Cele mai bune 6 VPN-uri pentru Screambox și cum să accesați Screambox în afara SUA

Cele mai bune 6 VPN-uri pentru Screambox și cum să accesați Screambox în afara SUA

Screambox este un serviciu de streaming de abonamente axat pe laser pe filmele horror. Oferă o listă impresionantă de conținut și peste 70 la sută din titlurile sale nu se regăsesc pe Netflix, Hulu sau Amazon Prime Video.

din pacate, Screambox este geo-restricționat și poate fi accesat numai în SUA. Dacă sunteți un expat american care locuiește în străinătate sau doriți să accesați Screambox în timpul călătoriei, cel mai bun pariu este să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN). În acest articol, vă vom arăta cum puteți accesa Screambox în Marea Britanie, Australia, Canada, Franța, Germania, China sau oriunde în altă parte la nivel internațional. Acest lucru este posibil deoarece un VPN vă poate masca locația, făcând să pară că sunteți de fapt în SUA, oferindu-vă acces nelimitat la Screambox și alte site-uri de streaming.

Un VPN funcționează prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitivul dvs. și redirecționându-l prin intermediul unui server intermediar dintr-o țară dorită. Site-urile gazdă precum Screambox vor presupune că vă conectați din locația aleasă. Aspectul de criptare al VPN va face dificil pentru ISP-uri, hackeri și agenții de supraveghere să vă monitorizeze activitatea de pe internet.

Utilizarea unui VPN este perfect legală în majoritatea părților lumii deci nu trebuie să vă faceți griji pentru nicio ramificare legală. Milioane de oameni din întreaga lume accesează web-ul cu un VPN și nu aduc legătura în acest proces.

Mai jos veți găsi o mulțime de detalii despre fiecare dintre furnizorii pe care îi oferim, dar dacă aveți timp doar pentru un rezumat rapid, aici lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Screambox:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Serverele rapid și strălucitoare din SUA și de pe glob deblochează Screambox și cele mai multe alte servicii de streaming populare. Aplicații private, sigure și ușor de utilizat. Garanție de returnare de 30 de zile inclusă.
 2. NordVPN O alegere bugetară cu sute de servere americane care sunt excelente pentru streaming. Aplicațiile sunt private și sigure.
 3. CyberGhost Mare valoare și ușor de utilizat. Vitezele sunt impresionante pentru streaming și ne place poziția lor asupra vieții private.
 4. IPVanish Suficient de rapid pentru a transmite Screambox din străinătate de înaltă calitate, plus o securitate puternică și o politică fără jurnale.
 5. PrivateVPN Furnizor mic, nou, cu o rețea din ce în ce mai mare de servere care au venit pe radarul nostru pentru viteze bune de streaming și capabilitățile de deblocare ale acestora.
 6. VyprVPN Vă oferă acces la majoritatea conținutului geo-blocat la viteze bune de streaming. Privat și sigur, dar nu cel mai ieftin aici.

Care este cel mai bun VPN pentru a debloca Screambox?

Deși există numeroase VPN-uri din care să aleagă, nu toate oferă servicii comparabile. Acestea variază foarte mult în ceea ce privește dimensiunea rețelei de server, securitatea, viteza, fiabilitatea și multe altele. În această secțiune, vom dezvălui cele mai bune VPN-uri pentru accesarea Screambox pe baza următoarelor criterii:

 • Are capacitatea de a debloca conținut restricționat
 • Operează un număr mare de servere din SUA
 • Oferă un serviciu rapid și fiabil
 • Utilizează criptare puternică
 • Permite mai multe conexiuni simultane
 • Oferă asistență excelentă pentru clienți

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru accesarea Screambox în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2024, deblocare Screambox, testat ian 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se află în partea de sus a listei, deoarece este un favorit alături de pasionații de confidențialitate, precum și cunoscătorii de streaming video. Serviciul este rapid, fiabil și deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință.

Compania operează peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări. Există mai multe opțiuni pentru a vă conecta la un server din SUA cu 20 de locații incluse în toată țara. În afară de deblocarea Screambox, ExpressVPN este în măsură să deblocheze în mod fiabil Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN și multe altele. ExpressVPN nu stochează jurnalele de trafic detaliate, astfel încât confidențialitatea dvs. este garantată. Unele metadate sunt păstrate și utilizate pentru a îmbunătăți nivelul calității serviciilor, în special data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită. Adresa dvs. IP reală nu este inclusă.

Acest serviciu folosește AES-CBC de 256 biți ca protocol implicit de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Acestea sunt standarde de vârf, deci nu există griji pe acest front. Este inclus un comutator de ucid internet, pe care compania îl numește „blocare de rețea”. Această caracteristică va opri temporar tot traficul web dacă conexiunea scade.

ExpressVPN oferă aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și un client desktop pentru Windows și MacOS. Un cont plătit permite trei conexiuni simultane.

  Cum să obțineți o adresă IP pentru Egipt

Pro:

 • Serverele din 18 orașe americane pot debloca conținutul geore-restricționat de aproape oriunde
 • Funcții de securitate de înaltă calitate, cu o bună protecție a confidențialității
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Nu păstrează jurnalele de trafic de date cu caracter personal
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • Opțiuni avansate limitate pentru utilizatorii de energie

Cea mai bună VPN pentru Screambox: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Cel mai de încredere pentru vizionarea Screambox în afara SUA, o alegere super rapidă care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime. Caracteristici excelente de confidențialitate și securitate. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks ScreamboxTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN a fost în jur de mai bine de un deceniu și în acest timp a adunat o comunitate fidelă de fani. Transmisia video HD de calitate este cea mai importantă a acestui furnizor. Este inclusă o opțiune de selectare a serverelor special în acest scop, ceea ce face din NordVPN o miză solidă pentru a transmite Screambox. Ba mai mult, poate eluda geo-restricțiile pentru a permite accesul la Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și alte site-uri de streaming.

Rețeaua de servere NordVPN cuprinde peste 5.200 răspândite în 61 de țări. Aproximativ o treime din numărul total de servere sunt situate în SUA. Mai multe servere sunt adăugate într-un ritm frenetic – în urmă cu câteva luni erau doar aproximativ 1.700.

Standardele de criptare respectă aceleași standarde superioare ca ExpressVPN. Compania folosește în mod implicit protocolul AES de 256 biți cuplat cu chei SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată și un comutator de oprire este încorporat. NordVPN aderă la o politică de jurnal zero și nu sunt păstrate date de utilizator de niciun fel pe serverele sale. Aceasta înseamnă că există foarte puține șanse de invazie a vieții private.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop pentru Windows și MacOS. Un cont unic plătit permite șase conexiuni simultane, care este generos în comparație cu mulți alți furnizori.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere din SUA pot debloca aproape orice
 • Numeroase servere cu viteză suficient de rapidă pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Criptarea puternică și niciun fel de jurnal nu oferă securitate și confidențialitate
 • 6 conexiuni simultane mențin protejate toți utilizatorii și dispozitivele
 • Serviciul clienți disponibil prin chat live 24/7

Contra:

 • Poate selecta locația orașului a serverelor, dar nu serverele specifice

Cel mai bun VPN bugetar: NordVPN este cea mai bună alegere pentru valoare. O opțiune globală, bună pentru vizualizarea Screambox și care deblochează și site-urile de streaming populare. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks ScreamboxTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Un avantaj major CyberGhost este că se livrează cu o mulțime de suplimente, inclusiv anti-urmărire și blocare publicitară. Un alt motiv pentru a opta pentru acest furnizor VPN este că iEste relativ ieftin și nu va sparge banca– adresarea utilizatorilor cu un buget restrâns. De asemenea, este bine echipat pentru a debloca serviciile de streaming precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Rețeaua sa de peste 3.700 de servere include peste 700 în SUA. S-a depus un efort concertat pentru a continua adăugarea de noi servere și locații de când compania și-a schimbat proprietatea anul trecut, așa că vă puteți aștepta ca acest număr să crească în continuare.

CyberGhost utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Este inclus și un comutator de ucid internet care funcționează ca un strat suplimentar de securitate. Compania are o politică internă de a nu stoca jurnalele de utilizatori. Înregistrarea românească înseamnă că nu există nici o impunere obligatorie a legilor privind păstrarea datelor.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop pentru Windows și MacOS. Un abonament premium oferă acces la cinci dispozitive pe un singur plan.

Pro:

 • Operează peste 730 de servere în diferite orașe din SUA
 • Nu există probleme care deblochează o mulțime de site-uri de streaming populare din SUA din străinătate
 • Testarea a relevat viteze impresionante ale serverului
 • Începătorii găsesc aplicațiile lor ușor de configurat și de utilizat.

Contra:

 • Chat-ul live este disponibil numai în timpul programului de lucru european

ALEGERI DE ÎNCEPUT: Cyberghost este rapid și de încredere. Ușor de configurat cu o aplicație prietenoasă. Bine cu Screambox, dar se poate lupta cu alte servicii de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

  Deblocare ExpressVPN Netflix: funcționează acest VPN cu Netflix?

4. IPVanish

IPVanishUnblocks ScreamboxTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă conexiuni rapide și livrăm viteze impresionante atunci când l-am supus streamingului video HD în timpul revizuirii noastre extinse a utilizatorilor. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să aibă nicio problemă cu redarea Screambox. Serverele globale totalizează peste 1.300, cu aproximativ 650 doar în SUA, astfel încât găsirea unui server adecvat nu ar trebui să reprezinte o provocare. În afară de Screambox, IPVanish poate debloca HBO Now, Amazon Prime Video și Sling TV.

Mulți utilizatori consideră IPVanish o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Standardele de criptare sunt robuste cu o criptare de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect perfect. Cea mai recentă caracteristică înseamnă că sesiunile de navigare din trecut rămân criptate și la îndemâna hackerilor, chiar dacă serviciul este încălcat.

IPVanish s-a blocat constant cu o politică internă de reținere zero a datelor. Acest lucru îl face un serviciu complet lipsit de logică – prin urmare, nu există stocarea de metadate legate de timestamps, preferințele serverului sau alt comportament al utilizatorului..

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru iOS cât și pentru Android și există clienți desktop pentru Windows și MacOS. Un cont plătit permite cinci conexiuni simultane.

Pro:

 • Peste 650 de servere americane din care să alegeți
 • Deblochează cele mai importante site-uri de streaming din SUA din străinătate
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță

Contra:

 • Nu există asistență în direct pentru clienți, e-mail și bilet
 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să folosești aplicații în China

Family Choice: IPVanish gestionează până la 10 dispozitive. Deblocați Screambox, dar căutați în altă parte dacă doriți să deblocați Netflix. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks ScreamboxTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este una dintre VPN-urile mai rapide pe care le-am găsit. Are o rețea mai mică de servere decât altele din această listă, dar asta nu înseamnă că produsul său este inferior. Rețeaua sa acoperă 56 de țări și include zece servere americane. Evaluarea utilizatorilor noștri a demonstrat difuzări video impecabile 1080p atunci când a fost testată pe trei locații server diferite, dintre care două se aflau în SUA.

Jocurile online au fost în același timp fără laguri, așa că este probabil să experimentați aceeași dinamică atunci când încercați să accesați Screambox. Veți putea, de asemenea, să vizualizați conținut blocat altfel din Netflix, Hulu, BBC iPlayer și HBO.

PrivateVPN folosește protocoale de criptare puternice (128 biți sau 256 biți în funcție de alegerea protocolului), precum și secretul perfect perfect. Un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS sunt incluse și nu sunt menținute jurnalele.

Un plan de bază permite cinci conexiuni simultane. Există aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Serverele din 9 orașe americane ating viteze bune de streaming
 • Câștigând popularitate pentru lista sa tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Nu există probleme cum să funcționeze cu dispozitivele Kodi

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr mic de servere din care să alegeți

Viteze mari: PrivateVPN este o soluție completă. Bine cu Screambox, permite până la 6 dispozitive pe același cont, dar are o mică selecție de servere. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. VyprVPN

VyperVPNUnblocks ScreamboxTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este o opțiune fiabilă dacă căutați să evitați restricțiile de streaming. În afară de Screambox, acesta poate debloca Netflix, Hulu, HBO Now, BBC iPlayer și SlingTV. Pentru moment, oferă o selecție de peste 700 de servere răspândite în întreaga lume, inclusiv o selecție decentă în SUA.

Toate conexiunile sunt protejate de criptarea AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secretul perfect perfect și autentificarea SHA256. În mod implicit, este inclus un comutator pentru uciderea internetului. Compania oferă protocolul său proprietar Chameleon ™ pentru o taxă suplimentară. Acest lucru vă descurcă în continuare conexiunea, ceea ce face și mai dificil pentru ISP-ul dvs. sau agențiile de supraveghere să vă monitorizeze activitatea web.

Acest furnizor are o politică de păstrare a datelor. Mai exact, va stoca „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți utilizați.” Deși datele sunt șterse după 30 de zile.

Un plan de bază VyprVPN permite cinci conexiuni simultane. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop disponibili pentru Windows și MacOS.

  Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick și Fire TV

Pro:

 • Operează mai multe servere în 8 orașe importante din SUA
 • Deblochează cele mai populare site-uri geo-blocate
 • Serverele oferă conexiuni fiabile și viteze decente

Contra:

 • Cam scump
 • Ar putea avea mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Nu există opțiuni de plată pentru criptocurrency

UTILIZAREA DATELOR NELIMITATE: VyprVPN este ușor de utilizat. Bine cu Screambox și cele mai populare servicii de streaming. Performant solid, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a accesa Screambox?

În timp ce cercetează furnizorii de VPN, este foarte probabil să te confrunți cu câteva oferte gratuite. Astfel de opțiuni sunt în mod atrăgător în mod interesant, deoarece nu necesită să predați detaliile cardului de credit sau să efectuați o plată în avans înainte de a utiliza serviciul. Cu toate acestea, aceste servicii sunt de obicei subpar și vin cu o multitudine de probleme.

Pentru a accesa Screambox în siguranță și în mod sigur, vă solicită să vă conectați la un server din SUA De asemenea, veți avea nevoie de o cantitate decentă de lățime de bandă pentru o transmitere lină și perfectă. VPN-urile gratuite oferă o selecție slabă de servere (de obicei doar unul sau două) într-un număr limitat de locații și se implică în mod regulat în reglarea lățimii de bandă. De asemenea, poate fi necesar să așteptați într-o coadă înainte de a vă conecta la serverul ales.

De asemenea, VPN-urile gratuite au fost surprinse introducând cookie-uri de urmărire în browsere, extragând datele utilizatorilor și vândându-le către agenții de publicitate terți. Cel puțin, ar trebui să fiți pregătit pentru o supraîncărcare a reclamelor invazive și a altor conținuturi care induc migrena. Credem că este în interesul tău să eviți.

Cum folosesc un VPN pentru a accesa Screambox?

1. Se stabilește un serviciu

Scopul acestui articol este de a arăta ce opțiuni aveți pentru a accesa Screambox în siguranță și siguranță. La sfârșitul zilei, însă, alegerea este a ta. Furnizorii diferă în ceea ce privește prețul, alegerea serverelor și viteza. Unii factori suplimentari de luat în considerare înainte de a decide asupra unui anumit serviciu sunt dacă aveți opțiunea pentru un proces gratuit, dacă există o garanție de restituire a banilor și un acces gata la asistența clienților.

După ce ați luat o decizie fermă asupra unui furnizor, trebuie doar să faceți clic pe unul dintre linkurile din partea de jos a fiecărei mini-recenzii, să vă înregistrați pentru un cont și să vă înscrieți.

2. Descărcați aplicațiile

După ce furnizorul a autentificat cu succes informațiile de plată, ar trebui să primiți un e-mail de confirmare în căsuța de e-mail. Aceasta va include de obicei link-uri către aplicații pe care să le instalați pe dispozitivele dvs. În caz contrar, acestea pot fi găsite pe site-ul principal al VPN. Continuați și descărcați și instalați aplicația relevantă. După ce ați făcut acest lucru, ștergeți cookie-urile din browserul dvs. web și reporniți dispozitivul.

3. Deschideți aplicația VPN

Așteptați repornirea dispozitivului, apoi deschideți clientul VPN. Acum vă va solicita să introduceți detaliile de conectare. După ce ați intrat, puteți selecta unul dintre serverele americane. Serverii din alte țări nu vor putea debloca Screambox din cauza geo-restricțiilor.

4. Conectați-vă la Screambox și folosiți-l normal

Așteptați câteva secunde ca aplicația sau clientul desktop să stabilească o conexiune. Când se va reuși, acest lucru va fi de obicei indicat de o pictogramă în bara de activități sau în partea de sus a ecranului smartphone-ului.

După aceea, ar trebui să poți accesa Screambox așa cum ai face în mod normal.

Ce alte dispozitive pot folosi pentru a vizualiza Screambox?

În afară de computere, Mac, dispozitive iOS și dispozitive Android, Screambox este compatibil cu următoarele dispozitive:

 1. Roku
 2. Amazon FireTV
 3. Xbox One
 4. Chromecast

Suportul original pentru aceste dispozitive nu este disponibil în acest moment, astfel încât nu este posibil să descărcați pur și simplu software-ul și să lăsați furnizorul VPN să facă restul. Cu toate acestea, există soluții de rezolvare.

Una dintre modalitățile de a obține suport VPN este folosirea unui router virtual – acest lucru este posibil deoarece orice computer cu card wifi poate transmite și propriile semnale wifi, similar cu modul în care smartphone-urile pot configura hotspot-uri wifi..

Poate doriți să citiți tutorialele noastre despre cum puteți configura un VPN pe un router virtual pentru dispozitivele Windows și Mac.

Dacă doriți să instalați un VPN pe Chromecast, puteți citi ghidul nostru despre cum să faceți asta.

Puteți configura, de asemenea, un VPN pe un router fizic dacă firmware-ul îl acceptă. Un astfel de firmware este DD-WRT, o opțiune gratuită și open source care funcționează pe o gamă largă de modele de router. Aflați mai multe despre DD-WRT și cele mai bune VPN-uri aici.

Ce titluri sunt disponibile pe Screambox?

Screambox nu se adresează publicului care încearcă să transmită fluxuri horror mainstream. Serviciul este axat pe titluri indie care nu sunt disponibile pe Netflix, Hulu sau chiar la cinematografia locală.

Acest lucru îl face un deliciu pentru aficionados de filme inedite. Unele dintre titlurile pe care le veți găsi aici sunt:

 1. Un nebun înțelept
 2. O Grim Devenită
 3. Lumânări negre
 4. Urme de muscaturi
 5. Exorcism întunecat

Aceasta cu siguranță nu este o listă exhaustivă de titluri, dar vă oferă o idee despre ce este disponibil.

Ce mai pot face cu un VPN?

Cazul principal de utilizare pentru un VPN este să vă protejați confidențialitatea și anonimatul, eliminând astfel amprenta digitală.

În afară de Screambox, este posibil și accesul la servicii de streaming precum Netflix, Hulu, BBCiPlayer și ESPN folosind o VPN.

Un VPN poate fi de asemenea utilizat pentru a face blog-ul online în siguranță, pentru a accesa wifi-ul public și pentru a vă răsfăța.

About the author

Comments

 1. PN – Alegerea noastră de top pentru accesarea Screambox. ExpressVPN oferă servere rapide și sigure din SUA și din întreaga lume, ceea ce face ca deblocarea Screambox și a altor servicii de streaming să fie ușoară și rapidă. Aplicațiile sunt private, sigure și ușor de utilizat, iar garanția de returnare de 30 de zile este inclusă.

  2. NordVPN – O alegere bugetară excelentă pentru accesarea Screambox. NordVPN are sute de servere americane care sunt excelente pentru streaming, iar aplicațiile sunt private și sigure.

  3. CyberGhost – Un VPN cu o valoare mare și ușor de utilizat. Vitezele sunt impresionante pentru streaming, iar poziția lor asupra vieții private este excelentă.

  4. IPVanish – Suficient de rapid pentru a transmite Screambox din străinătate de înaltă calitate, plus o securitate puternică și o politică fără jurnale.

  5. PrivateVPN – Un furnizor mic, nou, cu o rețea din ce în ce mai mare de servere care au venit pe radarul nostru pentru viteze bune de streaming și capabilitățile de deblocare ale acestora.

  6. VyprVPN – Vă oferă acces la majoritatea conținutului geo-blocat la viteze bune de streaming. Este privat și sigur, dar nu cel mai ieftin aici.

  În general, recomandăm ExpressVPN pentru accesarea Screambox, dar toate celelalte VPN-uri de pe lista noastră sunt, de asemenea, excelente opțiuni. Este important să alegeți un VPN care să ofere o conexiune rapidă și sigură, precum și o asistență excelentă pentru clienți.

  Este important să rețineți că utilizarea unui VPN este perfect legală în majoritatea părților lumii și nu trebuie să vă faceți griji pentru nicio ramificare legală. Cu un VPN, puteți accesa Screambox și alte site-uri de streaming din orice locație din lume.

Comments are closed.