Kako gledati Modern Family Season 11 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati sezonu Modern Modern Family 11

Moderna obitelj Sezona 11. predviđena je za premijeru u 21:00 EST (18:00 PST) 25. rujna. Nagoviješteno je da će biti 18 epizoda ukupno, nešto manje nego prethodnih sezona, a kao i uvijek, nove epizode emitirat će se na ABC-u. Ne brinite se ako kanal nije dostupan u vašoj zemlji; u nastavku objasnit ćemo kako uživo prenositi novu seriju Moderna obitelj odasvud.

To biste trebali primijetiti preporučujemo samo službene izvore. S obzirom na popularnost ove emisije, neovlašteni protoci gotovo su neizbježni, ali savjetujemo da ih ne upotrebljavate. Čak i ako se stave izvan teksta zaostali videozapisi niske rezolucije, struje drugih proizvođača često se skidaju zbog kršenja autorskih prava. Srećom, postoji nekoliko legitimnih načina da se gleda nova sezona Moderna obitelj na mreži, tako da nema potrebe za pribjegavanjem sjenovitim, nelicenciranim strujama.

Moderna obitelj prikazivat će se samo na uslugama streaminga s zaključanom regijom. Zbog toga će vam trebati VPN za gledanje iz inozemstva.

Kako strujati Moderna obitelj sezona 11 iz inozemstva putem VPN-a

U stvari je prilično jednostavno deblokirati usluge s ograničenom geološkom ograničenjem u inozemstvu. Povezivanje s virtualnom privatnom mrežom (VPN) tunelira vaš promet putem posredničkog poslužitelja na lokaciji po vašem izboru. Prebacuje vašu IP adresu kako bi se vidjelo da ste na odabranoj lokaciji, što vam omogućuje zaobilaženje geo-ograničenja. Slijedite korake u nastavku za gledanje Moderna obitelj sezona 11 iz bilo kojeg mjesta.

Evo kako gledati sezonu Modern Family 11 putem interneta s bilo kojeg mjesta:

  1. Započnite s prijavom na visokokvalitetni VPN. Preporučujemo ExpressVPN iako tražite jeftinu alternativu, PrivateVPN i Surfshark oba su odličan izbor.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN softver. Bit će nekoliko različitih verzija pa pripazite da nabavite pravu verziju za svoj uređaj.
  3. Odlučite koju uslugu želite deblokirati i prijavite se za račun (ako je potrebno). Imajte na umu da bi zbog toga moglo biti potrebno da imate način plaćanja povezan s lokalnom adresom.
  4. Sada se povežite s poslužiteljem u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, potreban vam je britanski poslužitelj za deblokiranje Sky Go-a ili američki za ABC.
  5. Pokušajte reproducirati videozapis na odabranoj usluzi. Treba se učitati odmah, ali ako imate problema, očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim ponovno učitajte stranicu.
  Hogyan nézhetem a Veep 7. évadot az Egyesült Államokon kívül

Nove epizode Moderna obitelj emitirat će se uživo, stoga je važno prije vremena osigurati da vaš VPN ispravno radi. Na ovaj način, ako naiđete na bilo kakve probleme, imat ćete dovoljno vremena za pomoć u timu za korisničku podršku VPN-a..

Kako gledati sezonu Modern Family 11 na mreži

Moderna obitelj ima obožavatelje širom svijeta, pa je prirodno da će se njegova posljednja sezona emitirati u više regija. Pogledajte u nastavku da biste vidjeli koje se mreže prikazuju Moderna obitelj gdje živiš:

SAD

Zastava SAD-a

Američki navijači mogu emitirati novu sezonu Moderna obitelj uživo na ABC. Ako vaš paket kabelske televizije već sadrži ovaj kanal, jednostavno se možete prijaviti na web stranicu ABC i započeti gledanje bez dodatnih troškova. To je također moguće gledati Moderna obitelj sezona 11 živi bez kabela, iako će vam trebati Hulu, PlayStation Vue ili YouTube TV račun.

Tjedan dana nakon emitiranja novih epizoda, oni postaju slobodno dostupni, čak i ako nemate pretplatu za kabel ili neku od gore navedenih usluga. Kao takav, ako vam ne pada na pamet tjedan dana, moguće je strujanje Moderna obitelj sezona 11 besplatno.

ABC je dostupan samo u SAD-u, a ova usluga ima izuzetno stroge značajke geo-ograničenja. To znači da većina VPN-a jednostavno neće dozvoliti gledanje iz inozemstva. Međutim, to možemo potvrditi u trenutku pisanja, ExpressVPN i PrivateVPN može deblokirati ABC. Ova usluga dolazi bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca što znači da možete isprobati i zatražiti potpuni povrat novca ako nije zadovoljan.

Kanada

Kanadska zastava

Global će emitirati Moderna obitelj sezona 11 širom Kanade. Ova usluga vam omogućuje prijavu i gledanje televizije uživo bez ikakvih dodatnih troškova ako imate pretplatu za kablovsku televiziju, ali nažalost ne nudi bilo kakvu internetsku propusnicu.

  Как смотреть, я - Знаменитость 2024 онлайн бесплатно из любого места

Slično kao i ABC, Global vam omogućuje gledajte cijele epizode bez prijave ako ste spremni pričekati tjedan Međutim, nove epizode s Moderna obitelj bit će dostupan na zahtjev samo sedam dana i nema detalja o tome kako ćete ih moći gledati nakon što ih uklonite iz Globalne biblioteke. Iz tog razloga najbolje je da što prije dođete ako gledate na zahtjev.

Global je zaključan u regiji, što znači da ćete morati pristupiti Kanadi ili biti povezani s jednim od kanadskih servera vašeg VPN-a da biste mu pristupili..

Indija

Kako gledati Modern Family Season 11 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Dobre vijesti za Indijance Moderna obitelj fanovi: prva epizoda u sezoni 11 bit će dodana Hotstaru 26. rujna, samo dan nakon što emitira u SAD-u. Budući da je ovo emisija Star World, trebat će vam pretplata na Hotstar Premium. Oni koštaju ₹ 299 mjesečno ili 99 999 godišnje.

Hotstar je geografski ograničen i uključivat će samo Moderna obitelj u sklopu svoje indijske knjižnice. Nadalje, ova usluga aktivno blokira većinu VPN-ova. U vrijeme pisanja bilo je moguće gledati Hotstar iz inozemstva koristeći Surfshark.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

U ovom trenutku, datum izlaska iz Velike Britanije ne postoji Moderna obitelj sezona 11. Međutim, ako povijest bude prošla, britanski navijači mogli bi čekati značajno; Primjerice, sezona 10 stigla je u Veliku Britaniju tek pet mjeseci nakon premijere.

Kad stigne sezona 11, bit će gotovo sigurno emitirati na Sky One kao i svake sezone prije nje. Ako ste već pretplatnik na Sky TV, možete se prijaviti u aplikaciju Sky Go i odmah početi gledati. Inače, vaša je najbolja opklada prijaviti se na Now TV: ovo vam omogućuje streaming Sky One (i nekoliko drugih kanala) uživo za 7,99 £ mjesečno.

  Как да гледате CMA Awards 2024 онлайн отвсякъде

Sky Go i Now TV dostupni su samo u Velikoj Britaniji. Međutim, njima možete normalno pristupiti iz inozemstva ako se povežete s britanskim VPN poslužiteljem.

Što možemo očekivati ​​od 11. sezone Modern Family?

Detalji su još uvijek rijetki u pogledu stvarne zavjere sezone 11, iako znamo da će ovo biti zadnja serija. Uz to, potvrđeno je da će se barem jedan dio vrteti oko Haley i kako se prilagođava životu blizanaca.

Osim toga, sve što znamo je da će se većina (ako ne i svi) glavna uloga vratiti barem jedanput tijekom naredne serije. Jednostavno rečeno, navijači će jednostavno morati pričekati i vidjeti što se događa.

About the author

Comments

  1. Croatian:

    Nova sezona Moderna obitelj predviđena je za premijeru 25. rujna u 21:00 EST (18:00 PST) i bit će emitirana na ABC-u. Iako kanal nije dostupan u svim zemljama, postoji nekoliko legitimnih načina za gledanje nove sezone na mreži, uz pomoć VPN-a. Preporučujemo korištenje službenih izvora, jer neovlašteni protoci često krše autorska prava. Nova sezona će se emitirati u 18 epizoda, nešto manje nego prethodne sezone. Moderna obitelj ima obožavatelje širom svijeta, pa će se nova sezona emitirati u više regija, uključujući SAD, Kanadu, Indiju i Veliku Britaniju. Slijedeći korake za korištenje VPN-a, možete gledati novu sezonu Moderna obitelj iz bilo kojeg mjesta.

Comments are closed.