Cum să urmăriți gratuit ITV Hub în străinătate (în afara Regatului Unit)

Cum să-l urmărești în străinătate

De obicei, dacă încercați să accesați ITV Hub din afara Regatului Unit, veți vedea următoarea eroare:

Hopa! Se pare că există o problemă. Vă rugăm să reîmprospătați pagina dvs. sau consultați ajutorul nostru ITV Hub.

Acest lucru se întâmplă deoarece serviciul ți-a verificat adresa IP și a observat că nu provine din Marea Britanie. Cu toate acestea, puteți obține o adresă IP britanică și puteți păcăli ITV Hub să vă permiteți să vă urmăriți pur și simplu conectându-vă la un server VPN britanic.

De asemenea, VPN-urile vă îmbunătățesc confidențialitatea online criptând traficul. Acest lucru asigură că oricine nu are cheia de decriptare corectă (de exemplu, furnizorul de servicii de internet sau angajatorul) nu poate vedea ce faceți online. Nu vă limitați să deblocați ITV Hub: majoritatea VPN-urilor au servere în zeci de țări, ceea ce vă permite să utilizați platforme blocate în regiune din întreaga lume.

Cum să urmăriți ITV Hub în străinătate cu un VPN

Este ușor de ocolit restricțiile regionale cu un VPN. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și urmări ITV Hub din orice parte a lumii:

Pentru a urmări ITV Hub în străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, creați un cont ITV Hub. Acest serviciu este complet gratuit de utilizat, deși vi se va solicita un cod poștal în timpul înregistrării. Aceasta nu este folosită pentru a găsi locația dvs. și, de fapt, puteți introduce orice cod poștal britanic.
 2. Înscrieți-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea corectă pentru dispozitivul dvs..
 4. Conectați-vă la oricare dintre serverele engleze ale VPN-ului dvs..
 5. Încercați să redați un videoclip pe ITV Hub. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă mai aveți probleme, puteți remedia majoritatea problemelor ștergând cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi reîmprospătarea paginii.

Dacă sunteți nou la VPN, s-ar putea să vă luptați să decideți ce serviciu este potrivit pentru dvs. Vă recomandăm să alegeți un VPN versatil și bine rotunjit, astfel încât indiferent de ce ați dori să faceți online, veți fi protejat. Acesta este motivul pentru care am decis să recomandăm doar VPN-urile care îndeplinesc toate criteriile de mai jos:

 • Poate debloca în mod constant ITV Hub din afara Regatului Unit
 • Este suficient de rapid pentru a viziona video în direct HD
 • Utilizează criptarea eficientă de neîncărcat și include opțiuni suplimentare de securitate
 • Nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica
 • Oferă aplicații pentru cele mai populare sisteme de operare și dispozitive

Vom acoperi toate cele mai bune VPN-uri pentru utilizarea ITV Hub în străinătate mai detaliat mai târziu, dar dacă vă grăbiți, veți găsi un scurt rezumat al fiecărei pagini de mai jos:

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări ITV Hub în străinătate

 1. ExpressVPN: Oferă viteze mari și acces la peste 3.000 de servere din 94 de țări. Are un angajament puternic pentru securitate, nu păstrează jurnalele și poate debloca în mod sigur ITV Hub în străinătate.
 2. CyberGhost: Un serviciu rapid și versatil care funcționează doar. Are peste 5.500 de servere în peste 89 de țări, capacități de deblocare bune, setări de securitate preconfigurate și o politică fără jurnalele.
 3. NordVPN: Cu peste 800 de servere britanice de mare viteză, funcții avansate de securitate și confidențialitate și capacitate de deblocare puternică, NordVPN este ideal pentru vizionarea ITV în afara Regatului Unit.
 4. IPVanish: Include o politică fără jurnal, funcții avansate de securitate și servere de mare viteză în peste 60 de țări. Poate debloca mai multe platforme populare, inclusiv ITV Hub în străinătate.
 5. PrivateVPN: Capabilitățile puternice de deblocare, viteze foarte rapide și o gamă largă de protecții de securitate și confidențialitate fac din PrivateVPN o alegere excelentă pentru streaming ITV în afara Regatului Unit.
 6. Surfshark: Acest VPN are opțiuni puternice de securitate, o politică de jurnal zero, o capacitate rezonabilă de deblocare și, cel mai bine, toate, nu are o limită de conexiune, care vă permite să transmiteți fluxul ITV oriunde.
 7. Scutul hotspot: O VPN versatilă, prietenoasă pentru începători, cu peste 3.000 de servere din peste 70 de țări. Dispune de caracteristici puternice de securitate și capacitatea de a debloca ITV Hub în străinătate.

Cele mai bune VPN-uri pentru streaming ITV Hub în străinătate

Mai jos, vom examina fiecare dintre cele mai bune VPN-uri pentru ITV Hub mai detaliat:

  Cum să schimbați regiunea sau țara Apple TV cu un VPN

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2024 blochează itv hubTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 3.000 de servere de mare viteză în 94 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Cu o capacitate excelentă de deblocare și lățime de bandă nelimitată, acest serviciu este ideal pentru utilizarea serviciilor precum ITV Hub, Netflix sau Eleven Sports din afara Regatului Unit. În plus, cu până la cinci conexiuni simultane permise, puteți transmite fluxul pe orice dispozitiv doriți.

Această VPN nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea. Include criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și un comutator de oprire care oprește toate transferurile de date dacă pierdeți conexiunea în mod neașteptat. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală dar sunteți liber să plătiți cu Bitcoin pentru un plus de anonimat. Asistența live, bazată pe chat este disponibilă 24/7 în caz de probleme.

ExpressVPN are aplicații pentru MacOS, Windows, Linux, iOS și Android. Există, de asemenea, un firmware de router personalizat pentru a vă facilita protejarea tuturor dispozitivelor.

Pro:

 • De asemenea, excelent pentru deblocarea Netflix, Hulu și alte site-uri populare
 • Viteze mari pentru descărcare și transmisie video
 • Cel mai bun în clasa de securitate și confidențialitate
 • Configurare anonimă și plăți disponibile

Contra:

 • Lipsește câteva funcții avansate pentru utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN pentru ITV HUB: ExpressVPN este alegerea noastră 1 pentru utilizarea ITV Hub în străinătate. Este rapid, conștient de securitate și este capabil să deblocheze numeroase servicii de streaming populare. ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți folosi pentru a transmite ITV fără riscuri.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks itv hubTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN simplu, dar versatil, conceput pentru utilizatorii începători. Oferă viteze foarte mari, acces la 5.500 de servere+ în 89+ țări și posibilitatea de a debloca servicii populare precum ITV Hub din afara Regatului Unit. În plus, până la șapte conexiuni simultane sunt permise, astfel încât să vă puteți proteja toate dispozitivele cu un singur cont.

Nu vă lăsați păcăliți de designul său ușor de utilizat: CyberGhost include o multitudine de caracteristici de securitate. Există criptare de 256 biți, protecție wifi automată, comutator de ucidere (în fiecare versiune), protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, scanare malware și blocare publicitară. Cel mai bun dintre toate, aceste funcții sunt activate în mod implicit. CyberGhost nu înregistrează date care vă pot identifica, dar vă puteți înscrie în mod anonim cu un e-mail de unică folosință dacă doriți. Asistența este disponibilă prin live-chat 24/7.

CyberGhost oferă aplicații pentru Windows, Android, MacOS, Linux și iOS. Acest serviciu poate fi instalat manual pe unele routere wireless.

Pro:

 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit
 • Servere rapide, optimizate pentru streaming
 • Foarte bun la deblocarea site-urilor și a conținutului geo-restricționat

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4 din 5

CEA MAI BUNĂ ALEGERE BUGETARĂ: CyberGhost ușurează urmărirea ITV în alte țări. Are peste 300 de servere rapide din Marea Britanie, deblochează în mod sigur ITV Hub și include diferite funcții avansate de securitate. CyberGhost include o garanție de returnare a banilor pentru 45 de zile.

Vezi recenzia noastră completă de CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNunblocks itv hubTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.000 de servere în 60 de țări, dintre care aproximativ 800 sunt în Marea Britanie. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest serviciu este că deblochează nu doar ITV Hub, ci și platforme încăpățânate precum Netflix și BBC iPlayer. În plus, cu viteze înalte de încredere și până la șase conexiuni permise, nu puteți viziona orice doriți, pe orice dispozitiv, ferit de tamponare și decalaj.

Acest serviciu are o gamă largă de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți, protecția împotriva DNS, IPv6 și scurgerile WebRTC, un comutator de ucidare specific, aplicației, blocarea anunțurilor și scanarea malware. Există, de asemenea, servere specializate pentru accesarea Tor prin VPN sau utilizarea unui VPN multi-hop. NordVPN are o politică strictă de neregistrare. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta serviciul de asistență 24/7 în timpul unui chat live.

  Cele mai bune VPN-uri pentru jocul și găzduirea jocurilor online

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Linux, Windows, MacOS, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru routerele de rețea.

Pro:

 • Vastă rețea de servere rapide, cu latență scăzută
 • Deblochează cu ușurință o gamă largă de site-uri cu restricții geo-restricționate
 • Permite configurarea personalizată a securității
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN oferă viteze mari, o politică fără jurnaluri, funcții de securitate personalizabile și posibilitatea de a urmări ITV de oriunde, la un preț foarte rezonabil. Acest serviciu este livrat chiar și cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks itv hubTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.300 de servere din peste 60 de țări și aproximativ 80 doar în Marea Britanie. Este suficient de rapid pentru streaming în direct HD și vă permite să urmăriți ITV Hub de oriunde din lume. IPVanish permite până la 10 conexiuni simultan, ceea ce este deosebit de generos, având în vedere că mulți dintre rivalii săi permit doar șase cel mult.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă păstra activitățile în permanență. Există, de asemenea, opțiuni de a bloca traficul local în întregime sau de a scramba date OpenVPN, permițându-vă să utilizați rețele care blochează de obicei conexiunile VPN. Puteți contacta asistența pentru clienți IPVanish 24/7 prin chat live. Acest serviciu nu păstrează niciun fel de jurnal, garantându-vă confidențialitatea.

IPVanish oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Funcționează pe platforme bazate pe Linux și routere internet, dar trebuie instalat manual.

Pro:

 • VPN rapid și ușor, cu suport excelent pentru mai multe platforme
 • Toate funcțiile de securitate și confidențialitate de care aveți nevoie pentru majoritatea situațiilor
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Luptă pentru a debloca unele platforme de streaming

Scorul nostru:

4 din 5

VEZI ITV ORICE: IPVanish are peste 80 de servere foarte rapide din Marea Britanie, o limită de conexiune ridicată, suport multi-platformă și capacitatea de a debloca în mod sigur ITV Hub în străinătate. Toate planurile IPVanish includ o garanție de returnare a banilor de șapte zile.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks itv hubTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o rețea mai mică decât unii dintre rivalii săi (150 de servere din 60 de țări), dar ajută la compensarea acesteia, oferind viteze mult mai mari. În plus, PrivateVPN are capacități excelente de deblocare, permițându-vă să utilizați servicii precum Netflix, Hulu și ITV Hub oriunde. Permite până la șase conexiuni simultan, astfel încât să puteți transmite chiar și fluxul în timp.

Acest VPN vă menține în siguranță online folosind criptarea de 256 biți, DNS, WebRTC și IPV6, precum și un comutator de ucidere (doar Windows). Există o opțiune de plată cu Bitcoin, dar ca PrivateVPN este un furnizor de zero jurnale, nu poți fi urmărit în niciun fel. Asistența este disponibilă prin chat live de la 15:00 la 1 PM PST în fiecare zi, iar dacă vă luptați cu adevărat, personalul vă poate instala chiar și software-ul pentru dvs..

PrivateVPN are aplicații MacOS, iOS, Windows și Android. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu sisteme Linux și routere de casă.

Pro:

 • Viteze foarte rapide
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Acceptă Bitcoin

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Număr redus de servere, furnizor nou-nouț care își extinde încă rețeaua

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAMING FLAWLESS: PrivateVPN oferă viteze în mod constant ridicate și vă permite să accesați cu ușurință ITV Hub în afara Regatului Unit. Oferă protecții excelente de securitate și confidențialitate, inclusiv o politică cu jurnalele zero. Acest VPN este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks itv hubTested Jan 2024

  7 cele mai bune VPN-uri pentru televizoare inteligente în 2024 și modul de configurare a acestora

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark oferă o lățime de bandă nelimitată, viteze mari și acces la peste 800 de servere din 50 de țări, inclusiv în Marea Britanie. Acest serviciu nu are o limită de conexiune și deblochează platforme precum ITV Hub, Netflix și Amazon Prime Video în străinătate, astfel încât să fiți liberi să transmiteți orice doriți, oriunde doriți, pe orice dispozitiv doriți..

Caracteristicile de securitate ale acestui VPN includ criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (în fiecare versiune) și protecția DNS, IPv6 și WebRTC împotriva scurgerilor. Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Puteți plăti în continuare cu Bitcoin dacă doriți. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă prin chat live 24/7.

Surfshark oferă aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Trebuie să fie instalat manual pe platformele bazate pe Linux și routerele de rețea.

Pro:

 • Fără limită la numărul de dispozitive conectate
 • Oferă un serviciu rapid și fiabil
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • O rețea de server relativ mică
 • Unele viteze lente

Scorul nostru:

4 din 5

PROTECTĂ TOTUL DISPOZITIV: Surfshark are viteze mari, nu are limită de conectare, mai multe caracteristici avansate de securitate și o politică fără jurnaluri, plus deblochează platforme precum ITV Hub în străinătate. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspotunblocks itv hubTested Jan 2024

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot funcționează în prezent în jur de 3.000 de servere în peste 70 de țări. Conexiunile sale sunt destul de rapide și nu există restricții de lățime de bandă, ceea ce înseamnă că puteți urmări ITV Hub fără niciun decalaj sau buffering vizibil. Mai mult, Hotspot Shield vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultan.

Există, de fapt, câteva funcții de securitate încorporate în aplicațiile prietenoase ale acestui VPN. Există criptare de 256 biți, de exemplu, precum și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, protecție wifi automată și comutator de ucidere. După ce v-ați deconectat, Hotspot Shield nu stochează date de identificare personală. Dacă aveți probleme, puteți contacta serviciul de asistență 24 de ore din 24, prin intermediul unui chat live.

Hotspot Shield are aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS.

Pro:

 • Viteze mari și capacitate puternică de deblocare
 • Funcții de securitate puternice
 • Rețea de servere mari

Contra:

 • Fără suport pentru Linux sau routere
 • A avut probleme de confidențialitate în trecut

Scorul nostru:

4.5 din 5

FAST ȘI FACIL DE UTILIZAT: Hotspot Shield este perfect pentru cei care sunt nou la VPN-uri. Cu caracteristici puternice de securitate, viteze mari și lățime de bandă nelimitată, este ușor de urmărit ITV Hub în străinătate. Acest serviciu include, de asemenea, o garanție de returnare de 45 de zile.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială – economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi ITV Hub cu un VPN gratuit?

Vă recomandăm cu fermitate să nu folosiți un VPN gratuit pentru cateva motive. În primul rând, în primul rând, acestea oferă viteze foarte mici, deoarece acestea au adesea mai puține servere, dar mai mulți utilizatori decât VPN-urile plătite. Acest lucru face ca navigarea să fie frustrantă și să se redea aproape imposibil. În plus, platformele populare de streaming tind să blocheze mai întâi VPN-urile gratuite, așa că, chiar dacă reușești să obții o conexiune suficient de rapidă, este posibil să nu mai poți urmări ITV Hub în străinătate.

Nu există nici măcar nicio garanție că VPN-ul dvs. gratuit este sigur. De fapt, o analiză a peste 280 de aplicații VPN gratuite a constatat că aproape 40% au conținut malware. Poate cel mai rău dintre toate, 18% nu au folosit niciodată nicio cifrare, ceea ce înseamnă că nu au fost în siguranță decât navigarea fără VPN. Nu sunteți neapărat mai sigur cu un serviciu binecunoscut, deoarece am văzut că Hola vinde lățimea de bandă a utilizatorului inactiv pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Utilizarea unei VPN cu o politică de logare prim-utilizator și un istoric pentru a vă proteja confidențialitatea clienților este cel mai bun mod de a vă păstra în siguranță online.

Ce pot urmări pe ITV Hub?

ITV Hub vă permite să vizionați șase canale în direct (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, CITV și ITV4), așa că nu este sigur că va fi ceva care vă interesează. Mai jos, am enumerat câteva dintre emisiunile pe care le puteți transmite gratuit în ITV Hub:

 1. Insula Iubirii
 2. Emmerdale
 3. Vocea copiilor
 4. Scoate-ma in oras
 5. Strada încoronării
 6. Urmărirea
 7. Întâlnire la cină
 8. Casa Beecham
 9. Cumpărare și Vânzare
 10. Ați fost încadrat!

About the author

Comments

 1. are de streaming, inclusiv ITV Hub, și oferă o experiență de vizionare fără întreruperi. PrivateVPN: Un serviciu mic, dar puternic, cu servere rapide și o politică strictă fără jurnale. Poate debloca ITV Hub și alte platforme de streaming populare și oferă o criptare puternică a traficului. Surfshark: Un VPN accesibil cu o capacitate puternică de deblocare și o politică strictă fără jurnale. Are servere rapide în peste 60 de țări și poate fi utilizat pe mai multe dispozitive simultan. Scutul Hotspot: Un serviciu popular și accesibil cu o capacitate puternică de deblocare și o politică fără jurnale. Are servere rapide în peste 80 de țări și oferă o experiență de vizionare fără întreruperi. În concluzie, utilizarea unui VPN este o modalitate excelentă de a debloca ITV Hub și alte platforme de streaming populare din întreaga lume. Asigurați-vă că alegeți un VPN de încredere și bine rotunjit pentru a vă asigura că sunteți protejat și că aveți o experiență de vizionare fără întreruperi.

Comments are closed.