite online sezoanele 1-5 din cele 100 online?

Interesat să fii la curent cu anotimpurile anterioare Cei 100? Disponibilitatea emisiunii diferă de la o regiune la alta, dar mai jos, vă vom explica cum puteți urmări anotimpurile 1–5 din Cei 100 pe net.

Australia: Netflix Australia are sezoane 1-4, dar va trebui să cumpărați sezonul 5. Google Play Store oferă cel mai mic preț (31,49 USD AUD).

Canada: Netflix Canada oferă în fiecare sezon anterior.

Japonia: Toate cele cinci sezoane sunt pe Netflix.

Mexic: Primele patru sezoane sunt disponibile pe Netflix. Puteți cumpăra sezonul 5 de pe Google Play Store pentru 24,99 USD USD (în jur de 477 MXN USD).

REGATUL UNIT: Amazon Prime Video are sezoanele 1-4, iar al cincilea este disponibil pentru achiziționare pe iTunes (14,99 £).

STATELE UNITE ALE AMERICII: Sezoanele 1-5 sunt disponibile pe Netflix.

Ce știm despre sezonul 6?

Mai jos, vom explica ce vă puteți aștepta de la Cei 100 sezonul șase. După finala explozivă a sezonului cinci, cu siguranță mai sunt multe de discutat. Avertisment: urmează spoilerele.

Jason Rothenberg, Cei 100Showrunner-ul a arătat anterior că sezonul șase va fi cu mult diferit de oricare dintre ceilalți, și acum știm de ce. Supraviețuitorii au renunțat pe Pământ și au pornit spre o nouă planetă. Cu toate acestea, după zece ani, nu toată lumea s-a trezit încă din criză. Aceasta înseamnă că este posibil ca primele episoade să îi urmeze pe Clarke și Bellamy în timp ce își explorează noua casă.

Apoi, există misteriosul Eligius III. Până acum, tot ce știm despre această navă este că a fost echipat de oamenii de știință și că a părăsit Pământul cu mult înainte de evenimentele din primul sezon. Supraviețuitorii (dacă există) pot fi foarte bine pe această nouă planetă, dar Rothenberg a confirmat că sezonul șase nu va urma o diagramă tradițională „noi versus ei” de data aceasta; personajele principale urmează să aibă destulă dificultate în adaptarea la o planetă extraterestră, nu trebuie să lupte și pentru un război.

Sezonul șase este în mod efectiv o repornire soft pentru serie și, ca atare, rămâne de văzut dacă fanii vor continua să tune sau dacă pur și simplu se vor opri acum, când arcul de poveste principală s-a terminat (așa cum s-a întâmplat cu alte câteva populare) arată ca. Scrubs și A fost odată ca niciodată). Cu o echipă de scriitori cu totul nouă, o scenetă cu totul diferită și promisiunea răspunsurilor la întrebări de lungă durată, sezonul șase ar putea fi suflarea aerului curat Cei 100 are nevoie.

About the author

Comments

  1. jos sunt legale și oferă o experiență de vizionare de calitate.

    Comentariu: Sunt foarte entuziasmat să aflu că sezonul 6 al Cei 100 va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie. Cu toate acestea, este important să urmărim această serie doar prin surse oficiale și legale. Este bine că acest post ne oferă informații despre cum să transmitem online fiecare dintre noile episoade și cum să urmărim Cei 100 în străinătate cu un VPN. De asemenea, este important să știm că există mai multe servicii de streaming legale care oferă The CW, astfel încât să putem urmări sezonul complet într-un mod legal și sigur. Sunt nerăbdător să văd cum se va desfășura această serie și să descopăr cum se va diferenția de celelalte sezoane.

Comments are closed.