Kako gledati brazilski Netflix (Netflix Brasil) u inozemstvu u bilo kojoj zemlji

netflix brazil 2

Potražnja za VPN-ovima koji mogu deblokirati američku verziju Netflixa daleko je veća od bilo koje druge zemlje. Ali jeste li znali da Brazil ima veći i bolji izbor filmova na Netflixu nego čak i SAD? Dok je američki Netflix jasni pobjednik kada je riječ o najtoplijim TV emisijama, brazilski Netflix osvojio je krunu kad je riječ o filmovima. U stvari, Brazil je jedna od najvećih uspjeha Netflixa izvan Sjeverne Amerike.

Proučimo puno više detalja o najboljim VPN-ima nadalje, ali, ipak, ako nemate vremena pročitati cijeli post, evo naših najboljih izbora:

 1. NordVPN Naš najbolji izbor. Izvrsna svestranost sa brzim brazilskim poslužiteljima, deblokira Netflix i većinu ostalih popularnih streaming sadržaja iz Brazila. Čvrsta značajka privatnosti i sigurnosti. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca
 2. PrivateVPN Deblokira brazilski Netflix i ostale popularne streaming sadržaje uz dobru sigurnost i pristojnu brzinu.
 3. pufer Jednostavno za postavljanje i upotrebu. Dobre brzine struje. Dobra privatnost i sigurnost. Ovdje nije najjeftinija opcija.

Američki katalog filmova zapravo se smanjuje jer tvrtka želi preusmjeriti više svog proračuna od prava na distribuciju filmova za stjecanje novijih TV emisija i originalnog sadržaja. U Brazilu, međutim, mnogi od tih filmova ostaju u katalogu. Od prvih 250 filmova svih vremena na IMDb-u, Brazil je gotovo utrostručio broj naslova kao i SAD.

Brazilci koji žive u inozemstvu također mogu koristiti Netflix Brasil kako bi iskoristili portugalske titlove i presnimavanje.

Ali pretplatnici koji pokušaju pristupiti brazilskom Netflixu izvan zemlje automatski se preusmjeravaju na lokalnu verziju web lokacije i ograničeni su na emisije i filmove iz kataloga te zemlje. Da biste gledali Netflix Brasil, potrebna vam je brazilska IP adresa. IP adresa je jedinstveni niz brojeva i decimalnih brojeva koji se koriste za prepoznavanje vašeg uređaja i njegove približne lokacije. Najbolji način da dobijete brazilsku IP adresu je korištenje VPN-a.

Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN kriptira sav internetski promet vašeg uređaja i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. Ovo učinkovito zamjenjuje vašu normalnu IP adresu s onom koju koristi VPN poslužitelj. U tom se slučaju trebate povezati s VPN serverom u Brazilu.

No, budite upozoreni da Netflix sada blokira većinu veza s VPN poslužitelja, što rezultira pogreškom. Ako pokušate gledati Netflix Brazil putem VPN servera na crnoj listi, dobit ćete sljedeću poruku o pogrešci:

Desculpe, tivemos um problema … Erro de transmissão. Parece que você está usando um proxy ou desbloqueador. Desativni esses recursos e tente acessar novamente.

Ili na engleskom:

“Ups, nešto je pošlo po zlu … Pogreška struje. Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. “

Najbolji VPN-ovi za brazilski Netflix

Samo je nekoliko VPN-ova sposobno zaobići ovo ograničenje. Za vas smo uradili teška dizanja i testirali smo ih preko desetak. Sastavili smo sljedeću listu najboljih VPN-ova za brazilski Netflix na temelju sljedećih kriterija:

 • Operira poslužitelje u Brazilu koji deblokiraju Netflix
 • Velika i stabilna brzina za HD streaming bez prekida
 • Strogi sigurnosni standardi i politika privatnosti
 • Brza i kompetentna korisnička podrška
 • Podržava više vrsta uređaja
  10 najboljih besplatnih blokatora oglasa za uklanjanje oglasa i skočnih prozora

Imajte na umu da smo testirali ove VPN-ove samo putem internetskog preglednika za stolna računala i ne možemo jamčiti hoće li raditi s Netflix aplikacijom za pametne telefone, tablete i strujne medijske konzole..

1. NordVPN

NordVPNSiječanj 2024.blokira Netflix Brazil, testirano jan 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN dokazuje se još jednom na vrhu igre kada je u pitanju deblokiranje Netflixa. Odblokira sve zemlje koje smo do sada testirali i Brazil se ne razlikuje. SmartPlay tvrtke je ubačen u aplikaciju i on djeluje čudesno. NordVPN ima više od 5.400 poslužitelja širom svijeta. Brzina je čvrsta, tako da ne biste trebali imati problema s streamingom visokokvalitetnog videozapisa. NordVPN između ostalih otključava i Netflix US, Hulu, HBO Now i BBC iPlayer.

Tvrtka se drži istinske politike nulte evidencije, koja je testirana u prošlosti, kada su vlasti izvršile pretres u njegovim poslužiteljima i uručivali joj sudske naloge za pristup informacijama. Sve veze prema zadanim postavkama koriste vojnu enkripciju za osiguranje OpenVPN tunela. Jedna pretplata omogućuje vam povezivanje do šest istodobnih uređaja.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Radi u Brazilu sa 24 poslužitelja koji dobro rade s Netflixom
 • Dobar za streaming, čak i pri HD brzinama
 • Izvrsni standardi zaštite i šifriranja
 • Također deblokira većinu ostalih web lokacija sa ograničenim geološkim ograničenjima i streamingom
 • Može spojiti 6 uređaja odjednom s osnovnim paketom

Cons:

 • Čini se da se mobilne aplikacije i set-top box prikazuju bolje od aplikacija za stolna računala

Najbolji VPN za brazilski Netflix: NordVPN je naš najbolji izbor. Prikazuje put s ogromnom mrežom poslužitelja širom svijeta. Pouzdano deblokira brazilski Netflix impresivnim brzinama. Također dobro radi s većinom ostalih popularnih servisa za strujanje. Najveće ocjene za sigurnost i privatnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

  Криптографија јавног кључа: Шта је то, како функционише и како се користи у шифрирању е-поште и датотеке

2. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira Netflix BrazilTestirano siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN mnogo je noviji na sceni od NordVPN-a, ali drži korak kada je u pitanju deblokiranje Netflixa. Uspjeli smo lako zaobići pogrešku proxyja kada smo bili povezani na lokaciju Sao Paulo. Brzina je odlična, osiguravajući nesmetan video stream visoke razlučivosti. Odabir poslužitelja je relativno ograničen – trenutno je samo djelić nekih većih pružatelja usluga – ali PrivateVPN pokazuje da je najvažnija njegova kvaliteta, a ne količina..

To ni poni u jednom triku. Tvrtka nije zaostala kad je riječ o sigurnosti i značajkama. Dobit ćete 256-bitnu AES enkripciju i pravila o zapisivanju bez dodavanja, plus prekidač za isključivanje i zaštitu od propuštanja DNS-a. Jedan plan vam omogućuje do pet istodobnih veza.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Deblokira Netflix Brazil pri velikim brzinama
 • Aplikacije imaju sigurne, šifrirane veze
 • Nema nikakve zapisnike
 • Dobijanje popularnosti zbog rastućeg popisa web mjesta koja deblokiraju

Cons:

 • Manje poslužitelja za odabir od ostalih pružatelja usluga

VELIKA VRIJEDNOST: PrivateVPN je izbor proračuna. Dobro surađuje s brazilskim Netflixom i drugim uslugama streaminga. Omogućuje do 6 uređaja na istom računu. Broj malih poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda – uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. Buferiran

Kupljeni VPNDeblokira Netflix BrazilTestirano siječnja 2024

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Čini se da je Brazil jedina zemlja u kojoj se nalazi pufer i dalje može deblokirati Netflix. Kupci su nekada mogli deblokirati američki Netflix, ali to više nije slučaj. Na naše iznenađenje, uspjeli smo zaobići zabranu proxyja kada smo bili povezani s Brazilom. Buffered je solidan davatelj usluga s jednostavnim aplikacijama koje ne štede na brzini i sigurnosti. Ne biste trebali imati problema s streamingom videa bez puniranja.

Tvrtka poslužuje poslužitelje u više od 30 zemalja. Koristi 128-bitnu enkripciju, koja je dovoljno jaka da se ne može probiti i nešto brža od 256-bitne varijante. Na jednom planu možete spojiti do pet uređaja.

Aplikacije su dostupne za Windows i MacOS.

Pros:

 • Surađuje s Netflixom u Brazilu
 • Brzina je dovoljno dobra za strujanje bez puferiranja
 • Mađarski pružatelj usluga koji ne vodi evidencije prometa
 • Aplikacija za stolna računala jednostavno je za korištenje

Cons:

 • Ovdje nije najjeftinija opcija
 • Ne prihvaća plaćanje u Bitcoin-u
 • Korisnici mobilnih uređaja morat će se pouzdati u aplikacije treće strane za povezivanje
  Vodič za početnu cenzuru na mreži za početnike

Jednostavna upotreba: Bufer je dobar izbor početnika. Dobro surađuje s brazilskim Netflixom. Na jednom računu rukuje do pet uređaja. Nije najjeftinija opcija. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Buffera.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Netflixa u Brazilu?

Vrlo je malo vjerojatno da ćete naći besplatan koji pouzdano radi s Netflixom. Besplatne VPN usluge jednostavno nemaju resurse za borbu protiv Netflixove proxy zabrane, koja periodično stavlja na crne liste IP adrese poznatih VPN poslužitelja.

Obično ne preporučujemo upotrebu besplatnih VPN usluga. Imaju vrlo ograničen izbor poslužitelja, ograničavaju vašu količinu podataka i ograničavaju maksimalnu propusnost.

Nadalje, besplatni VPN-ovi poznati su po raznim praksama protiv zaštite privatnosti poput evidentiranja, ubrizgavanja kolačića za praćenje u korisničke preglednike i umetanja oglasa u web stranice. Prečesto se besplatne VPN aplikacije upotrebljavaju za izbacivanje zlonamjernog softvera na uređajima koji ne sumnjaju.

VPN-ovi koji ne rade s brazilskim Netflixom

Evo popisa VPN-a koji ne rade s brazilskim Netflixom, bilo prema našem vlastitom priznanju ili prema našim testovima:

 • ExpressVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Štit za žarište
 • LiquidVPN
 • Hola
 • SaferVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Privatni pristup internetu (PIA)

Imajte na umu da velika većina VPN-a uopće ne deblokira Netflix. Ovo je samo uzorak imena koja ćete možda naići na vaše pretraživanje.

Netflix još uvijek ne radi? Pokušaj ovo…

Ako upotrebljavate jedan od VPN-a koje smo preporučili gore, ali i dalje imate pogrešku proxyja, pokušajte sljedeći korak da osigurate da ne propuštate svoju lokaciju:

 1. Google predmemorira IP adrese, što može otkriti vašu stvarnu lokaciju. Odjavite se sa svih svojih Google računa na uređaju, uključujući Chrome ako ga koristite.
 2. Onemogućite sve usluge lociranja u pregledniku i na uređaju (GPS itd.). Ako ste Netflixu davali dozvolu da vidi svoju lokaciju u prošlosti, morat ćete to isključiti u postavkama preglednika.
 3. Očistite datoteke kolačića, predmemorije i temp datoteke u pregledniku. Ovdje naučite kako očistiti predmemoriju i kako očistiti kolačiće.
 4. Onemogućite IPv6 na vašem uređaju. U sustavu Windows to možete isključiti u svojim Wifi Properties. Možda ćete morati ponovo pokrenuti uređaj nakon toga.
 5. Isperite DNS predmemoriju. U sustavu Windows to možete učiniti pokretanjem naredbenog retka i kucanjem ipconfig / flushdns
 6. Promijenite vremensku zonu uređaja na uslužno područje pružatelja usluga i prilagodite vrijeme lokalnom vremenu. Brazil ima tri vremenske zone: UTC-2, UTC-3 i UTC-4.
 7. Ako ste povezani na wifi mrežu i imate pristup usmjerivaču, preimenujte naziv wifi mreže (SSID). Na kraju dodajte “nomap” (bez navodnika). Na primjer, “comparitechnomap”. Time ćete svoju mrežu isključiti iz Googleovih geolokacijskih usluga. Morate ponovo povezati svoj uređaj s novom mrežom kako biste ponovo stekli pristup internetu.
 8. Isključite i ponovno spojite na odabrano mjesto poslužitelja za dobivanje nove IP adrese.

Vidi također:

 • Najbolji VPN za Netflix Italia
 • Najbolji VPN za Netflix u Francuskoj

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I do not have a native language, but I can provide a comment in Croatian on the topic of VPNs and Netflix:

  Potražnja za VPN-ovima koji mogu deblokirati američku verziju Netflixa je velika, ali Brazil ima veći i bolji izbor filmova na Netflixu od SAD-a. Brazilski Netflix je osvojio krunu kad je riječ o filmovima, a mnogi od najboljih filmova svih vremena ostaju u katalogu. Da biste gledali Netflix Brasil, potrebna vam je brazilska IP adresa, a najbolji način da je dobijete je korištenje VPN-a. Međutim, Netflix sada blokira većinu veza s VPN poslužitelja, pa je važno odabrati VPN koji može zaobići ovo ograničenje. NordVPN, PrivateVPN i Buferiran su neki od najboljih VPN-ova za brazilski Netflix. Važno je napomenuti da ovi VPN-ovi mogu raditi samo putem internetskog preglednika za stolna računala, a ne jamče rad s Netflix aplikacijom za pametne telefone, tablete i strujne medijske konzole.

Comments are closed.