A Viber és a kerülendő VPN-k

Ez az útmutató a Viber legjobb VPN-jeit tartalmazza, így korlátozott országokban, például Kínában, Katarban, Szaúd-Arábiában, Egyiptomban és az Egyesült Arab Emírségekben elérhető..

A Viber és a kerülendő VPN-k

A Viber egy népszerű csevegőalkalmazás, amely 193 országban 250 millió felhasználóval büszkélkedhet. Az emberek arra használják, hogy kapcsolatba lépjenek a barátokkal és a családdal az egész világon – az alkalmazás volt az egyik legkorábbi hírvivő is, aki bemutatta a mindenütt jelen lévő ingyenes hívás funkciót..

Néhány kormány azonban korlátozza a polgárokat abban, hogy megpróbálják elérni a Viber-t. Például Kínában a szolgáltatást egyenesen tiltják. Más országok, nevezetesen a Közel-Kelet, egyszerűen blokkolják a VoIP funkciót. Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet megkerülni ezeket az akadályokat, és hogyan kell teljes körű Viber-élményt szerezni.

A földrajzilag korlátozott hozzáférés legyőzésének leghatékonyabb módja a virtuális magánhálózat (VPN) használata. A VPN-k úgy működnek, hogy titkosítják az összes eszközre és a készülékről érkező internetes forgalmat, és egy távoli kiszolgálón keresztül alagútba hozzák az aktuális tartózkodási helyén kívül. Így elrejtik személyazonosságát, így a meggondolatlan megfigyelő ügynökségek vagy hackerek számára nagyon nehéz megtudni, mit csinálsz az interneten.

Az alábbiakban javasolt szolgáltatókat részletesebben ismertetjük, de ha csak ideje van gyors áttekintésre, itt a Viber legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN  Legjobb választásunk a Viber-hez. Szuper megbízható szervereket működtet a világ több mint 90 országában, amelyek szinte minden korlátozott és földrajzilag blokkolt tartalmat képesek feloldni. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Olcsó szolgáltató, amely már több mint egy évtizede működik. Több ezer biztonságos kiszolgáló feloldhatja a leginkább korlátozott tartalom blokkolását.
 3. CyberGhost Költségvetési lehetőség, amely könnyen használható alkalmazásokat kínál, amelyek nagyszerűek a kezdők számára. A kiszolgálóknak jó sebessége van a streaminghez és a letöltéshez.
 4. IPVanish Nagyon magas szintű adatvédelem, szigorúan nincs naplózás és az anonim fizetési és regisztrációs lehetőségek.
 5. VyprVPN Gyors és biztonságos hálózat, amelynek nincs problémája a Viber feloldásával, de olcsóbb lehetőségeket talál a listán feljebb.

Mi a legjobb VPN a Viber számára?

Ebben a szakaszban néhány olyan VPN-szolgáltatást tárgyalunk, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a Viber-rel. A következő tényezők alapján ítélik meg őket:

 • A szolgáltatás sebessége és megbízhatósága
 • Nagy szerverhálózat világszerte
 • Robusztus titkosítási szabványok az adatok szivárgásának megakadályozására
 • A pénz értéke
 • Alkalmazások Android és iOS számára

Ezek a VPN-k feloldják a Skype és sok más szolgáltatás blokkolását is.

1. Express VPN

ExpressVPN2024. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN kifogástalan szabványokat, megóvhatatlan elkötelezettséget kínál az adatvédelem és a biztonság mellett, valamint a gyors sebességet. Van egy ügyes és felhasználóbarát felület, amelyet könnyű beállítani, így kiváló választás mind profi, mind kezdő felhasználók számára..

Az előfizetők 94 országban elterjedt 1500+ szerverrel választást kapnak. A titkosítási szabványok hasonlóan szigorúak – minden kiszolgáló OpenVPN protokollt, 256 bites AES titkosítást, 4.096 bites RSA kulcsokat használ tökéletes tökéletes titkosítással és SHA512 hitelesítéssel.

Ugyanakkor a társaság kijelenti politikáját, hogy semmilyen forgalmi naplót ne tároljon. Az egyetlen apró metaadatmegőrzés a szolgáltatáshoz való kapcsolódás dátumával (nem az idővel), a helymeghatározással és a felhasznált teljes sávszélességgel kapcsolatos. Az Ön egyedi IP-címét nem rögzíti.

További tényező, hogy a szolgáltatás standard opcióként tartalmazza a DNS-kiszolgálókat és a DNS-szivárgás elleni védelmet is. Van egy internetes gyilkos kapcsoló is – ez ideiglenesen leállítja a forgalmat, ha a kapcsolat kiesik.

Tartalmaz alkalmazásokat mind Android, mind iOS számára, valamint asztali támogatást nyújt a Windows, Mac OS és Linux számára (parancssor).

  A túlfigyelő hangos csevegés feloldásának feloldása VPN-sel

Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-knek, amelyek Kínában dolgoznak, és egyben a VPN-ajánlások egyik legfontosabb ajánlója a Dubaiban vagy az Egyesült Arab Emírségekben működő VPN-ek számára..

Előnyök:

 • Megbízhatóan feloldja a Viber-t olyan országokban, ahol ez korlátozott.
 • A rendkívül gyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak letöltésre és streaming-re.
 • Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából
 • A földrajzilag korlátozott tartalmakhoz bárhonnan hozzáférhet
 • Élő ügyfélszolgálat éjjel-nappal

Hátrányok:

 • Csak 3 eszköz csatlakoztatható egyszerre

A VIBER LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás. Megbízhatóan működik azokban az országokban, amelyek korlátozzák a Viber elérhetőségét. Feloldja az összes főbb webhely és alkalmazás blokkolását, beleértve a Skype-t is. Rendkívül gyors kapcsolatokat és szervereket kínál számos országban. Próbálja ki kockázatmentesen egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését itt.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat – 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Lehet, hogy nem rendelkezik a legesztétikusabban kezelő felhasználói felülettel, de ez nem szabad elvonni tőle azt a tényt, hogy az alapterméke jó teljesítményt nyújt. Vannak gyors sebességek és szigorú titkosítás. Maga a vállalat több mint egy évtizede működik – ez egy bizonyság az általa kínált minőségi termékről.

A NordVPN hasonló az IPVanish-hez abban az értelemben, hogy továbbra is nulla naplózású politikát testesít meg. Ez azt jelenti, hogy nem tárol semmilyen információt a felhasználói munkamenetekről, a forgalomról vagy az időbélyegzőkről.

Ez a politika jól szolgálta a múltban – a kormányzati ügynökségek felkérték az ügyfelek adatainak átadására, ám szerverein egyszerűen nem volt semmi olyan, ami a felhasználókat felrótt volna. A Közel-Kelet felhasználói megkönnyebbülést sóhajthatnak fel.

A szerver lehetőségeit illetően izgalmas 1094 ilyen eszköz található 61 országban – több mint elegendő ahhoz, hogy megtalálják a Viber blokkolását. A NordVPN számos online streaming szolgáltatással együtt működik, például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer, így a fizetett előfizetést több célra is felhasználhatja..

A titkosítási szabványok legfelső szintűek. A társaság alapértelmezés szerint 256 bites AES protokollt telepít, és 2048 bites SSL kulcsokat használ. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nagy értékű opció, amelynek nincs problémája a Viber elérésével
 • Erősen hangsúlyozzuk a biztonságot és a magánéletet
 • Kiváló lehetőség letöltésre és torrentre is
 • Könnyen feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást

Hátrányok:

 • A kezdők számára nehézkes lehet a felhasználói felület

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó mindenoldalú. Kiváló lehetőség, amely megbízhatóan működik a Viberrel. Szilárd magánélet és biztonság. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Itt található a NordVPN alapos áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy megbízható VPN, amely viszonylag olcsó, és vonzónak kell lennie azoknak a kezdő felhasználóknak, akik nem sok lehetőséget keresnek. Az alaptermék jól fel van állítva – szignifikánsan sok kiszolgálóhely található, a sebességtesztek akár a semmire is képesek, az interfész könnyen navigálható, és az adatvédelmi szabványok szigorúak.

A társaság Romániában van bejegyezve, és rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény. Belső politikájával rendelkezik továbbá a felhasználói naplók vagy bármilyen adat nem tárolásáról. De ez változhat – a CyberGhost-t nemrégiben megvásárolta egy, az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező cég. Frissítjük ezt a cikket, ha bármilyen módosítást észlelünk.

27 országban több mint 1000 szerverrel van egy nagy hálózat, amely segítséget nyújt a Viber blokkolásának feloldásában, amikor csak szüksége van rá. Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

  Útlevelek a sötét interneten: mennyit ér a tiéd?

A CyberGhost alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót is.

Előnyök:

 • Nincs probléma a Viber feloldásával
 • Tisztességes, megbízható sebesség a legtöbb felhasználáshoz
 • Költségvetés-barát lehetőség a könnyen használható alkalmazásokkal

Hátrányok:

 • A nagy teljesítményű felhasználók túl egyszerűnek találják az alkalmazásokat, és nem tartalmaznak speciális funkciókat

KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Nagy adatvédelem, nulla napló és a DNS szivárgás elleni védelem. Küzdhet néhány népszerű streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Itt található a CyberGhost teljes áttekintése.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy újabb prémium VPN, amely nem ragadja meg a sebességet, az adatvédelmet vagy a titkosítási szabványokat. Megbízható, és anonim regisztrációt is lehetővé tesz, ha a felhasználók óvatosan átadják a személyes adatokat.

Az adatvédelmi képviselők elégedettek lesznek azzal, hogy egyáltalán nem tárolnak felhasználói adatokat. Az egyedüli visszatartás az, amikor egy fiókot regisztrálnak először. Ezután az összes adatot eltávolítják a felhőből.

A titkosítási szabványok robusztusak – az IPVanish alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást használ ki az OpenVPN protokollon, az SHA512 hitelesítést és a DHE-RSA 2,048 kulcscserét tökéletes előre titoktartással. Internet kill kapcsolót is tartalmaz.

A több mint 850 szerver 60 országban elterjedt, így a megfelelő kapcsolat soha nem érhető el.

Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Számos felhasználó kitűnő opciónak találja a Kodi számára, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Könnyen feloldja a Viber-t
 • Erős a magánélet és a biztonság szempontjából
 • Több mint 60 országban működik, remekül a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú lehet
 • Nem fér hozzá néhány népszerű streaming szolgáltatáshoz

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Jól működik a Viberrel, de máshol keresse meg, ha fel szeretné oldani a Netflix blokkolását. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN jól áll azokkal a felhasználókkal, akik szeretik a biztonságos titkosítási protokollokat – szabadalmaztatott technológiája világszínvonalú. A vállalat szintén nagyon érett szolgáltató, évek óta működik, és bizonyos fokú legitimitást ad neki. Ez egyike azon kevés szolgáltatások közül, amelyek képesek felszabadítani a kínai nagy tűzfalat.

A titkosítási szabványokról a VyprVPN az OpenVPN protokollt, a 256 bites AES titkosítást, a 2 048 bites RSA kulcsokat használja a tökéletes előremeneti titoktartás nélkül és az SHA256 hitelesítést a forgalom biztonságához. Alapértelmezés szerint van egy Internet kill kapcsoló.

Több mint 700 szerver közül lehet választani az egész világon. Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Előnyök:

 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít, amely jól működik a Viber-rel
 • A sebesség gyors és stabil

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más VPN-eknél
 • Hiányzik a beállítások a fejlettebb konfigurációhoz

Nagy kiszolgálóhálózat: A VyprVPN egy erős univerzális VPN. Szilárd választás a Viber számára. Nincsenek naplók, nagy biztonságot nyújt, és feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást. Drágább, mint néhány. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Hogyan férhetek hozzá a Viberhez VPN-sel?

Ha a kormányzati korlátozások vannak érvényben, kövesse az alábbi lépéseket a Viber feloldásához:

 1. Iratkozzon fel a listában említett VPN-szolgáltatók egyikére
 2. A regisztráció és a befizetés után töltse le az alkalmazásokat telefonjára vagy PC-jére / Macbookjára
 3. Tisztítsa meg a sütiket és a gyorsítótárat a régi helyazonosítók eltávolításához és az eszköz újraindításához
 4. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba, és válassza ki a szervert Európában vagy Észak-Amerikában
 5. Nyissa meg telefonját vagy böngészőjét, és használja a Viber-t, mint általában
  A biztonságos törlés a merevlemezről, az SSD-ről vagy a mobiltelefonról

Használjon ingyenes VPN-t a Viber-rel?

Néhány felhasználót vonzhat az ingyenes VPN használata, de ezek csak egy töredékét adják ugyanazon szabványoknak, amelyeket a fizetett opciók kínálnak.

Ennek oka, hogy ezek a szolgáltatások nagyrészt freemiumok – szeretnék, ha regisztrálnak a teljes tervre (amely hitelkártyát vagy más fizetési módot igényel). Még ha a VPN egyenesen ingyenes is, nem fog befektetni a kiváló minőségű szerverekbe és a robusztus titkosítási szabványokba. Ugyanakkor pénzt kereshet azzal, hogy invazív hirdetésekkel támadja meg Önt, és esetleg etikátlanul beilleszthet nyomkövető sütiket, bányászhatja adatait és eladhatja azokat..

Dióhéjban az ingyenes VPN-szolgáltatások rutinszerűen előírják az adatkorlátozásokat, a sávszélesség csökkentését és csak egy vagy két szerverhelyet. Lehet, hogy szöveges üzeneteket küldhet és fogadhat, de elfelejti a gyors fájlátvitelt vagy az audiohívásokat.

Ha nem biztos benne, hogy egyáltalán szükség van-e VPN-re, javasoljuk, hogy olvassa át az ingyenes próbaverzióval rendelkezők listáját.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

Ha olyan helyről próbál hozzáférni a Viberhez, amely alapértelmezés szerint blokkolja, akkor biztosítani kell benne, hogy az adatvédelem és az adatok nem kerülnek veszélybe. Ennek egyik oka az, hogy az internetszolgáltató korlátozta a hozzáférést – egyes kormányok nem szeretik a VoIP szolgáltatásokat, és nem akarnak problémát okozni. A probléma akkor merül fel, amikor a VPN-társaságok nem buzgón biztosítják a felhasználói adatvédelmet – amikor hajlandóak átadni az adatokat.

Íme három példa a VPN-szolgáltatókra, amelyekről úgy gondoljuk, hogy el kell mennie:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola-nak egy ponton egy hatalmas rajongói légiója volt, amely majdnem 50 millió felhasználó közösségét hajtotta végre. A társaság azonban úgy döntött, hogy ezt a kritikus tömeget gonosz célokra használja fel, különösképpen azáltal, hogy a felhasználókat hatalmas botnet-hé alakítja.

Ha akkoriban Hola-felhasználó volt, akkor a sávszélesség egy részét illegálisan bifurkáltak más webhelyek támadására, szerzői joggal védett tartalmak terjesztésére és pornográfiára..

2. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield közismert név a VPN-üzletben, mert régóta működik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előzetes fizetés nélkül regisztráljanak. De a közelmúltban néhány etikátlan gyakorlattal vádolták.

Júliusban egy adatvédelmi érdekképviseleti csoport indítványt nyújtott be, amely szerint a társaság tudatosan nyomkövető sütiket helyezett be a felhasználói adatokra, és azokat harmadik fél hirdetőinek eladta. Azt is állították, hogy eltérítette a legitim HTTP kéréseket, és átirányította őket társult webhelyekre, ahol jutalékokat keresne.

Az ügy kimenetele még függőben van, így itt nem sietünk a következtetésekre, de az a tény, hogy ez a viselkedés hasonló tendenciát követ, mint a többi ingyenes VPN szolgáltatás. Úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha egyelőre elkerüli a Hotspot Shield-t, amíg az összes díjat meg nem engedi.

Semmilyen körülmények között nem engedjük el magának a VPN használatát azzal a kifejezett céllal, hogy megsértjük a törvényeket. Fenntartjuk azonban, hogy a VPN-társaságoknak nyitottnak és átláthatónak kell lenniük az adatnaplózási politikájukban, és be kell tartaniuk ezt. A felhasználói adatvédelem és az anonimitás nehéz kérdés, és a szolgáltatóknak ezt tiszteletben kell tartaniuk.

Használhatom a Viber-et az Egyesült Arab Emírségekben vagy a Közel-Keleten VPN nélkül?

A Közel-Keleten számos kormány, köztük Katar és az Egyesült Arab Emírségek blokkolja a VoIP szolgáltatások használatát. Tehát, bár a Viber azonnali csevegése működhet, biztosan nem kapja meg a teljes élményt. Jelenleg nincs lehetőség a Viber összes szolgáltatásának VPN nélküli használatára. Ha ezt akarja tenni, akkor azt gondoljuk, hogy fel kell fizetnie egy prémium, fizetett szolgáltatásra, hogy elkerülje az adatvesztést vagy a lehetséges sérüléseket.

Hol van a Viber blokkolva??

Itt található azon országok listája, amelyek részben vagy egészben korlátozták a Viber-hozzáférést. Felhívjuk figyelmét, hogy a rendeletek változhatnak, ezért ezt a listát nem szabad végleges forrásként kezelni.

 • Kína
 • Szaud-Arábia
 • UAE
 • Katar
 • Egyiptom
 • Irán
 • Jordánia
 • Kuvait
 • Észak Kórea
 • Jemen

Sam Azgor „Viber”, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

About the author

Comments

 1. nem csak a Viber, hanem más korlátozott tartalmak is könnyen elérhetőek az ExpressVPN segítségével. Az árak magasabbak, mint a többi szolgáltatónál, de a minőség és a megbízhatóság miatt megéri az árát. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia pedig biztosíték arra, hogy elégedett lesz a szolgáltatással.

  2. NordVPN

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.NordVPN.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  Az egyik legolcsóbb VPN-szolgáltató, amely már több mint egy évtizede működik. Több ezer biztonságos kiszolgálóval rendelkezik, amelyek képesek feloldani a leginkább korlátozott tartalmakat is. A titkosítási szabványok szintén magasak, és a szolgáltató szigorúan nem naplózza az adatokat. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak. A NordVPN egy jó választás azoknak, akik nem akarnak sokat költeni, de mégis biztonságosan és megbízhatóan szeretnének VPN-t használni.

  3. CyberGhost

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.CyberGhostVPN.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

  Költségvetési lehetőség, amely könnyen használható alkalmazásokat kínál, amelyek nagyszerűek a kezdők számára. A kiszolgálóknak jó sebessége van a streaminghez és a letöltéshez. A titkosítási szabványok magasak, és a szolgáltató szigorúan nem naplózza az adatokat. A CyberGhost egy jó választás azoknak, akik nem akarnak sokat költeni, de mégis biztonságosan és megbízhatóan szeretnének VPN-t használni.

  4. IPVanish

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.IPVanish.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  Nagyon magas szintű adatvédelem, szigorúan nincs naplózás és az anonim fizetési és regisztrációs lehetőségek. A szolgáltató szerverei gyorsak és megbízhatóak, és képesek feloldani a leginkább korlátozott tartalmakat is. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak. Az IPVanish egy jó választás azoknak, akik nagyon fontosnak tartják az adatvédelmet és a biztonságot.

  5. VyprVPN

  Elérhető alkalmazások: PC, Mac, IOS, Android, Linux

  Weboldal: http://www.VyprVPN.com

  Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  Gyors és biztonságos hálózat, amelynek nincs problémája a Viber feloldásával, de olcsóbb lehetőségeket talál a listán feljebb. A titkosítási szabványok magasak, és a szolgáltató szigorúan nem naplózza az adatokat. Az alkalmazások könnyen kezelhetők és biztonságosak. A VyprVPN egy jó választás azoknak, akik gyors és megbízható VPN-t szeretnének használni.

  Használjon ingyenes VPN-t a Viber-rel?

  Az ingyenes VPN-szolgáltatók általában nem

Comments are closed.