Cele mai bune 7 VPN-uri pentru Safari în 2024

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Safari

Browserul Safari vine în pachet cu Mac OS X și macOS. Dacă aveți un Mac, aveți deja Safari. Posesorii dispozitivelor iOS pot descărca browserul, dar nu există o versiune disponibilă pentru Windows, Android sau Linux. În acest articol, vom acoperi cele mai bune VPN-uri pentru Safari și de ce ar trebui să folosiți unul.

Vom acoperi mai multe detalii despre cele mai bune VPN-uri pentru Safari în această postare, dar iată rezumatul nostru rapid.

Am considerat că acestea sunt cele mai bune 7 VPN-uri pentru Safari:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1 pentru Safari. Solid cu iOS și Mac, viteze super rapide cu conexiuni sigure și private. Deblochează conținutul restricționat cu ușurință și excelent pentru streaming. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost VPN mare buget. Funcționează cu Mac-uri și dispozitive iOS.
 3. IPVanish Funcționează bine cu Mac-uri și dispozitive iOS. Viteze bune, confidențialitate și conexiuni sigure.
 4. NordVPN Valoare bună cu servere rapide care oferă streaming și confidențialitate cu securitate robustă.
 5. PrivateVPN Un serviciu din ce în ce mai popular, cu viteze rapide. Bun pentru streaming.
 6. Surfshark O VPN fără loguri care funcționează perfect pe iOS și MacOS. Oferă viteze decente, capacitate excelentă de deblocare și posibilitatea de a conecta toate dispozitivele simultan.
 7. Scutul Hotspot Un VPN rapid cu aplicații ușor de utilizat atât pentru iOS cât și pentru MacOS. De asemenea, oferă o gamă largă de caracteristici de securitate.

Dacă utilizați browserul Safari pentru a naviga pe internet, ar trebui să știți despre o protecție suplimentară pe care o puteți adăuga la conexiunile dvs. Un VPN vă va proteja confidențialitatea și vă va permite să evitați restricțiile regionale pe care multe site-uri web le impun accesului. Aceasta înseamnă că veți putea accesa servicii de streaming video din alte țări, chiar dacă locația dvs. vă va bloca în mod normal.

Există multe avantaje în utilizarea unui VPN, despre care puteți citi mai jos în acest raport. Cu toate acestea, prima ta decizie este ce furnizor VPN să aleagă. Atunci când căutați cel mai bun VPN pentru Safari, trebuie să țineți cont de următoarele caracteristici:

 • Poate fi instalat pe Mac și dispozitive iOS
 • Are viteze bune
 • Oferă criptare puternică
 • Poate evita limitările regionale

Având în vedere aceste criterii, am întocmit o listă cu cele șapte cele mai bune VPN-uri pentru Safari.

Cele mai bune VPN-uri pentru Safari

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2024 Lucrează cu SafariTestat ian 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este recomandarea noastră de top deoarece într-adevăr îndeplinește toate cerințele pentru un VPN Safari. Este singurul serviciu VPN major care este disponibil ca o extensie pentru Safari. Dacă utilizați extensia browserului, numai activitatea dvs. din browser va fi protejată de VPN. Cu toate acestea, versiunea browser-ului ExpressVPN este o implementare foarte cuprinzătoare și include toate caracteristicile de securitate ale aplicației, inclusiv protecția împotriva scurgerii DNS.

În mod alternativ, puteți instala aplicația VPN și o puteți folosi pentru a acoperi totul pe dispozitiv.

Aplicația ExpressVPN este disponibilă pentru toate sistemele de operare pe care Safari rulează: Mac OS X, macOS și iOS. Puteți instala, de asemenea, sistemele de operare Windows și Android, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, tablete Kindle Fire și mașini Linux. Obțineți o alocație de trei conexiuni simultane, astfel încât să puteți avea alte gadgeturi acoperite de VPN, precum și de browserul dvs. Safari în același timp.

ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care de fapt are o aplicație pentru Linux și are și un instalator automat pentru routere. O instalare a routerului este considerată doar una dintre cele trei alocații de conectare simultane, chiar dacă acoperă toate dispozitivele conectate la internet din casa ta.

ExpressVPN include criptarea foarte puternică, care este esențială dacă doriți să vă conectați la internet în țările represive. Pe lângă faptul că folosește criptarea AES de 256 biți cu sistemul OpenVPN, aceasta folosește, de asemenea, criptare RSA de 4096 biți pentru stabilirea sesiunilor, care este cea mai puternică disponibilă pe piață.

Acest serviciu este, de asemenea, foarte bun pentru evadarea detectării, ceea ce îl face o opțiune bună pentru locuri precum China și Iran, și vă va trece, de asemenea, aproape toate restricțiile regionale din lume, inclusiv Netflix. ExpressVPN are servere în 94 de țări, ceea ce vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când doriți să pară într-o altă țară. Compania nu păstrează jurnalele de conectare.

Dacă utilizați aplicația în locul extensiei browserului, veți obține mai multe caracteristici de securitate. Acestea includ un comutator de ucidere, care va împiedica toate aplicațiile de pe dispozitivul dvs. să se conecteze la internet dacă VPN-ul nu este activ. De asemenea, beneficiați de protecție wifi automată cu aplicația ExpressVPN, care este esențială dacă aveți tendința de a utiliza hotspoturi wifi în locuri publice.

Pro:

 • Unic furnizor care oferă o extensie dedicată browserului Safari
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Obține în jurul blocurilor de urmărire a site-urilor torrent fără a compromite confidențialitatea
 • Plăți anonime Bitcoin disponibile
 • Fără jurnalele de trafic

Contra:

 • Extensia browserului Safari acoperă doar activitatea browserului – trebuie să instalați aplicația VPN pentru a acoperi restul traficului dvs. de internet
  Cum să urmărești Netflix cu un VPN (de oriunde)

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SAFARI: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă care deblochează toate serviciile de streaming majore. Securitate și confidențialitate de cea mai bună calitate. Singura VPN din această listă cu o extensie dedicată browserului Safari. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostFuncționează cu SafariTestat ianuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost nu are o extensie de browser Safari, dar o puteți instala pe Mac OS X, macOS și iOS. Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows și Android și puteți instala sistemul manual pe routere și computere Linux.

Serviciul vă oferă acces la servere din peste 80 de țări și o opțiune specială de confecționare vă va ajuta în locurile care au restricții guvernamentale dure la accesul la internet. Conexiunile VPN sunt conectate prin criptare AES de 256 biți și criptare RSA pe 4096 biți pentru stabilirea sesiunii. În aplicație este încorporat un comutator de ucidere și protecție wifi automată.

Compania nu deține detalii asupra clienților săi. Toate procesările de plată sunt efectuate de către un terț și sunteți identificat doar pe sistemul CyberGhost printr-un număr de cont. Compania nu păstrează jurnalele de activitate și are sediul în România unde nu există cerințe de păstrare a datelor.

Interfața aplicației se deschide cu un ecran de activități unde puteți alege un server VPN ajustat pentru activități precum vizionarea de videoclipuri în flux sau descărcarea. Obțineți o alocație de cinci conexiuni simultane cu CyberGhost și compania oferă tuturor clienților noi o garanție de returnare de 45 de zile.

Pro:

 • Aplicațiile ușor de utilizat funcționează bine cu Safari
 • Transmite video HD fără probleme
 • Ucideți să porniți toate aplicațiile și să nu păstrați jurnalele

Contra:

 • Torrenting și P2P nu vor funcționa pe toate serverele

Scorul nostru:

4 din 5

CEA MAI BUNĂ ALEGERE DE BUGETĂ: CyberGhost este ușor de utilizat. Conexiuni rapide și fiabile cu o gamă bună de servere. Confidențialitate excelentă cu zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. IPVanish

IPVanishFuncționează cu SafariTestat ianuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă viteze bune pentru accesul la streaming video, iar compania are servere în 60 de țări. Nu există o extensie de browser IPVanish Safari, cu toate acestea, există aplicații pentru sisteme de operare Mac OS X, macOS și iOS, care vă vor proteja traficul browserului. Puteți instala, de asemenea, o aplicație IPVanish pe Windows și Android, inclusiv manual pe dispozitive și routere Amazon Fire. Compania vă oferă o alocație de cinci conexiuni simultane.

Compania are sediul în Statele Unite, ceea ce poate fi îngrijorător, deoarece se știe că NSA și alte organe de ordine aplică presiuni secrete companiilor IT pentru a accesa informațiile clienților. Cu toate acestea, IPVanish oferă o securitate puternică cu sistemul de criptare AES, folosind o cheie de 256 biți prin metodologia OpenVPN. Acest nivel de protecție este utilizat și de celelalte VPN-uri din lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Safari.

O caracteristică cheie de confidențialitate a serviciului VPN este aceea că nu păstrează jurnalele. Acest lucru este important dacă doriți să descărcați fișierele cu protocolul BitTorrent. Avocații privind drepturile de autor din SUA sunt deosebit de activi, astfel încât, dacă compania dvs. VPN aleasă păstrează înregistrări de activitate sau conexiune, v-ați pierde confidențialitatea. Aplicația IPVanish include un comutator de ucidere și protecție wifi automată, ceea ce va împiedica detectarea adresei IP reale de către snoopers pe internet.

IPVanish oferă o garanție de returnare a banilor de șapte zile.

Pro:

 • Oferă aplicații sigure pentru Mac OS X, macOS și iOS
 • Nu păstrează bușteni, are comutator automat și protecție wifi
 • Deblochează Netflix SUA

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. În general solid pentru utilizatorii Safari. Respectați cel mai înalt standard de confidențialitate, dar puteți lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

4. NordVPN

NordVPNFuncționează cu SafariTestat ianuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Aveți acces la servere din 61 de țări cu NordVPN iar aplicația este excelentă pentru a evita restricțiile regionale, inclusiv cele de pe Netflix. NordVPN nu păstrează jurnalele, ceea ce vă ajută să vă ascundeți identitatea pe internet. Vă puteți conecta la acest serviciu pe șase dispozitive în același timp, iar site-ul web are o listă lungă de tutoriale despre cum să instalați VPN-ul manual pe router – care contează ca o singură conexiune..

Puteți instala aplicația NordVPN pe Mac OS X, macOS și iOS, pentru a vă acoperi browserul Safari. Există, de asemenea, o aplicație disponibilă pentru Windows și Android și puteți instala sistemul manual pe computere și dispozitive Linux.

  Ce țări plătesc cel mai mult și cel mai puțin pentru Netflix?

NordVPN nu oferă o extensie de browser Safari. Cu toate acestea, are un serviciu suplimentar, numit proxy HTTP, pe care îl puteți configura pe browser. Un tutorial pe site-ul web explică modul de configurare. Un proxy web nu este la fel de bun ca VPN, deoarece nu vă oferă nicio criptare sau alte măsuri de securitate, ci doar vă schimbă locația.

Aplicația NordVPN include o serie de caracteristici de securitate interesante. Acestea includ criptarea pe toate conexiunile dvs. și există, de asemenea, un comutator de oprire. Puteți alege un traseu dublu hop care va călători prin două servere VPN diferite și vă va cripta conexiunile de două ori. De asemenea, vă puteți conecta la rețeaua Tor prin NordVPN. Confidențialitatea dvs. este protejată în continuare de politica fără jurnal de NordVPN.

Pro:

 • Browserul Safari poate fi asociat cu un proxy HTTP sau puteți instala o aplicație dedicată
 • Furnizor bugetar low cost cu o bună reprezentare globală a serverului
 • Majoritatea aplicațiilor au un comutator de omorâre specific procesului

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate lua unele obișnuințe

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o valoare excelentă. Un concurent real la toate categoriile, are caracteristici puternice de securitate și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un singur cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNFuncționează cu SafariTestat ianuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are sediul în Suedia, dar personalul său de asistență vorbește cu toții engleza excelentă. Echipa de asistență poate fi contactată online în timpul orelor de birou europene, printr-o fereastră de chat live pe site-ul serviciului. Echipa este foarte competentă și chiar poate prelua controlul computerului de la distanță pentru a rezolva problemele pentru dvs. Cu toate acestea, este puțin probabil să întâmpinați probleme la instalarea acestei aplicații, deoarece vine cu un asistent de instalare care va face VPN-ul să funcționeze fără prea multă introducere de la dvs..

Puteți proteja browserul Safari instalând aplicația PrivateVPN pe dispozitive Mac OS X, macOS și iOS. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows și Android și puteți instala VPN-ul manual pe routere, dispozitivele de incendiu Amazon și sistemul de operare Linux.

PrivateVPN rulează servere în 56 de țări. Aceasta este o opțiune deosebit de bună dacă doriți să descărcați cu torrenturi, deoarece compania nu păstrează jurnalele. Protocolul OpenVPN este protejat cu criptarea AES de 256 biți. De asemenea, obțineți un comutator de ucidere și opțiuni automate de protecție wifi cu aplicația PrivateVPN.

Serviciul oferă fiecărui client și o alocație de șase conexiuni simultane și primești o garanție de returnare de 30 de zile pentru a încerca sistemul.

Pro:

 • Are un asistent de instalare ușor pentru dispozitivele Mac OS X, MacOS și iOS
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Număr mic de servere din care să alegeți

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkFuncționează cu SafariTestat ianuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark oferă acces la 1.000 de servere din peste 60 de țări, ceea ce singur ar face o alegere puternică. Cu toate acestea, se mândrește, de asemenea, cu o mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS. Cel mai bun lucru este că acest serviciu vă permite să vă conectați cât mai multe dispozitive doriți, asigurându-vă că nu va trebui să navigați pe web neprotejat.

Acest serviciu vă ia în serios confidențialitatea. Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală dar dacă vă îngrijorează anonimatul, puteți să vă înscrieți aproape în mod anonim, plătind cu cryptocurrency (acceptă Bitcoin, Ripple și Ethereum).

Surfshark nu are o extensie de browser Safari, dar oferă aplicații pentru MacOS, iOS, Android, Windows și Linux. În plus, poate fi instalat manual pe routerele de internet acceptate.

Pro:

 • Protecții puternice de securitate și confidențialitate
 • Destul de repede pentru aproape orice
 • Nu are limită de conectare

Contra:

 • Unele viteze lente
 • Rețea destul de mică

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark vă permite să protejați fiecare dispozitiv pe care îl dețineți. Mai bine, cu o politică fără înregistrare, viteze mari și un suport puternic pentru mai multe platforme, nu trebuie să tranzacționați securitatea pentru comoditate. Acest serviciu are o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark. 

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul HotspotFuncționează cu SafariTestat ianuarie 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot operează peste 3.000 de servere în peste 70 de țări. Conexiunile sale sunt rapide și de încredere, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întârziere sau buffering atunci când faceți streaming. Acest serviciu păstrează activitățile private folosind o combinație de criptare de 256 biți, protecție IPv6 și DNS împotriva scurgerii și un comutator de oprire care oprește toate transferurile de date dacă conexiunea VPN scade în mod neașteptat..

  Cum se instalează un VPN pe Amazon Fire Stick / Fire TV

Acest serviciu oferă o caracteristică care pornește automat VPN-ul de fiecare dată când vă conectați la o rețea wireless nesecurizată. De asemenea, vă permite să decideți ce site-uri web au voie să ocolească VPN-ul (dacă este cazul). Hotspot Shield nu păstrează nicio informație de identificare personală după încheierea sesiunii. Dacă aveți nevoie de ajutor, asistența clienților este disponibilă prin chat live 24/7.

Hotspot Shield oferă aplicații pentru dispozitive MacOS, iOS, Windows și Android, deși nu există nicio extensie de browser Safari.

Pro:

 • Conexiune de mare viteză
 • Puternic pe securitate
 • Foarte ușor de utilizat

Contra:

 • Nu funcționează pe Linux
 • A avut probleme de confidențialitate în trecut

Scorul nostru:

4.5 din 5

IDEAL PENTRU STREAMING: Hotspot Shield este un VPN rapid și de încredere care deblochează o gamă uriașă de servicii blocate în regiune. Cu caracteristici puternice de securitate, aplicații dedicate pentru platformele Apple și o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile, merită luată în considerare.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială – economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Funcționează VPN-urile gratuite cu Safari?

Este mai bine să evitați serviciile VPN gratuite. Nu veți găsi nimic care să vă ofere o protecție completă a confidențialității. Menținerea în fața restricțiilor și a sistemelor de detectare a guvernelor și site-urilor web costă mulți bani. Deci, ar trebui să fiți suspect de companiile care pretind că oferă un serviciu complet VPN gratuit. Cum își plătesc facturile?

Unele VPN-uri gratuite sunt escrocherii și în loc să vă protejeze informațiile personale, aplicațiile lor VPN le recoltează efectiv pentru a le vinde agenților de publicitate. O VPN nu este o VPN fără criptare și, în mod surprinzător, există multe VPN-uri gratuite care nu includ deloc nicio criptare. Aceste servicii vă oferă un fals sentiment de securitate și se pot dovedi a fi periculoase. Tot traficul care trece prin conexiunea dvs. este disponibil pentru citirea oricărui interceptor dacă VPN-ul dvs. nu utilizează criptarea.

Multe servicii VPN de renume oferă o versiune gratuită pentru a atrage clienții noi. Evident, aceste versiuni gratuite nu sunt la fel de bune ca VPN-urile plătite oferite de aceeași companie, în caz contrar, acești furnizori nu vor putea niciodată să convingă pe nimeni să plătească pentru serviciul respectiv. De obicei, aceste servicii gratuite de bună credință le-au fost impuse restricții. Acestea includ o limită a serverelor la care puteți accesa, o limită a vitezei de transfer, sau o limită a cantității de date pe care le puteți utiliza în fiecare lună..

Deși VPN-urile gratuite sunt tentante, acestea sunt de obicei pierderi de timp. Acesta este motivul pentru care nu vă recomandăm să petreceți ore prețioase on-line la vânătoare de chilipiruri. VPN-urile de pe lista noastră oferă o valoare foarte bună pentru bani.

Extensie sau aplicație browser?

Veți observa că ExpressVPN este singurul serviciu din lista noastră care are de fapt o extensie de browser pentru Safari. De asemenea, primiți o aplicație cu ExpressVPN și de nouă ori din zece, v-ar fi mai bine să folosiți aplicația, decât extensia browserului. Acest lucru se datorează faptului că extensia browserului acoperă numai transmisiile de internet care merg de la și la browserul dvs. Între timp, o mulțime de procese de fundal și aplicații de pe computer vor accesa și internetul.

Când utilizați doar un VPN al browserului, toate celelalte activități de pe computer nu sunt protejate. Aceasta înseamnă că toate comunică folosind adresa dvs. IP reală și toate computerele la care se conectează pot fi, de asemenea, înregistrate de furnizorul de servicii de internet. Deci, dacă aveți un client de descărcare care rulează pe computer și utilizați doar extensia browser-ului VPN, acele tranzacții efectuate de descărcător vor fi vizibile pentru oricine din rețeaua dvs..

Proxy-ul HTTP oferit de NordVPN va schimba locația tuturor tranzacțiilor cu browserul dvs., dar nu vă va oferi nici o criptare. La fel ca în extensia VPN a browserului, un proxy web configurat în browserul dvs. nu va acoperi niciuna din celelalte aplicații care rulează pe computerul dvs. care se conectează și la internet. În general, când aveți de ales între o aplicație VPN și o extensie de browser VPN, este mai bine să utilizați aplicația.

VPN-uri pentru Safari

Acum că aveți recomandări cu privire la cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizați pentru Safari, căutarea dvs. de confidențialitate pe internet tocmai a fost mai ușoară. Există atât de multe servicii VPN disponibile pe piață astăzi și este dificil de rezolvat care sunt bune și care sunt rele.

VPN-urile din lista noastră vor cripta toate conexiunile dvs. și vă vor ajuta să le păstrați protejate de hackeri și hoți de date. Acestea vor împiedica ISP-urile și agențiile guvernamentale să blocheze accesul la anumite site-uri și vor evita restricțiile regionale pe care anumite site-uri web le impun.

Profitați de perioadele de returnare a banilor oferite de serviciile de pe lista noastră pentru a le oferi câteva dintre ele, fără niciun risc. Un VPN vă va îmbunătăți plăcerea web-ului și vă va consolida confidențialitatea, așa că încercați una azi.

Vezi si:

 • Cel mai bun VPN pentru Mac
 • Cel mai bun VPN pentru iPhone
 • Mac are nevoie de antivirus?
 • Cel mai bun antivirus pentru Mac

About the author

Comments

 1. are oferă viteze super rapide și conexiuni sigure și private pentru utilizatorii de Mac și dispozitive iOS. De asemenea, este capabil să deblocheze conținutul restricționat și este excelent pentru streaming. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, puteți încerca ExpressVPN fără riscuri. În general, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Safari care caută un VPN puternic și fiabil.

 2. are oferă viteze super rapide și conexiuni sigure și private pentru utilizatorii de Mac și dispozitive iOS. De asemenea, este capabil să deblocheze conținutul restricționat și este excelent pentru streaming. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, puteți încerca ExpressVPN fără riscuri. În general, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Safari care caută un VPN puternic și fiabil.

 3. are oferă viteze super rapide și conexiuni sigure și private pentru utilizatorii de Mac și dispozitive iOS. De asemenea, este capabil să deblocheze conținutul restricționat și este excelent pentru streaming. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, puteți încerca ExpressVPN fără riscuri. În general, este o alegere excelentă pentru utilizatorii de Safari care caută un VPN puternic și fiabil.

Comments are closed.