Hogyan nézhetem online a Family Guy 17. évadját

Meg akarom nézni Family Guy 17. évad online ingyen? Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hol lehet élő közvetítés Family Guy, még akkor is, ha te vagy külföldön egy virtuális magánhálózattal (VPN), és amelyek a legjobb VPN-k, amelyeket használni lehet.

Hogyan nézhetem online a Family Guy 17. évadját

Családi srácok A 17. évad premierje szeptember 30-án az Egyesült Államokban. Az új epizódok hetente repülnek a 18:00 PST / 9:00 EST sebességgel, bár néha két hetes különbség van az epizódok között. Az előző szezonokban mindegyiknek volt 20 epizódja, így várható, hogy a 17. évad 2024. tavaszig tartson. Az alábbiakban közöljük, hol nézheted meg a 17. évadot. Family Guy online, élőben vagy igény szerint.

Megjegyzés: ebben a bejegyzésben csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Family Guy egy rendkívül népszerű show, ami azt jelenti, hogy az engedély nélküli patakok garantáltan garantálva vannak. Ezek azonban általában csak alacsony felbontással érhetők el, és a szerzői jogok megsértése miatt bármikor leszerezhetők. Ahogy tudod nézni Family Guy egyébként ingyenes online, nem indokolt a nem hivatalos adatfolyamok használata.

A legjobb VPN a Family Guy nézéséhez: ExpressVPN

Az ExpressVPN honlapjának képernyőképe

A VPN-k az egyik legkönnyebb módszer az online biztonság megőrzésére. Ezek titkosítják a forgalmat, ami azt jelenti, hogy harmadik felek, például az internetszolgáltató (ISP), a hálózati rendszergazdák vagy a hackerek, nem tudják ellenőrizni az Ön tevékenységeit. Javasoljuk az ExpressVPN-mel történő streaming használatát: nagy sebességet kínál, több ezer szerver 94 országban működik, és képes felszabadítani a fő geo-lock záratú streaming platformokat, mint például a Netflix, FOX és az ITV Hub.

A regisztráció az ExpressVPN-en egyszerű és csak egy percig tart. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizet. Ettől kezdve 30 nap áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást, és ha elégedetlen, csak törölje a teljes visszatérítést. Ha csak rövid távú lefedettséget keres, például ha külföldre megy nyaralni, akkor ezt a próbaverziót használhatja felszabadításához és a szokásos szolgáltatások ingyenes eléréséhez.

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: Iratkozzon fel az ExpressVPN egyéves szerződésére, hogy 49% -kal csökkentse a költségeket, és három hónapos extra pluszt kapjon teljesen ingyenesen.

  Kako gledati sezonu Priče sluškinja 3 na mreži

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan közvetíthetem a Family Guy-t külföldön egy VPN-sel

Ne aggódjon: a VPN használata a regionális korlátozások megkerülésére egyszerű, ha már tudja, hogyan. Csak kövesse az alábbi lépéseket a blokkolás feloldásához és az adatfolyam továbbításához Family Guy bárhol a világon:

  1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN-t már említettük, de a NordVPN és a CyberGhost két hasonló, olcsó alternatíva.
  2. Ezután telepítse a VPN szoftvert. A legtöbb szolgáltató alkalmazásokat kínál Windows, Mac, iOS és Android számára, ezért feltétlenül töltse le a megfelelő verziót.
  3. Válassza ki, melyik hivatalos forrás közül szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy amerikai szervert használsz a FOX blokkolásának feloldásához, vagy egy brit szervert az ITV-központból való streaminghez..
  5. Próbáljon meg betölteni egy videót a választott forrásból. Nagyon gyorsan kell betöltenie, de ha nem, akkor próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy indítsa újra a böngészőt.

Ha szeretnél nézni Family Guy élőben, erősen javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket, még mielőtt az ténylegesen elindul. Ilyen módon, ha valami nem megy előre, akkor elég ideje van arra, hogy tanácsot vegyen fel a VPN ügyfélszolgálatával tanácsért.

Hol nézheted a Family Guy 17. évadját online

Family Guy hatalmas nemzetközi követéssel rendelkezik, és mint ilyen, rendszeresen sugároznak a világ számos országában. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol nézheti meg a 17. évadot, bárhol is él.

MINKET

USA zászló

Az amerikai rajongók megnézhetik a 17-es évadot Family Guy tovább RÓKA. Az öt legfrissebb epizód igény szerint elérhető, és bár a legfrissebb megtekintéshez be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival, az előző négy ingyenesen, regisztráció nélkül nézhető meg, mindaddig, amíg tartózkodik az Egyesült Államokban vagy csatlakoztatva egy amerikai szerverhez.

Ön is streaming Family Guy éljen itt, ha a kábel előfizetése tartalmazza a FOX szolgáltatást. Először létre kell hoznia egy FOX Now fiókot, de ez ingyenes, és csak egy percet vesz igénybe. Nincs kábeltévé? Nincs probléma – az első alkalommal érkező felhasználók akár egy órán keresztül is streamálhatnak, és számos olyan over-the-top szolgáltatás lehetővé teszi az élő közvetítés utáni megtekintését (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV, YouTube TÉVÉ).

Hulu a legolcsóbb lehetőség; az első hónap ingyenes, és ezt követően havonta 11,99 dollárba kerül. Ezenkívül ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekintsék minden korábbi epizódját Family Guy igény szerint.

  Как да гледате DC Titans сезон 2 онлайн отвсякъде

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság adása néhány héttel elmarad, a 17. szezon premierje október 22-én. Itt van a jó hír: új zeneszámokat közvetíthet Family Guy ingyen. Sőt, még ennél is jobb, ha az ITV Hub választhat: nézi élőben minden hétfőn este 21:00 óráig, vagy másnap igény szerint továbbítja őket..

A streaming megkezdése előtt azonban létre kell hoznia egy fiókot. Ez azonban nem fizet semmit, és csak e-mail címének igazolására van szükség. A regisztráció során meg kell adnia az Egyesült Királyság irányítószámát, ám ezt nem használják a tartózkodási hely ellenőrzésére. Az Egyesült Királyság törvényei azt is előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie az élő nézéshez, de streaming is lehetséges Family Guy igény nélkül egy. Nincsenek olyan ellenőrző intézkedések, amelyek biztosítják, hogy valóban rendelkezik ilyennel, így ezt könnyedén véletlenül figyelmen kívül hagyni.

Az ITV Hub geo-lock funkciót használ annak megakadályozására, hogy az Egyesült Királyságon kívüli felhasználók bármit megfigyeljenek. Ha jelenleg külföldön utazik, hozzáférhet ehhez egy brit VPN szerverhez való csatlakozással.

Kanada

kanadai zászló

Kanadában megnézheti a legfrissebb szezon igény szerint CityTV. A legfrissebb epizód minden vasárnap ingyenesen elérhetővé válik, de a régebbi epizódok megtekintéséhez be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Ez a szolgáltatás azonban korlátozza annak tartalmát, tehát VPN-t kell használnia Kanadán kívüli nézéshez.

Ha szeretné megnézni az előző évadokat, az kissé trükkösebb lesz. A Netflix Canada jelenleg 9-16. Évadot tartalmaz, azonban nincs olyan jelentős streaming szolgáltatás, amely 1-8. Ezeket továbbra is külön lehet megvásárolni az iTunesból vagy a Microsoft Store-ból. Ne feledje: ha általában máshol él, akkor a VPN-hez való csatlakozással hozzáférhet külföldi szokásos streaming platformjaihoz.

Új Zéland

Hogyan nézhetem online a Family Guy 17. évadját

Új-Zéland ebben a szezonban valójában 18 Family Guy köszönhetően a félreértésnek a negyedik évad összeállító DVD-jeivel kapcsolatban. Az új epizódok hétfőn 20.30-kor jelennek meg, és a legfrissebb évadot ingyen, élőben vagy igény szerint is megtekintheti TVNZ. Először regisztrálnia kell, de ehhez csak az e-mail megerősítése szükséges. Ugyanakkor a TVNZ regionálisan lezárja tartalmát, így Új-Zélandon kívüli nézéshez VPN-re van szüksége.

Sajnos, Új-Zélandon a nagyobb streaming szolgáltatás nem foglalja magában a Family Guy. Ez azt jelenti, hogy az egyetlen lehetőség a régebbi évszakok megvásárlása olyan platformon, mint az iTunes, a Google Play Store vagy a Microsoft Store.

Egyéb helyszínek

Jelenleg nem létezik nyilvánosan hozzáférhető lista az összes nemzetközi képviselőről Family Guy műsorszóró. Ha azonban van egy regionális FOX csatornád, akkor valószínűleg ott nézhetsz (bár talán nem online). Lehet, hogy megfelelő helyi forrást is talál a show Wikipedia oldalának sugárzási szakaszában.

  Hogyan nézheted online a Vikings 5. évadot bárhonnan

Streamelhetek online a Family Guy-t egy ingyenes VPN-sel?

Bár az ingyenes VPN-k csábító lehetőség lehetnek, erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. Mivel ezeknek a szolgáltatásoknak rendszeresen több felhasználója van, mint a szervereik támogatni tudják, szinte garantálható, hogy fájdalmasan lassú böngészési sebességet, dadogó videót (ami általában azt jelenti, hogy hiányozni fogsz az élő közvetítések szakaszaiból) és hosszú pufferidőt. Az ingyenes VPN-kkel, amelyeket a legtöbb fő streaming szolgáltatás blokkol, valószínűleg nem lesz képes semmit megnézni.

Az ingyenes szolgáltatások általában fogással érkeznek, és a VPN-k sem kivétel. Az az igazság, hogy pénzt keresnek tőled, általában azáltal, hogy hirdetéseket tesznek fel a meglátogatott webhelyekre. Néhányan még tovább mennek, és nyomkövető sütiket tárolnak a készüléken. Ezek lehetővé teszik a társaság számára, hogy értékes adatokat tároljon az Ön böngészési szokásairól, amelyeket később, általában az Ön tudta nélkül, harmadik félnek értékesíthetnek. Annak eldöntésével, hogy kivel osztják meg adatait az ön számára, az ingyenes VPN-k alapvetően középvezetőként járnak el, és megszüntetik a felhasználó ellenőrzését saját személyes adataik felett..

Nem minden úgynevezett ingyenes VPN-nek van a legfontosabb érdeke. Valójában egy tanulmány feltárta, hogy a 283 felmérésben szereplő ingyenes VPN-ből csaknem 40% -uk aktívan próbálta megfertőzni a felhasználó rendszerét malware-kel. És ami még rosszabb, több mint 18% engedte meg a felhasználóknak, hogy titkosítás nélkül böngészhessenek, még akkor is, ha úgy vélik, hogy védettek. Még a legfontosabb ingyenes VPN-k is veszélyekkel járnak, amint azt 2015-ben észleltük, amikor elfogtunk egy botnet, amely megkönnyíti a felhasználók tétlen sávszélességét.

Nem lehet túl óvatos a személyes adataival. Az online biztonság érdekében azt javasoljuk, hogy olyan VPN-t használjon, amely nem rögzít olyan információt, amely azonosíthat téged, és amelynek bizonyítottan áll az ügyfelek magánéletének védelme érdekében..

Mit számíthatok a 17. évadra??

Hogyan nézhetem online a Family Guy 17. évadját külföldről

Family Guy egy olyan show, amely megtalálta a siker receptjét, és vallásosan ragaszkodott ehhez az évek során. Mint ilyen, a hosszú távú rajongók örömmel tudják, hogy többre számíthatnak: ugyanazon elvárásokra számíthatnak: az abszurdista, a szürrealisztikus történetek, amelyek zenei számokkal vannak átfedve, és egészséges adag a sorozat védjegyének sokk humoráról.

Érthető, hogy nincs sok részlet a közelgő epizódokról, de tudjuk, hogy a 17. évadnak egy órás epizódja lesz, amely Trump elnöknek az úgynevezett „hamis hírek” elleni háborújára összpontosít..

Mint minden előző évszakban, a 17. évad változatos vendégsztár-választékot ígér. Ebben az időben Sam Elliot, Sarah Paulson, Bryan Cranston, Patrick Stewart és Mandy Moore (többek között) megjelennek.

About the author

Comments

  1. hogy megoldja a problémát, mielőtt az adás elkezdődik. Az ExpressVPN és más VPN-szolgáltatók használata lehetővé teszi, hogy élőben vagy igény szerint nézhesd a Family Guy 17. évadját bárhol a világon, még akkor is, ha külföldön vagy. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk, mivel az engedély nélküli adatfolyamok használata nem csak illegális, hanem a szerzői jogok megsértésével is járhat. A Family Guy egy rendkívül népszerű show, és az új epizódok hetente repülnek, így ne hagyd ki a lehetőséget, hogy élvezd a 17. évadot online!

Comments are closed.